Kaj bi naredu/la, če bi bil/a ??
• SaRxjdk2
• Od: 6.12.2011
Kaj bi naredu/la, če bi bil/a ??
29.12.2011 16:13
Men je ful dc in sem se odločla za eno igrco, če je še katermu dc..xD
pač jst napišem vprašanje, ti odgovoriš in pol napišeš vprašanje podobno temu.. Kaj bi naredu/la če bi bil/a bogat/a ?? • nuxas
• Od: 2.11.2011
Re: Kaj bi naredu/la, če bi bil/a ??
29.12.2011 16:36
Odvisno vrjetn bi si denar ki bi ga imela dala na račun da bi ga ko bi bla starejša bol pametno uporabla.
Kaj bi naredu /naredla če bi prišu k teb domov nek zelo popularn pevc/pevka? • zmaychika
• Od: 11.8.2010
29.12.2011 19:14
amm. ja rjetn bi skupi padla! in poi k bi se zbudla bi pa ZAHTEVALA da kj zapoje! ---> Kaj bi naredu/nardila, če bi ti doma rekl, da greš lohk za ceu mesc nekam s svojmu fantam/punco? • jasmina13
• Od: 17.2.2011
29.12.2011 19:34
aaaaaaaaaaa. *____* tkoj bi sla. useen kam sam d bi bla skp ;3
kaj bi nardiu/nadrila ce bi ti starsi ponudili en tedn hiso met sam zase? ;D • Unkn0vvn
• Od: 20.7.2011
29.12.2011 22:27
tipa bi k seb povabla. :$
pa pol mejbi bi mela še kkšn party i to :3 ------> kaj bi nardila če bi ti starci dal 5000? ti pa bi jih lohk zapraula za kar bi jih hotla? • D3NiiS
• Od: 30.9.2010
• Kraj: Koper
30.12.2011 0:33
šou u kazino, dau na črno barvo in vn dobu celi 10.000eur Kaj bi naredu/naredila, če bi te prašal isto kot me je mene prejšna oseba(kaj bi s 5.000euri)? • jagodka007
• Od: 18.12.2011
30.12.2011 3:29
nabavla bi si krosrja *_* čeb kaj ostalo bi šla na kak spektakularni koncert z mojo bf ka bi naredu čeb bi postau wamper pa ne tak ko u twiliait uni tapravi krvoses vem da je idijotska ideja pa dobr • Eimidix
• Od: 1.10.2011
30.12.2011 12:12
jagodka007 pravi:nabavla bi si krosrja *_* čeb kaj ostalo bi šla na kak spektakularni koncert z mojo bf
ka bi naredu čeb bi postau wamper pa ne tak ko u twiliait uni tapravi krvoses vem da je idijotska ideja pa dobr ja pč fajn bi ljudi napadala pa im kri pila xD itak pol nimaš duše pa to... Kwa bi naredu če bi biu u telesu od justina bieberja za en tedn wem bedn, ampak k ga lih usi ne maramo.. • mussy
• Od: 3.9.2011
31.12.2011 15:22
hahah nwm no js nimam nč proti njemu Kaj bi naredu/naredila če bi lahko za en dan meu supermoči • NickeyBu
• Od: 24.8.2011
1.1.2012 11:09
Ohohoho... Poskrbela bi, da bi se politiki spametovali pa nehali mislit samo na denar. Poskrbela bi, da ne bi bil noben otrok sam. Poskrbela bi, da bi imela vsak otrok možnost izobrazbe. Da bi imele družine stalne dohodke.
Da bi mladi spoznali, da droge, alkohol, nasilje... niso rešitev. Waaah... U glaunem... Ljudem bi podarila razum. Pamet, ki danes marsikomu MANJKA! -.- Kva bi naredu/nardila, če bi te najboljši prijatelj izdal :c • slovenc79
• Od: 19.8.2011
3.1.2012 20:03
prekinil kontakte z njim.
Kaj bi naredil/la, če bi imel/a partnerja ampak se zaljubil/a v nekoga drugega? • mussy
• Od: 3.9.2011
4.1.2012 18:13
prvo bi se pri sebi prepričala da ne gre le za eno simpatijo pa tko. Če bi se izkazalo da je mogoče kj več oz. velik več, bi probala razložit partnerju kaj se je zgodil, sam je odvisn kakšna je povezanost z unim, pa če se le igra pa tko..
Kaj bi naredil/a če bi ti ponudili vlogo v filmu po tvoji izbiri? kate film bi izbral/a? katere soigralce? |
|||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.