maturanc

zbegana zvezdica • Od: 18.12.2011 • Prispevkov: 29
maturanc 18.12.2011 12:25
Letos sem bla na maturancu . tem sem spoznala srčkanega fanta. Z njem sem se zapletla že prvi večer in vse je blo zlo hitr. Nasleden dan sem mislela da itak neč ne bo ker tem si vedno saj mal pjan. Ampak je blo čist drugač. Vsak večer sva bla skupi in se zabavala. Sam pol tazaden dan je blo use skup dost čuden. Potem se nisva več slišala. Sam letos mam maturanski ples in nisem mela soplesalca pa sem šla pol na ene vaje in tem so bli direkt oni. Sam on je bil pjan. In je pršu eden od njegov best friend in me je upraš in sem rekla ja uredu. Nega pa sem sam pozdravla. Sem zdej pa me je ta negov frend ker pustu. Na zlo čuden način. Najprej mi je napisu da pride na vajo pol ni pršu in mi napiše da ne ve če bo plesu. Nasleden dan k sem ga uprašala kaj je zdej pa je napisu da ma drugo. In sem res jezna na vse skupi? K ne vem kaj bi mogla nardit. Sej vem da ni blo kul da sem šla plesat z negovim frendom sam jest nisem neč nerdila. Pa ne vem kaj nej zdej zdej sem brez soplesalca in sem res v bedi? Rolling Eyes Sad Rolling Eyes

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.