Overdose, best frend, in moj *****n lajf:/

SaRa* • Od: 17.11.2009 • Prispevkov: 27
Overdose, best frend, in moj *****n lajf:/ 16.12.2011 22:10
Heejla:)
uglaunm, stvar je taka.. letos sem šla v 1. letnik srednje šole, in sicer med tednom stanujem v dijaškem domu..spoznala sm suuper folk, družim se večinoma s fanti, k so res najbolši in me celo smatrajo za eno izmed njihovih best frendic alneki.. aaampaak.. valda, kokr usi fantje, so oni zlooo u igri kr se drog tiče.. s tem mislm vutro, speed, bonbončki, pa še kej bi se najdlo.. iin kr pač rada experimentiram, sm se odločla, d bom pač še js začela s tem.. moj best frend, k sm ga spoznala zdj, u novem šolskem letu, me je pač vpeljal u svet droge, al kko bi se temu reklo, in zadnje 3 mesce sm praktično skori usak dan bla zadeta.. ocene u šoli mam super, sem odličnjakinja, ampk res rada mal poskušam nove stvari pto:) noo, meni je top filing usakič k sm zadeta, ampk problem je u tem, d so tastari zdej to zvedl in so hotli da neham-.-'' in sm se odločla pač d bom končala kr se drog tiče, ampak mi je tkoj nasledn dan en frend dau za đabe vutro, kr mi je biu še neki doužn, in sm se odločla d bom zvila tazadn đojnt skup s frendi, in potem bom nehala čist.. no, najprej mi je en tip dau rizle in use, in je hotu, d bi mi2 šla kr sama to skadit, pa d neb mojga best frenda počakala..pa sm se pač uprla, in k je pršu moj bf, smo šli tkoi vn.. no, pojnt je u tem, d je biu ta staf res res močn, vrjetno tut šprican z nečim kr men ni sedlo, in po 5 minutah k smo to skadili, mi je srce začelo ful nabijat, tak čudn filing sm dobila, močn prtisk u glavi, pol pa sam blackout. k sm pršla h seb, mi je bf povedu d sm skup padla, in d sm mela napad, d mi je oči nazaj obrnlo, d sm se ful tresla in d bi skor po štengah ****.. ta fant je na drogah že več k 2 leti, torej je res vidu že svašta in biu tut sam u taki situaciji in use..noo pol me je nekak spravu do dijaškega doma, mim useh uzgojitlu, varnostnikou, kamer in usega u njegovo sobo..k mi je dau ogledalu d sm se pogledala, sm bla dobesedno zelena..k fakin zombi:O..no, js se vs ta čs sploh nism mogla spraut h seb, tresla sm se, ful mi je blo slabo, in filing sm mela k d smo ubistvi mi usi sam lutke, k jih upravlja nekdo nd nami..o.O okj, vem d je čudno, ampk pač nism bla prisebna noxD uglaunm, pol mi je dau za pit, pa sladkarije, pa limone d sm usaj mmal cukra pa vitaminou dobila, ampk kr še zmer nism bla okej.. mela sm filing, k d bom lih zdj umrla..noo, pol me je nekak spravu do moje sobe, ampk js se tega sploh ne spomnem, kr mam kr lukne u spominu.. tko kukr da bi na usake 5 minut skupi zlezla..noo, in pol me je ta frend pazu skoz, mi nosu za pit, biu NONSTOP ob men, in res me ni pustu niti z moment samo..baje d mi je usakič k sm zamižala oči okol obrnlo, in d sm mela res fakin overdose..res sm se počutla u ****, mislna sm d bom umrla, usakič k je kdo u sobo uletu, sm mislna d mi bo srce odpovedlao, še dobr d je biu ta frend pr men, k pomojm bi js brez njega umrla..dejansko..:O pol se mi zdi d sm zaspala, zbudila pa sm se kumi nasledni dan, tko zalimana, d sm mislna d mi nbo ratalo pridt sploh vn iz doma, kaj kumi do šole.. res je biu grozn filing:O no, dons je drugi dan po mojem overdosu..