Shopping =)

lelzz • Od: 24.2.2009 • Prispevkov: 22
Shopping =) 6.3.2009 21:10
Hei. upam, da še ni te teme. Vidla pa sm, da je bla ena podobna, sam tist je blo bol sam na hlače vržen.
No pač zanima me:
1. Kje največ kopujete oblačila?
2. Zakaj kupujete v teh trgovinah?
3. Katere so vam najljupše trgovine?
4. Koliko bi največ odštela za eno lepo obleko npr. za valeto?
5. Kakšen stil vam je všeč?

In vse v tem stilu.
Kar se spomnete. =)
teiiche • Od: 7.3.2009 • Prispevkov: 10
Re: Shopping =) 7.3.2009 22:52
1. v new yorkerju,telly weijl
2. ker so cote najjače pa kvaliteta je dobra
3. ti2 ki sem ji2 naštela.
4. nwm lin no..50€
5. emo al pa skejtarski
XcrazyyX • Od: 4.10.2008 • Prispevkov: 274
Re: Shopping =) 7.3.2009 23:33
teiiche pravi:
1. v new yorkerju,telly weijl
2. ker so cote najjače pa kvaliteta je dobra
3. ti2 ki sem ji2 naštela.
4. nwm lin no..50€
5. emo al pa skejtarski

se podpišm. sam
5. emo, gothic, rock.. miksam.
Re: Shopping =) 8.3.2009 11:53
1. U Lublani Very Happy Zara, Bershka, Stradivarius, H&M, New Yorker (čedale mn), itd.
2. K so najcenejše Embarassed pa k so kul cune Smile
3. No, najlubše. Če bi mela keš, sigurn kšn Dior. Sam pač, bo treba še mau potrpet za takele stvari Sad
4. Tut ene 50 eurou. Sam čim cenej, tm bolš.
5. Mal odbit, lep Razz oblekce, itd. bl fensi (mislmda) (to na men)
kar se pa tipou tiče, mi je pa fuul lepo če so tko bl urejeni pa to. tut kšn skejtarski, emo, ampk bl tko...k iz modnih pist pač Smile
Nasploh mi je ful ušeč use kar je povezan z modo...lepe obleke, visoke pete, modni dodatki...sam uedn je premau keša Sad

uf mogoče še to...česa ne maram: flis jopc pa superg. pa kapri hlač. Mad Very Happy
hil4ry • Od: 19.10.2008 • Prispevkov: 11
Shopping :) 8.3.2009 22:29
kupujem ubistvu po useh trgovincah u palmanovi (outlet village), drugače pa: stradivarius, bershka, dok7, zara, lacoste, north sails, roccobarocco, guess, pimkie,...
u teh trgovinah kupujem ker imajo kvalitetne in zanimive stvari, ki se ujemajo z mojim stilom. nimam lih naj trgovine... obožujem use trgovine Very Happy
odvisno kakšna je oblekca... če bi samaa nardila skico in dala delat oblekco tui 300€, drugače pa oblekca nekje max. 80€ in čeulji 40€.
moj stil mi je ušeč Razz stil tipo Lauren Conrad ipd.
Very Happy
Juliet013 • Od: 3.2.2009 • Prispevkov: 100
Re: Shopping :) 8.3.2009 22:33
hil4ry pravi:
kupujem ubistvu po useh trgovincah u palmanovi (outlet village), drugače pa: stradivarius, bershka, dok7, zara, lacoste, north sails, roccobarocco, guess, pimkie,...
u teh trgovinah kupujem ker imajo kvalitetne in zanimive stvari, ki se ujemajo z mojim stilom. nimam lih naj trgovine... obožujem use trgovine Very Happy
odvisno kakšna je oblekca... če bi samaa nardila skico in dala delat oblekco tui 300€, drugače pa oblekca nekje max. 80€ in čeulji 40€.
Very Happy

uoou Lacoste Razz pa a ni to tko mau dragoo?
nightmare • Od: 8.3.2009 • Prispevkov: 13
Re: Shopping =) 8.3.2009 22:42
1. ammm madness,new yorker,..
2.zto kr majo lepe stvari
3.sm že našteLa Wink
4.neuem..hmm..do 150 €
5.punk,emo,hippie,..
hil4ry • Od: 19.10.2008 • Prispevkov: 11
Re: Shopping :) 8.3.2009 22:50
Juliet013 pravi:
hil4ry pravi:
Very Happy

niti ni tko drago... ubistvu lacoste bol torbice teniske in te bale... ker lacoste in valentino so res ene izmed najlepših torbic Very Happy že če o lacoste... niti north sails ni tko poceni.. glede na to da sm dala za plašček quasi 400€
Juliet013 • Od: 3.2.2009 • Prispevkov: 100
Re: Shopping :) 8.3.2009 22:57
hil4ry pravi:
Juliet013 pravi:
hil4ry pravi:
Very Happy

niti ni tko drago... ubistvu lacoste bol torbice teniske in te bale... ker lacoste in valentino so res ene izmed najlepših torbic Very Happy že če o lacoste... niti north sails ni tko poceni.. glede na to da sm dala za plašček quasi 400€

no, ja, sj tega niti ne poznam Embarassed sam šit, 400 €!
jz bi tut to Cool Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.