FB in ČASOVNICA• new
• Od: 23.5.2009
FB in ČASOVNICA
2.1.2012 11:22
Hej!
Nastavla sm si tist tanov izgled fb-ja, ker mi je biu ušeč k sm vidla pr drugih, ampk zdej mi sploh ni ušeč tista časovnca in me zanima če kdo ve kako se jo odstrani, če se jo sploh da. Upam da se jo da. Hvala, če bo kdo odgovoru..čau • pk4life
• Od: 20.7.2010
Re: FB in ČASOVNICA
2.1.2012 11:46
ne da bi wedu in kr zlo wrjetn se sploh ne da.. itq bomo usi mogl met to tkoda fuck us all :/ fb se prehitr spreminja.. mogl bi met šanso met starej fb če nm bl sede.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Timo3113
• Od: 22.2.2011
2.1.2012 12:35
mene zanima,kje se to uredi,da maš novejši profil (videz) in kaj je ubistvu novega razen časovnice in movega izgleda;) hvala
• new
• Od: 23.5.2009
2.1.2012 14:13
Ewo jest sm neki najdla kk se odstrani ta videz profila. Jest sm si to že nardila, sam pol k sm šla na svoj profil sm mela kr nekej praznu, šele pol k sm šla bl dol so ble prkazane objave. K sm si pa računalnik ugasnla je blo pa spet isto prkazano..
sam nvem, upam da se bo tule mal zbrihtal [link] |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.