Help!!• NikaFlora
• Od: 28.12.2011
Help!!
30.12.2011 14:59
Živjo!
Moja mtka je dans ugutuvila da mam na vratu ljubeznski ugriz. prosm ful se bojim da nebom nastradala al pa moja frendica :// sej nevejo gdo mi ga je sam vsen. a ma gdo kakšn dobr izgovor? hellp res nevem kaj nej nardim. Sej se mi nepozna neki ful velik. hvalla za odgovore <//3 :'( stara sm 14. • SaRxjdk2
• Od: 6.12.2011
Re: Help!!
30.12.2011 17:24
NikaFlora pravi:Živjo!
Moja mtka je dans ugutuvila da mam na vratu ljubeznski ugriz. prosm ful se bojim da nebom nastradala al pa moja frendica :// sej nevejo gdo mi ga je sam vsen. a ma gdo kakšn dobr izgovor? hellp res nevem kaj nej nardim. Sej se mi nepozna neki ful velik. hvalla za odgovore <//3 :'( stara sm 14. Heii • 97efa
• Od: 28.11.2011
30.12.2011 18:41
hmmm.. mogoče pa dabi rekla da si se ponoč k si šla na wc, u omaro zaletela k je bla omara odprta---
nwm mogoče se mal bed sliši sam js b se tok znajdla!! alpa da si čuvala enga dojenčka pa da te je ugriznu nwmm... neki se zmisl velik sreče!! • iPoison
• Od: 6.10.2011
30.12.2011 20:06
Reci da ti je prijatelj pokazu kako zelo te ima rad. (besede ne pomenijo nič, dejanja pa) : Ne me jemat resno POPRAVEK: besedi sm glih okol ubrnu • 97efa
• Od: 28.11.2011
30.12.2011 22:19
wš ka sm se zj spomlna da lohka rečeš da si se z likalnikom opekla k si si likala lase alpa da si se s figarom k si se navijala
• NickeyBu
• Od: 24.8.2011
31.12.2011 20:59
Nwm... Mislm da mama ve, kko zgleda metuljček. Ne vem... Zakaj bi lagala? • DarkerThanBlack
• Od: 19.12.2010
31.12.2011 22:32
ŠAL sploh zdaj ko je mraz • pk4life
• Od: 20.7.2010
2.1.2012 12:37
jz sm dobu podobno stwarco zrd paintball metka u wrat.. probej rečt da ti je kdo wrgu kej trdga z uso silo direkt u wrat_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.