več tipov mi je všeč ... help ...• ZaLaLa
• Od: 2.11.2011
več tipov mi je všeč ... help ...
2.1.2012 21:40
vem d je tema že velikat odprta sm nevem kj nej nardim...
no pč jst mam problem d do treh tipov neki čutm sm nevem kva k je fora d se usak čist drgač obnaša pa še ene trikat sm mela sanje u zvezi z nimi... ta pru (recimo d je miha) je ful hud pa use sm se ful čudn obnaša pr zgodli pč sedim lih za menu pa mi čist skos prevrača puščico pa kr žal me pa zadnč mi je prbiu d nej nardim samomor skratka miha se ful čudn obnaša pa čist skos me sprašuje če mam sladkarije pol pa če jih mam sm za miha ful fajn pa use če jih nimam sm pa use drugu kt jst pa še ful me mot d se ful druž z enimi ful važnimi pa čudnimi babami k so en let sterejše ( 9 klas ) ful nesramne pa use pa gdaj mam filing d z nimi flirta pa use...no tadrug (recimo matej) mi je pa tut se mi zdi še mal bel ušeč kt tadruga dve pa fora je d sva usaj z moje strani ful dobra frenda pa use pa ful se lep obnaša pa ful se zafrkavava pa men jeres ful fajn pa še na birmanske pč skp hodva pa je ful dobr pa ful mi je fajn k sva skp k je res ful prjazn pa matej nikol ne teži tok kt miha d bi naprimer me žalu al pa mi uzemu puščica pa use pa nč ne flirta z drugimi no se ne rečem d zmano flirta ka men je tut pr ostalih čist izi dojet gdaj kdu flirta kdaj je pa čist navadn frend pa to pr seb pa sploh ne znam ocent no pa matej je tut drgač ful fajn pa ful ma lepe učke pa smajl ful mi je ušeč ... pa če tatret (na primer žan) pa žviva u ist vas pa se skp vožmo s kombijem pa so tut ful zafrkavamo glede šole pa glede verouka k tut skp hodva na verouk pa mi je tut ušeč pa kjut je pa use je pa to d se mi zdi d on nč ne kaže d bi jst mela šanse pa to k se mi zdi d sva z negove strani sm frenda pa nč več pa čeprou se ful družva pa enkat sm šla nekam gor na en grič bliz pa sm mogla it mim negove bajte pa so me vsi povabil špilat fuzbal pa pol smo šli še po vas skp pa smo bli skp ceu popounen pa use... pa usi smo 13 ozeroma 8 klas djte komentirat pa napisat kva bi nardil če vam bi blo več tipov alpa punc ušeč pa še to če se vam zdi d tko kt se obnašajo podobn flirtanju pa če mislte d mam kj šans glede na obnašanje pa še to mi plis napište kok veš kdaj tip flirta gdaj je pa sm frnd ka kt sm že napisala za druge znam različt zase pa ne help že u naprej hvala pa srečn nov let pa velik lubezni ... <3 • pk4life
• Od: 20.7.2010
Re: več tipov mi je všeč ... help ...
3.1.2012 2:36
XD ok sam tega ne kontam.. zkj ti je šeč un k ti gowori da se ubi? to je skor smešn no.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • slovenc79
• Od: 19.8.2011
3.1.2012 19:40
matej sploh pa ste šele 13 stari tko da ste komaj začel odraščat zato se v nobenem primeru ne sekiri. pk4life, V maš med C pa B na tipkovnici • djlucas
• Od: 2.1.2012
3.1.2012 21:23
ZaLaLa pravi:vem d je tema že velikat odprta sm nevem kj nej nardim...
no pč jst mam problem d do treh tipov neki čutm sm nevem kva k je fora d se usak čist drgač obnaša pa še ene trikat sm mela sanje u zvezi z nimi... ta pru (recimo d je miha) je ful hud pa use sm se ful čudn obnaša pr zgodli pč sedim lih za menu pa mi čist skos prevrača puščico pa kr žal me pa zadnč mi je prbiu d nej nardim samomor skratka miha se ful čudn obnaša pa čist skos me sprašuje če mam sladkarije pol pa če jih mam sm za miha ful fajn pa use če jih nimam sm pa use drugu kt jst pa še ful me mot d se ful druž z enimi ful važnimi pa čudnimi babami k so en let sterejše ( 9 klas ) ful nesramne pa use pa gdaj mam filing d z nimi flirta pa use...no tadrug (recimo matej) mi je pa tut se mi zdi še mal bel ušeč kt tadruga dve pa fora je d sva usaj z moje strani ful dobra frenda pa use pa ful se lep obnaša pa ful se zafrkavava pa men jeres ful fajn pa še na birmanske pč skp hodva pa je ful dobr pa ful mi je fajn k sva skp k je res ful prjazn pa matej nikol ne teži tok kt miha d bi naprimer me žalu al pa mi uzemu puščica pa use pa nč ne flirta z drugimi no se ne rečem d zmano flirta ka men je tut pr ostalih čist izi dojet gdaj kdu flirta kdaj je pa čist navadn frend pa to pr seb pa sploh ne znam ocent no pa matej je tut drgač ful fajn pa ful ma lepe učke pa smajl ful mi je ušeč ... pa če tatret (na primer žan) pa žviva u ist vas pa se skp vožmo s kombijem pa so tut ful zafrkavamo glede šole pa glede verouka k tut skp hodva na verouk pa mi je tut ušeč pa kjut je pa use je pa to d se mi zdi d on nč ne kaže d bi jst mela šanse pa to k se mi zdi d sva z negove strani sm frenda pa nč več pa čeprou se ful družva pa enkat sm šla nekam gor na en grič bliz pa sm mogla it mim negove bajte pa so me vsi povabil špilat fuzbal pa pol smo šli še po vas skp pa smo bli skp ceu popounen pa use... pa usi smo 13 ozeroma 8 klas djte komentirat pa napisat kva bi nardil če vam bi blo več tipov alpa punc ušeč pa še to če se vam zdi d tko kt se obnašajo podobn flirtanju pa če mislte d mam kj šans glede na obnašanje pa še to mi plis napište kok veš kdaj tip flirta gdaj je pa sm frnd ka kt sm že napisala za druge znam različt zase pa ne help že u naprej hvala pa srečn nov let pa velik lubezni ... <3 evo če ti je več ih ušeč sm ti še jz lahk pa [link] lajka to stran _________________ see ya DJ lucas • pk4life
• Od: 20.7.2010
3.1.2012 23:42
wem da zna bit annoyng sam glej na to s praktičnga widika.. w je zlo bliz aju pa eju k sta najbl uporableni črki naše abecede.. torej šparam z energijo k ni treba tok welik premikat prsta kar pomen da sm warčn in torej pokurm mn energije in s tem rešujem gozdowe =D_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • slovenc79
• Od: 19.8.2011
4.1.2012 23:54
no poglej s te strani: w mi gre na ŽIVCE in za vsak W ki ga boš dal namest V bom jaz natipkal več črk in izničiu tvoje načrte |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.