Obdelava slik...?

KaixX • Od: 3.6.2010 • Prispevkov: 135
Obdelava slik...? 25.12.2011 11:55
Žiujoo!
Rabm pomoč pr slikah.
Jzt bi rada, da bi bla slika črno-bela, in, da bi biu pol sam določn predmet obarvan na sliki.
A mogoče kdo ve s katerim programom bi se dal to narest ZASTONJ.
Pa prosm ne mi Photoshopa predlagat. Smile

Thank you& Merry x-mass. Razz
LovelyNina • Od: 26.9.2010 • Prispevkov: 46
Re: Obdelava slik...? 25.12.2011 14:06
Maybe Gimp?
Na netu se lahk dol potegnee ...
Maiko • Od: 9.11.2010 • Prispevkov: 27 • Kraj: Novo mesto.
Re: Obdelava slik...? 25.12.2011 14:12
Probej še [link] Na izi program. Smile
smile97 • Od: 31.12.2009 • Prispevkov: 30
Re: Obdelava slik...? 25.12.2011 16:23
Jst pa uporablem PhotoFiltre. Mi je res ušeč in na neti dobiš zastonj slovensko verzijo Smile
Re: Obdelava slik...? 25.12.2011 18:25
LovelyNina pravi:
Maybe Gimp?
Na netu se lahk dol potegnee ...

Sm ga potegnila dol, sam ni prou kej preveč priročen. (:
Re: Obdelava slik...? 25.12.2011 18:26
smile97 pravi:
Jst pa uporablem PhotoFiltre. Mi je res ušeč in na neti dobiš zastonj slovensko verzijo Smile

Zdej iščem, pa najdem sam angleško verzijo.
a lahko meybi prlepš link, kje si najdla stran za dol zlodat-slovensko?
;D
Re: Obdelava slik...? 25.12.2011 18:27
Maiko pravi:

Je izi, če dobr znaš angleščino. Men pa res ni še do tega, da bi use prevajala. Smile
Pa se da tm narest to kar sm napisala.?
Re: Obdelava slik...? 25.12.2011 18:59
KaixX pravi:
smile97 pravi:

;D

Tuki je link:
[link]

jst sm si prenesla angleško verzijo in potem sm u datoteki od programa zbrisala angleški prevod in prlepla slovenskega (se ga dobi na zgornji povezavi)
Re: Obdelava slik...? 25.12.2011 19:05
smile97 pravi:
KaixX pravi:
smile97 pravi:

;D

Tuki je link:
[link]

jst sm si prenesla angleško verzijo in potem sm u datoteki od programa zbrisala angleški prevod in prlepla slovenskega (se ga dobi na zgornji povezavi)

Ratal, hvala. ;D
Pa mogoče veš, če se da narest tole, kar sm opisala zgorej.?
Re: Obdelava slik...? 25.12.2011 19:12
KaixX pravi:
smile97 pravi:
KaixX pravi:
smile97 pravi:

;D

Tuki je link:
[link]

Ratal, hvala. ;D

ja, mislm da se da.. nekaku pač označiš use kar hočeš imet črno-belo in klikneš zgori u en kvadratk "sivine".. mal čudnu napisanu, ma upam da ti bo pomagalu Razz Smile
Re: Obdelava slik...? 25.12.2011 19:13
smile97 pravi:
KaixX pravi:
smile97 pravi:
KaixX pravi:
smile97 pravi:

;D

Tuki je link:
[link]

Ratal, hvala. ;D

ja, mislm da se da.. nekaku pač označiš use kar hočeš imet črno-belo in klikneš zgori u en kvadratk "sivine".. mal čudnu napisanu, ma upam da ti bo pomagalu Razz Smile

Okeeej, hvala. ;D
Maiko • Od: 9.11.2010 • Prispevkov: 27 • Kraj: Novo mesto.
Re: Obdelava slik...? 25.12.2011 19:25
KaixX pravi:
Maiko pravi:

Je izi, če dobr znaš angleščino. Men pa res ni še do tega, da bi use prevajala. Smile
Pa se da tm narest to kar sm napisala.?

Da se. Smile
Re: Obdelava slik...? 25.12.2011 19:42
Da se. Smile[/quote]

A lahko tole mau bl natančno? Wink
Kr sama nebom nikol najdla kje se to nrdi, kr me tale angleščina čist zmeša. xD
byondaTHEnoone • Od: 9.1.2010 • Prispevkov: 23
Re: Obdelava slik...? 26.12.2011 0:14
KaixX pravi:
Da se. Smile

Kr sama nebom nikol najdla kje se to nrdi, kr me tale angleščina čist zmeša. xD[/quote]

na picniku pač tm klikneš upload photo.. pol klikneš pod zgornjimi zavihki (čist zgori maš takoj že zrihtan edit, pol mal bul odspodi pa klikni effects. pol klikni prvo (black and white) dobiš črno-belo sliko. z miško se postavi na sliko. tam kjer je miška se ti bo pokazou en krogec. s tem krogcem zbrišeš črno-belo barvo, da rata spet barvno (tista mesta k hočš). ko sliko uredič tk ko češ klikni pol tistim k si kliknla black and white 'APPLY' .. pol greš pa pod zgorne zavihke, kjer piše save and share. in pol na dnu klikneš save photo Wink
upam da je razumlivo napisano, če ne vpraši Smile
Re: Obdelava slik...? 26.12.2011 15:14
byondaTHEnoone pravi:
KaixX pravi:
Da se. Smile

Kr sama nebom nikol najdla kje se to nrdi, kr me tale angleščina čist zmeša. xD

na picniku pač tm klikneš upload photo.. pol klikneš pod zgornjimi zavihki (čist zgori maš takoj že zrihtan edit, pol mal bul odspodi pa klikni effects. pol klikni prvo (black and white) dobiš črno-belo sliko. z miško se postavi na sliko. tam kjer je miška se ti bo pokazou en krogec. s tem krogcem zbrišeš črno-belo barvo, da rata spet barvno (tista mesta k hočš). ko sliko uredič tk ko češ klikni pol tistim k si kliknla black and white 'APPLY' .. pol greš pa pod zgorne zavihke, kjer piše save and share. in pol na dnu klikneš save photo Wink
upam da je razumlivo napisano, če ne vpraši Smile[/quote]

hvala, bom probala takoj k bo možn. Very Happy
Re: Obdelava slik...? 26.12.2011 18:38
Rataaal!
Hvala useem. ;D
Če ma pa še kdo kašno informacijo, kok se to nrdi s kašnim drugim programom-pomoč dobrodošla. Wink

<3

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.