še zmeri se počutm totalka ****.. nimam pojma kaj mi je, če se me tu še drži od tistkrt, al je kej druzga-nevem..ma kdo kej pojma o tem? res rabim drugo mnenje alneki..:/ noo, in ta moj best frend je ratu moj bf tut zto, kr sm se js zalubla u njega na prvi pogled:$ in res me ubija k ga vidm z drugimi puncami(trenutno je samski, ampk okeej, je meu punce umes..)in res sm bla vesela, kr je ostau z mano pa mi pomagu in use..res je piki:$Smile amm.. k sm pa to povedla nekomu drugmu, mi je prbiu, d on ubistvi ni moj frend, d je z mano ostau sam kr sm se mu smilla, in d on mene ubistvi sploh ne mara kr mu grem na kurac in take. tip njega ubistvi spoh ne pozna, ampk je tu prbiu kr tko, mal za fleš.. mene je še zmer ful przadelo, in zdej mi to ne da mira.. kaj če mu grempa res tok na kurac? sj sm ga že uprašala, pa je reku d niti podraznu, kr če bi mu šla, se pol neb tok zmano družu..res pa je, d smo lajk NONSTOOOOP skupi:):$ no, ampk mene še zmeri skrbi to, kr mi je un tip reku.. d se mu sam smilm, d je biu zto z mano..nwm če bi ga uprašala to al ne, k nevem če bi prenesla če bi reku d sm se mu sam smilla..js sm u zadnih 3 leih mela nonstop frke doma, pa z (zdej še biušim)tipom pa u lajfu nasploh, in sm ratala ful nesamozavestna, režem se že 2 leti pa pou, in nouga tipa si nikakor nmorm najdt, in to me ful skrbi:/ ja vem, sm debela, grda, nemaram se, in lajf imam čist u **** in use, ampk useeno.. mam filing, d če bi konč dobila nekoga k bi me meu dejansku rd tašno kukr sm, d bi se pa mogoč tut sama začela sprejemat.. res mam u **** lajf.. okeej, vem d sm se razpisala na ful, ampk o tem se nmorm z nobenim pogovarjat, tko d sm nekak upala, d se bo komu dalo to prebrat do konca, pa mi odpisat kej..krkoli..res, use mi prou pride.. no, odpiš, prosm.! <3
barbi3131 • Od: 3.10.2011 • Prispevkov: 38
Re: Overdose, best frend, in moj *****n lajf:/ 16.12.2011 23:14
1. tastari majo prou NEHI S TEM ampak za to se morš ti udločt in če te on uvira pr tem GA PUZAB če si pa res tok zacopana je res lpo da je to naredu zate ane ampak meybi zarad občutka kriude sam ne vrejmm je pa možnost-mejhna

lei itak morš sama pr seb razčistt tko da ti pejt mau čez usa dejstva in se na poglagi tega udloč in če že morš kadit p to dei kei na izi in ne več močnih stvari.

nism se tok razpisala k ti ampak upam da ti bo kei u pumoč
jagodka007 • Od: 18.12.2011 • Prispevkov: 75
Re: Overdose, best frend, in moj *****n lajf:/ 18.12.2011 19:08
kar se tiče fanata uprašej ga mislim če ti je res frend ti bo pouvedo al pa se ga nekej časa pust prmero če ti je res tok frend te bo on pouiskau
tud jz skadim učasih z frendam kakšnega pa se mi še mi nikol ni zgodl kaj tazga tud še čula nism za to ampak če bi se mi to dejasnko zgodl se vrjetno nikol več nebi dotaknala tega kar priporočam tud tteb in če ti res nebo ratal daj naratal da bi to postila pr mero nared sam kakšn dim al pa dva sam glede na to kaj se ti je zgodl je bolš da nehaš s tem kr mogoč drugič takšnega napada neboš preživela !
