izdano zaupanje :(

SaRxjdk2 • Od: 6.12.2011 • Prispevkov: 78
izdano zaupanje :( 4.1.2012 15:03
Kaj naredit ko te vsi izdajo. Nikoli nisem imela težav z zaupanjem drugim, ker so vedno obdržali mojo skrivnost. Zdaj kar naenkrat pa se je vse spremenilo. Frendi in frendice komi čakajo, dalahko povedo naprejj.. zaupala jim tko al tko ne bom več, ampak me zanima, a bi se vi maščeval oz. vrnil nazaj na enak način, da bi vidl zlomljena čustvA?? Very Happy
monxiee • Od: 2.6.2011 • Prispevkov: 68
Re: izdano zaupanje :( 4.1.2012 17:43
Hei* Lej tko ti bom rekla da se je men isto parkat že zgodil. Hm da bi se jim maščevala sem ponavadi sam sanjala, keer po dolgem premisleku to ni bla ankol dobra ideja. Js osebno sem si takrat poiskala nove prijatelje oz. prijateljico, s katero še zdej delim vse svoje skrivnosti. Mogoče je bolje, da najdeš samo eno osebo ki ti bo vedno priroki ko jo boš potrebovala. Sej boš vidla če ti bo ona zaupala boš itak vedla da ji ti tuut lahk. Drgač pa u najslabšem primeru se jim maščuj z njihovimi skrivnostmi, ampak pol to pomen da bo tvojih skrivnosti še več odkritih :S se prav to uporabi samo v najslabšem primeru. Lej uživi, najd si nekoga k mu boš lahko zaupala - svetujm ti mogoče da si poiščeš moškega zaupneka, ker so velik boljši in zanesljivejši. Upam da sm kej pomagala. Wink
Čuskee ;*
Re: izdano zaupanje :( 4.1.2012 18:36
monxiee pravi:
Hei* Lej tko ti bom rekla da se je men isto parkat že zgodil. Hm da bi se jim maščevala sem ponavadi sam sanjala, keer po dolgem premisleku to ni bla ankol dobra ideja. Js osebno sem si takrat poiskala nove prijatelje oz. prijateljico, s katero še zdej delim vse svoje skrivnosti. Mogoče je bolje, da najdeš samo eno osebo ki ti bo vedno priroki ko jo boš potrebovala. Sej boš vidla če ti bo ona zaupala boš itak vedla da ji ti tuut lahk. Drgač pa u najslabšem primeru se jim maščuj z njihovimi skrivnostmi, ampak pol to pomen da bo tvojih skrivnosti še več odkritih :S se prav to uporabi samo v najslabšem primeru. Lej uživi, najd si nekoga k mu boš lahko zaupala - svetujm ti mogoče da si poiščeš moškega zaupneka, ker so velik boljši in zanesljivejši. Upam da sm kej pomagala. Wink
Čuskee ;*

Hvalaaa Smile sm glih razmišlala, da maščevala se raj ne bi, ker nikol ne veš kakšne znajo bit in izdat še kakšno skrivnost.. Smile
Re: izdano zaupanje :( 4.1.2012 18:49
SaRxjdk2 pravi:
monxiee pravi:
Čuskee ;*

Hvalaaa Smile sm glih razmišlala, da maščevala se raj ne bi, ker nikol ne veš kakšne znajo bit in izdat še kakšno skrivnost.. Smile

hehe pametno Wink uso srečo ti želim, da čim prej razrešte to Wink
Re: izdano zaupanje :( 4.1.2012 20:51
Am..mogoč se bo slišalo čudno, ampak zanima me a misliš, da bi se blo pametno tko maščevat, da ji prevzamem fanta al pa simpatijo ? Včasih se mi celo zdi, da bi tega fanta takoj zamenjala za simpatijo, če bi vedela, da ima pri njem kaj možnosti.. Very Happy
Re: izdano zaupanje :( 4.1.2012 21:30
SaRxjdk2 pravi:
Am..mogoč se bo slišalo čudno, ampak zanima me a misliš, da bi se blo pametno tko maščevat, da ji prevzamem fanta al pa simpatijo ? Včasih se mi celo zdi, da bi tega fanta takoj zamenjala za simpatijo, če bi vedela, da ima pri njem kaj možnosti.. Very Happy

