Umazano osvajanje!• Insane
• Od: 12.7.2009
Umazano osvajanje!
23.12.2011 21:34
Hi!
Všeč mi je fant, ki je nenormalno čudovit v vseh pogledih. Zelo dobro se razumeva. In mislim, da sem mu vsaj malenkost všeč. Njegov dober prijatelj je moj najboljši prijatelj. Povedal mi je da mu je všeč umazano osvajanje. Jaz o tem seveda nimam pojma. Sploh o osvajanju nasploh nimam pojma. Zato bi vas prosila, da mi prosim pomagate. Dajte predloge kako ga naj osvojim, ker mi je res noro všeč. +stara sem 16 let. Zato prosim normalne nasvete. Ne pa primi ga za roko, ko se pogovarjata. Kake trike. Pa naj malce meji na umazano. Stay awesome! • manchykepica
• Od: 24.12.2011
Pomoč , ki jo tako iščeš!
24.12.2011 12:08
Najbolje je osvajati ko je res na dnu!
"Ljubezen ne pomeni strmeti drug drugega, ampak gledati v isto smer!" • manchykepica
• Od: 24.12.2011
Re: Pomoč , ki jo tako iščeš!
24.12.2011 12:09
manchykepica pravi: Najbolje je osvajati ko je res na dnu!
[list=][/list]
"Ljubezen ne pomeni strmeti drug drugega, ampak gledati v isto smer!" • whoknows
• Od: 3.5.2011
Re: Umazano osvajanje!
24.12.2011 17:15
hm... mislim, da umazano osvajanje pomeni nekaj takega ko se tipčku nekaj zareče.... se mi ti navihano nasmejiš in mu kaj nagajivega rečeš nazaj npr. poskuša dati svinčnik v puščico.. on: nemorem ga dat not! ti: (se nasmeješ) kaj ti ga pomagam utakniti notr? to je biu sam tak banaln primir ka se druzga trenutno nemorm spomniti |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.