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: Overdose, best frend, in moj *****n lajf:/ 19.12.2011 2:31
no če si hotla nehat je biu to weč k očitno čiz dobr wake-up call.. če si tkoaltko mela u namenu nehej kr zdej.. tipo se sliš dost uredu pa po drugi strani kdo nebi skrbeu tko za čloweka?.. če ne zrd druzga že sam zrd občutka kriude.. če porašaš mene je skor nujn da te je skp sprawu še posebi če je biu on kriu.. če sta še wedn ql pč dobri stiki pa use to pol mu wrjetn ne greš neki na kurac ane?.. probej mu ful na izi mal pokazat da ti je šeč.. kko pa ne mene sprašwt ker še nikol nism oswaju tipa XD.. and i doubt that would ever happen.. kukrkol na izi mu pokaž to pa zgrab priliko če bo kšna drgač pa probi ohrant prjatlstwo k sliš se dost ql člowk.. pa predusm ne uzam tega odgowora za nawodila glede twojga lajfa ampk kt moj predlog kaj bi nredu n twojem mestu.. odločt se morš usen sama
Re: Overdose, best frend, in moj *****n lajf:/ 21.12.2011 14:14
hvala usem 3 k ste se potrudli pa mi probali pomagat alneki:) amm zdej stvar je taka: kr se vutre tiče, sm trezna že točno 1 tedn(*proud* glede na to d sm bla zadeta prej skor usak danxD), ampk valda, tastari so se odločli d mi bojo lajf sprauli še bl u rit, zto so nabavli thc test-.-'' kr oni mislijo, d sm nazadnje pohala 16 dni nzaj, in še to ne redno, njim to ne predstaula velike ovire, zame je pa to..hmm ja no..xD če bom pozitivna, me bojo vrjetno prepisali na drugo šolo bliz domačga kraja, mogla se bom vozt, pa še večje frke bom mela doma kukr jih mam že.. hooray4me-.-'' tko d zdej jem limone in eksam citronko u velikih količinah, kr to baje pomaga d gre thc prej s telesa.. noo, in ker moja mami mene zlo rada spravlja ob žiuce, mi je ta test tut pokazala, d nbom mislna d se sam ****.. fora je u tem, d je na testu pisalo d zaznava MET/COC/THC/AMP...kr sploh ni dobro. niti najmnj. 16 dni nzai, tiskrt k nej bi kao bla zadnič zadeta, sm prvič probala bonbončke.. ubistvi ga je blo sam pou, ampk okeej... 7 dni nzai, torej tiskrt k sm mela blackout, je biu ''baje'' un staf šprican, vzgajan, gojen, nevem kaj še use, skupi s KOKAINOM-.-''>< tko d ja. a ve kdo kok časa ostanejo cukri pa kokain u telesu.? thc vem d loh tut ful dougu, če se ga redno uživa, zto pa zdej pijem citronko..pač no, rada eksperimentiram ampk nekak nism računala na to, d bojo tastari tko hitr zvedli..>< **** člouk..sj zdej sm že skor zaklučla z drogami, edino cigaretom se nmorm odpovedat, kr ratam prevč žiučna pol..xD
kr se pa mojga bf tiče: tip je reees piki:$xD nwm, tok nism bla zalubljena že doost časa, tko d prou paše mal bit u rožcah:) amm jah, sva se neki pogovarjala o tem, pač kaj se je zgodilo u sredo pto, pa sm pač rekla d zkaj je ostau z mano, in je reku d on mene nebi nikdr pustu same, in me tut nbo, ne glede na to u kašnem stanju sm bla in bom bla za unaprej pačSmile** tko d jaaa..najrajš ga mam<3 point je pa u temu, d se bojim krkoli narest, kr mava trenutno rees supr odnos, in nočm pokvart tega..nikol še nism kšnemu tipu loh tolk zaupala kukr lohku njemu, in tu mi je ušeč..zmer sm mislna d je bolš, d postaneta tip in punca najprej best frenda, in d se pol že skor automatičnu razvije ljubezn s tega.. zdej k sm pa sama u tej situaciji, pa se bojim, d bom čist zasrala če mu povem.:/,,,
jagodka007 • Od: 18.12.2011 • Prispevkov: 75
Re: Overdose, best frend, in moj *****n lajf:/ 24.12.2011 18:16
hja full ne bed za tebe pač moiga fanta so tud čapnali z THC in ma full probleme zej doma in se skor nč nevidma več naibol grozno je pa to kr ga majo namen poslat u pobolševalno kar se lahko zgodi tud teb mogoč ne kr zej ampak če neboš nehala si na dobri poti tja r amapk če pogledaš z druge strani če mo tastari doma neb težil pa jim bi blo useno bi po vsej se droge po vsej vrejtnosti stopnjevale tko ko se pr teb in nakonco bi umro zarad over doze tko kot večina narkomanov pa daj se zresni pa nehaj ZARAT SEBE dokelr še lahko kr če si zdej nehala sam zarat tastarih bos slej ko prej spet padla u to pa če tud te pršolajo in ti dajo še nevem kak hausič

