kaj naj naredim???• manika
• Od: 11.9.2010
kaj naj naredim???
27.12.2011 12:49
am... ja res nevem kaj naj naredim.... hodim v srednjo šolo in zaljubila sem se v fanta ki je moj sosošolec... z njegovimi sošolkami se bolše razumem kot z mojimi, tam je tudi ena moja nekdanja sošolka (iz osnovne in vrtca...) pri njih sem vsak odmor in proste ure... z NJIM pa si pišema na fb-ju in na hodnikih me pozdravi, še nikoli pa se nisma menla v živo(nwm ka se naj menim z njim),vsi vejo da mi je všeč tudi on... pol pa se je zadnič zgodlo da je njegov najboljši prjatl se meno z mojo nabolšo prjatlco o tem da bi midva mogla bit skup, pa ga je ona vprašala če sem mu všeč pa je on reko da mu je povedau da ja, samo nesme meni povejat (seveda mi je mogla) in zdaj vedno ko me vidi mu gre na smeh pa sošolci ga **** z mano... zadnič pa sma bile jaz in prijatlca pr omarcah(jaz sem "zvezke štela" ) pa pridejo ON pa tisti prijatl pa še en do naji pa prjatl vpraša mojo prjatlco kda mormo bit drugi den v šoli ko smo menlo fešto, pa jaz gor pogledma, ker sm bla na tleh pa vidim NJEGA kak me dol gleda ko pa sm pogledla se je pa začeu smejat pa je moja prjatlca rekla ka se te on smeji pa je on pobegno pa mene nazaj pogledau celi rdeči, mi pa smo ga vsi pogledli pa se mu nasmejali, jaz pa kot vedno cela rdeča.... zaj pa res nevem kaj naj ?? pravijo da sem mu všeč samo je baje ful sramežliv (jaz tudi) kak naj vem da je to res??
• zbegana zvezdica
• Od: 18.12.2011
Re: kaj naj naredim???
27.12.2011 13:07
Glej maš res zakomplicerano situacijo. Na besede drugih se učasi res ne moreš najbol zanest. Sam toda govori z tabo na facebooku je tud neki. Tko da mogoče probi ti nardit prvi korak. Enkrat k se neki pogovarjata pa ga upraš če ma kej časa pa ga ven povab. Loh maš za izgovor da ti bo en daril pomagu kupat k smo glih v tem času. Al pa kej druzga. Sam upogum se
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.