Hehe lej to sem jaz ponesreč par dni naredila, in se je njen tip čist zacopu vame...in zdej mi grozijo z nekimi batinami al neki, hahah ampak lej men je useno ker so to sam besede, drgač pa to ni moj problem da je on nezvest :S hehehe lej če želiš lahko an, mal namiguj. Mogoče ni slaba ideja, sam velik stvari ma pol tudi posledice. Odloči se po svoji želji, lahko pa probaš ker tuut ni zihr da maš šanse. Razmisl mal. ...pa poročej kako je kej šlo Wink
Re: izdano zaupanje :( 4.1.2012 21:41
Hehe.. to ti je pa dobr ratalo Smile najbl me skrbi, da nem mela šans.. Very Happy Mal bom počakala da se zadeva umiri, potem pa ga bom probala osvojit.. Razz s tabo pa ni heca xD... Iz kot pa si ? Very Happy
Re: izdano zaupanje :( 4.1.2012 22:25
Hehehe juuj ne me tko jemt x'D heheh ma js sm ti tko mal odštekana paa dost izkušenj mam stem tkoda zdej že obvladam. xD hehehe nepustit da ti pridejo do živga Wink Drugače sem iz okolice Kamnika ti? Hehe drgač pa lej počaki mal, po se pa začnita pogovarjat in tko, pa mal mu kej namign, paa tko probita se u živo poogovarjat, pa skupi smejat in tko. heheh že to jo bo ljubosumno naredil k neuem kaj. Wink hahaha če še kej rabš ti sam pišš - zasebca al pa tle Wink
Re: izdano zaupanje :( 5.1.2012 22:21
monxiee pravi:
Hehehe juuj ne me tko jemt x'D heheh ma js sm ti tko mal odštekana paa dost izkušenj mam stem tkoda zdej že obvladam. xD hehehe nepustit da ti pridejo do živga Wink Drugače sem iz okolice Kamnika ti? Hehe drgač pa lej počaki mal, po se pa začnita pogovarjat in tko, pa mal mu kej namign, paa tko probita se u živo poogovarjat, pa skupi smejat in tko. heheh že to jo bo ljubosumno naredil k neuem kaj. Wink hahaha če še kej rabš ti sam pišš - zasebca al pa tle Wink

heh..Very Happy najbl težko je to, da sem sramežljiva in mi zarad tega ne bo uspel..pa tud na drugo šolo hodi in ga nikoli skoraj ne vidiva, prvič sva ga videli ko je šel (skoraj) mimo naju... Sicer je simpatičen, ampak meni ni všeč, ker me na njem nekaj moti, čeprav je zelo privlačen in simpatičen..Very Happy Jst sm pa iz Radelj ob Dravi..Very Happy
Re: izdano zaupanje :( 5.1.2012 23:08
SaRxjdk2 pravi:
monxiee pravi:

heh..Very Happy najbl težko je to, da sem sramežljiva in mi zarad tega ne bo uspel..pa tud na drugo šolo hodi in ga nikoli skoraj ne vidiva, prvič sva ga videli ko je šel (skoraj) mimo naju... Sicer je simpatičen, ampak meni ni všeč, ker me na njem nekaj moti, čeprav je zelo privlačen in simpatičen..Very Happy Jst sm pa iz Radelj ob Dravi..Very Happy

Hm ful velik sebe vidm u teb, resno. Učas sm bla tuu js ful sramežljiva, paa vedno so bli usi nad mano. kar kol mi je kdo reku sm se zlomila. :S pol mi je pa pač en tip (zdej biuši) ful pomagu pr tem. k ti morš sam dobt zaupanje vase, da lahk pač uspeš u tem, uglavnm da si ti tisto kar si. hm..drgače pa lej, mente se mal po fb-ju al tko. pa če se uštekate greste na pjačko. intko Wink Good luck Wink btw kok si stara?
Re: izdano zaupanje :( 5.1.2012 23:50
Hm ful velik sebe vidm u teb, resno. Učas sm bla tuu js ful sramežljiva, paa vedno so bli usi nad mano. kar kol mi je kdo reku sm se zlomila. :S pol mi je pa pač en tip (zdej biuši) ful pomagu pr tem. k ti morš sam dobt zaupanje vase, da lahk pač uspeš u tem, uglavnm da si ti tisto kar si. hm..drgače pa lej, mente se mal po fb-ju al tko. pa če se uštekate greste na pjačko. intko Good luck btw kok si stara?

Hvalaa ti Very Happy Ti si res super oseba.. Smile bom poskusla, upam da mi bo uspelo.. 17 sm..pa ti ??
Re: izdano zaupanje :( 6.1.2012 0:06
SaRxjdk2 pravi:
Hm ful velik sebe vidm u teb, resno. Učas sm bla tuu js ful sramežljiva, paa vedno so bli usi nad mano. kar kol mi je kdo reku sm se zlomila. :S pol mi je pa pač en tip (zdej biuši) ful pomagu pr tem. k ti morš sam dobt zaupanje vase, da lahk pač uspeš u tem, uglavnm da si ti tisto kar si. hm..drgače pa lej, mente se mal po fb-ju al tko. pa če se uštekate greste na pjačko. intko Good luck btw kok si stara?

Hvalaa ti Very Happy Ti si res super oseba.. Smile bom poskusla, upam da mi bo uspelo.. 17 sm..pa ti ??

hahaha 15 drgač :$ haha
Re: izdano zaupanje :( 6.1.2012 0:08
15 pa že tok 'izkušena'.. sm si misla, da si sigurn že kakih 18,19. Very Happy
Re: izdano zaupanje :( 6.1.2012 0:14
SaRxjdk2 pravi:
15 pa že tok 'izkušena'.. sm si misla, da si sigurn že kakih 18,19. Very Happy

hahah, sej sm vedla da boš to rekla. x'D hahaha ma tko dost tak lajf sm mela. hehe. Very Happy sam mi ni za nč žouu, k so ble dobre lekcije Very Happy[/img]

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.