rabm nasvet-love again

barbi3131 • Od: 3.10.2011 • Prispevkov: 38
rabm nasvet-love again 23.12.2011 14:33
mi je ušeč en kr dost pupularn me gleda med poukom in se puguvarjava mau me zafrkava jz pa njega parkrat me je že za rit zagrabu pa ubjeu puspremu u učilnco pa tko

je pa tle še ena punca z njo pleše na valeti on ji je ful ušeč ona pa baje njemu ni še dobr se to ubistvu nima veze

zanima me al sm mu jz kei ušeč.?mava možnost.? ni sramežljiv in mam ubčutk da se kr dost družva moja bf je tud njegova ful dobra frendica sam ona ne we da mi je ušeč.naj ji puwem pa da ga praša al naj si na izi uzamm pa pučas flirtam z njim.?tud on flirta z mano edini prublem je k neweš al se **** al resno misl kuko naj wem al je najino flirtanje z njegove strani **** al resno misl.?HELP prosm fala
ful • Od: 23.8.2011 • Prispevkov: 87
Re: rabm nasvet-love again 23.12.2011 18:14
Če pleše na waleti z drugo punco pa previdevam da nista sošolca ker si napisala da te welikokrat pospremi w učilnco to res nima welikega pomena mogoče ji je že prej obljubil da bo znjo plesal in če mu ni wšeč ti res ni treba kejskrbet Wink mal ga opazuj al je tak sam do tebe al tud do drugih punc če je do wseh tak potlej ne bit tok direktna pa mu powedat da ti je ušeč ker bo mogoč šokiran .. drugač pa logično da prašej najboljšo prjatlco z najbolši mi prjatli si jest zaupam wse skrivnosti ravno zato so tako dragoceni Very Happy sam najprej se pa res prepričej da bo obdržala skrivnost zase da nebo nasledn dan cela šola wedla potlej bo pa wse padlo w wodo x) a maš mogoče kšnga dobrga prjatla od tega fanta ? če maš ga mal prašej kko kej ljubezen pa to fantje si marsikej powej preverjeno ! xD drugač pa sporoč kko je šlo pa čim weč sreče .
Re: rabm nasvet-love again 23.12.2011 18:37
ja mam tud znjegovimi frendi se full družm sam prublem je u tem k je ta njegov frend kr dost lubusmn nanga,ker je pač 'popularn' in pol njega usi skenslajo in kuko naj ga prašam nočm k butnt vn.
hwalla za nasvet Smile
Jok3r • Od: 22.7.2009 • Prispevkov: 606
Re: rabm nasvet-love again 23.12.2011 19:25
zakaj je to važno če je popularen?
ni popularnost to, da te vsa srednja šola pozna ki ima do 1000 folka notr...
Re: rabm nasvet-love again 23.12.2011 20:41
ni blo tko mišl pač punce se motalo ukol njega pa tko najbolše cune ma newem kje use je že biu usi majo respect do njega in blablabla
byondaTHEnoone • Od: 9.1.2010 • Prispevkov: 23
Re: rabm nasvet-love again 24.12.2011 20:52
lej.. če je ful popularn med puncami i če se z vsemi dobro razume i zafrkava morš mau pazit.. js sm tut mela enga k je biu fajn popularn pa se ni glih dobro izšlo. js bi ti predlagala da mu ne pokažeš da ti je všeč, da se bo mau potrudu za tebe (če si mu všeč).. ker fantom je najslajše to kar nemorjo dobit, kar nemore bit takoj njihovo.. pusti ga malo da se še bul zatreska v tebe Wink
Re: rabm nasvet-love again 26.12.2011 9:11
tud to le bi lohka ratal hvala
Very Happy
mussy • Od: 3.9.2011 • Prispevkov: 123
Re: rabm nasvet-love again 26.12.2011 19:17
Jok3r pravi:
zakaj je to važno če je popularen?
ni popularnost to, da te vsa srednja šola pozna ki ima do 1000 folka notr...

hahahah najjače je to da je to osnovka Smile tko da je popularen med prvimi razredi al pa kj Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.