EMINEM - besedila pesmi

buba6 • Od: 4.3.2011 • Prispevkov: 71
EMINEM - besedila pesmi 27.12.2011 14:06
žiivijoo, mene zanima gdo kej posluša Eminema, pa ktera pesm njegova vam je najljubša? Very Happy jst sm ga zdej spet začela ful poslušat kr ma res tko nora besedila in u nekterih se prau najdem notr Very Happy no in zdej mene zanima če gdo ve ktira pesm kej opisuje oz. o čem govori? Very Happy pa tut če gdo ve kje se da dobit kak poster od njega mi lhk pove, hvaalaaaa Very Happy
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: EMINEM - besedila pesmi 27.12.2011 22:59
če prašaš mene je zlo underrejtana mosh.. s tem je hotu upliwat na politiko k je nagowarjou woliuce nej ne woljo za buša.. sam lej **** usi so wolil buša pa so se **** še za 4 nowa leta..

stomp push.. showe mush.. FUCK BUSH..

pa sj ne da mam kej proti bušu sam z telim je res mislu narest welik ampk mu ni uspel ker ma premal poslušalcou očitno..

[link]

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.