kitara

mussy • Od: 3.9.2011 • Prispevkov: 123
kitara 2.1.2012 22:47
Eii nwm a je že kkšna taka tema al pa ne no nima veze, Js bi se res rada naučila igrt kitaro, pač bobne mal znam sam je problem k sm u bloku in pridejo upoštev sam elektronski in mi je dost bedno,
Za kitaro je pa laži sam mam tko pomisleke, ful bi jo rada igrala sam moj glas - jeahh ne znam pet enostauno ne znam pač res je tko grozn xD
kaj vi mislte? pač use bi si mogla sama financirat in če se mi sploh splača začet čeprou ne znam pet?
maree118 • Od: 2.9.2010 • Prispevkov: 9
Re: kitara 2.1.2012 23:34
hey sej ni nujno da znaš pet marsi kodo samo igra in ne poje
lp se imej
NickeyBu • Od: 24.8.2011 • Prispevkov: 101
Re: kitara 3.1.2012 19:52
Večina jih samo igra in ne poje. Sošolka je čizz brez posluha, pa igra kitaro 6 let Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.