in če res nemorš nehat čist kakšn đoint al pa dva na mesec ampak naj ostane pri tem in nč več Wink upam da štekaš ka ti hočm povest [/i]
Re: Overdose, best frend, in moj *****n lajf:/ 26.12.2011 3:00
uf tole s tipčkom je **** ja.. ampk mgoče ti je hotu dt wedt s tem da te nikol nebi pustu same da tut it njemu mal weč pomenš.. zj mja.. predstawli si da maš ti dobrga prjatla pa ti enkrt reče da bi rd kej weč pa se teb niti sanjal ni za to.. probi mu sam tko pokazat.. na izi.. zlo mgoč je da se on lihtko boji powedat ker misl da bi kej uniču.. kar se tiče rastlinc pa nimam pojma.. pa če te nbojo lih nadzorowal k boš test nrdila ga pa probi kej sfejkat Razz sj drgač nimam pojma kko test sploh zgleda ipd.. mja .. wish u luck
Re: Overdose, best frend, in moj *****n lajf:/ 27.12.2011 15:49
hmm u pobolševalnco me vrjetno nebi utaknli, ni šans.. morš vedt d sm js u osnouki bla useh 9 let odlična, uzorna učenka, tastarm nism delala ****, usaj tko ne d bi oni za njih zvedlixD sicr kadim že od 8.klasa, ampk tga niso zvedli do zdj, pa še tko al tko se jim zdi vutra večji problem, in mi od čikou sploh težili nisoxDD evo, res je d sm letos u šoli nabila u prvih dveh mescih 8 neopravičenih, torej posledično opomin razrednika, zdej imam usega skupi 11, naslednjega ukrepa še nism dobila..pač parkrat so me te trole lublanske ****, 2x ali 3x sm šla pa špricat, kr js mam tako logiko, d rajš dobim neopravičeno k pa šut k bi ga mogla popraulat. jp, res je d u lajfu nism enga cveka dobila, in ga letos tut še ne mislm dobit..usaj upam.xD tko d ja, razn neopravičenih in vutre, moji tastari nevejo za kšne ostale ****:) na test me še niso ruknli, je pa res d sm že 13 dni trezna, tko d upam d u mojmu telesu ni več thc-ja..upam..:/xD
glede tipčka: jaoo res je piki.. u četrtk sm pač js že šla domou, kr sm zbolela, in se mi ni dalo bit u petk pr pouku, in je pršu h men u sobo se poslovit, in me je dvakrt objeeu, in me sploh ni hotu spustiiiit in sm bla res u rožcah^^ ampk mi je useno ful škoda, kr se mi zdi d nikdr nbova več kot best frenda:/ pač, eno nedeljo sm js prespala pr njemu u sobi, in sva zaspala skup na isti posli medtem k sva film gledala, in naju je njegov cimer pokriu, in to je bla reees najlepša noč u mojmu lajfu:$^^ point je u tem, d je on to povedu pač enmu našmu skupnemu frendu, in ga je valda tkoj začeu ****, d če sva kej mela pto, in tko prbije ta moj bf: ja nee, ne z mano, js sm mu valda k sestraa.. in se mi je tko lpo zasmeejčku:$^^ js pa sam Shocked .. zdej nevem če bi sploh še mu kej nakazovala d mi je ušeč, k na koncu bom spet razočarana-k ponavadi.. Sad
Re: Overdose, best frend, in moj *****n lajf:/ 27.12.2011 22:53
aau faq scenaa.. prou tko je reku?.. jao ej dost.. nočm nč weč rečt k karkol bom reku bom sam še bl **** sceno.. nwm.. nared kukr ti mislš da bo najbolš.. uff grdooo.. ne prwoščm ti ej.. ful nimam pojma kaj nej rečm weč ej.. uff.. nč powej kko se bo izšlo..
Re: Overdose, best frend, in moj *****n lajf:/ 28.12.2011 18:39
Citronka, citronka... pa limono jej! Smile
In baje, da lohk tist test tut z vodo nardiš, tak da, če neboš našla druge možnosti, lohk tut to poskusiš! Smile
Glede tipa... Če se je tok potrudu zate, te spravu notr, tvegav, da bi ga varnostnik najdu... Punca, rad te ma! Usej kot prjatlco 1oo%, mogoče pa še kj več. Smile

P.S. u katermu dijaškmu pa si, če lohk prašam?

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.