zmenek z njim• SaRxjdk2
• Od: 6.12.2011
zmenek z njim
17.12.2011 23:02
O čem se pogovarjati na prvem zmenku ? Sicer se s fantom pogovarjava že preko msn-ja, kjer sem izvedela, da je totalno nor name. Zdaj pa me preveč skrbi, da bi s čimerkoli ta zmenek popolnoma zgrešila. Ne vem o čem naj se pogovarjam z njim, čeprav se na msn-ju pogovarjava o vsem mogočem, vendar bo v živo vse drugače. Verjetno bom tiho, kot vedno, kar me najbolj skrbi. Čeprav imam nekaj tem (2-3) pripravljene in nekaj vicev, se jih moram naućiti, da ne bom ostala brez besed. Katere teme predlagate ??
• thesunshine
• Od: 11.6.2011
Re: zmenek z njim
17.12.2011 23:32
ne preveč o tem razmišlat...sam bod sproščena pa bo pogovor čist lepo teku... • pk4life
• Od: 20.7.2010
19.12.2011 2:35
zj prašanje je kok dobr se poznata.. če westa že skor use drug o drugem pa se še nista widla u žiwo se zna zgodit blem če bosta oba bl zadržana.. če pa je tut on tok zagret bo pa že kej iz sebe sprawu.. zj če pa se ne poznata tok pa pč probi z simpl osnounimi temami.. uff to sm že našteu use nekje pa nwm kje je... kukrkol.. gwrita lahk o tem kašno muziq posluša kašne muwije gleda kdorkol od waju (to lahk naprej napeleš če bi šou kšn muwi gledat s tabo) lahko se pogowarjata o šoli pa če hodta na isto spluwata profesorje lahk ugotowiš ker predmt mu je šeč pa se o tem pogowarjata.. praši ga kaj ga znima o lajfu .. hmm pa mgoče ne sam takih striktno prjatlskih tem.. mgoče ena dobra forca če weš da si mu šeč.. praši ga kaj ti je šeč na ženski pol pa ti reč men je pa šeč..... (pa našteješ stwari k se tičejo njega.. pč ga opišeš) ... ipd ipd.. maš miljon stwari za gowort sam izwirna morš bit_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • SaRxjdk2
• Od: 6.12.2011
29.12.2011 14:29
Hvala |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.