prijateljice pa take

klavdija2016 • Od: 22.8.2011 • Prispevkov: 95
prijateljice pa take 30.11.2011 22:06
hei mene zanima kaj naj nardim mojidve prijateljici oz. vse moje frendice v mojem klasu letajo za mojo sosošolko ki ima zaj fanta in na mene vedno pozabijo pa danes zjutraj ko sem jih misla pozdravit so mi ker rekla idi bek no nwm če so glih meni to rekli al so to rekli moji frendici iz 8 klasa kaj naj naredim
anabanana • Od: 13.4.2010 • Prispevkov: 229 • Kraj: Velenje!!! :)
Re: prijateljice pa take 30.11.2011 22:19
klavdija2016 pravi:
hei mene zanima kaj naj nardim mojidve prijateljici oz. vse moje frendice v mojem klasu letajo za mojo sosošolko ki ima zaj fanta in na mene vedno pozabijo pa danes zjutraj ko sem jih misla pozdravit so mi ker rekla idi bek no nwm če so glih meni to rekli al so to rekli moji frendici iz 8 klasa kaj naj naredim

Ahh, take kr odj.ebi se ne splača, lahka pa si ti tut najdeš enga ful seksi tipa pa mal izzivaš;)
Re: prijateljice pa take 1.12.2011 23:59
mam dost izkušn s tem...

lej **** jih! prosprosto
si u osnovni al u srednji?

npr. jst u osnovni nism mela velik frenu, skus smo se usi kregal pa to.... inja, pšla u sredno šolo in woooow take prjatlce sm dobila o kterih loh sam sanjaš!

lej pač te ne spoštujejo, in te nikol ne bojo. če boš naprimr mela ful sexa (pa mogoče tut popularnga tipa) se ti bodo začele sisat - hinavt xD in ja... tkrt viddš kkšne so u resnic.. bod komunikativna, nasmejana, pozitivna itd.. hmal bodo začel okol tebe skakat usi, vrjem! Wink BODI TO KAR SI! (:
MarushaXm • Od: 9.11.2011 • Prispevkov: 50
Re: prijateljice pa take 2.12.2011 21:45
Jz sm u osnovni, pa niam nubenih pravih prjatlc... sam k dobim kej nouga al pa me kir osvaja pridejo k men pa se hinavjo okol Neutral ... ko pa je kej narobe sm sama pa prej pride kk sososošolc du mene k se ne poznama najbou pa me potolaž... sam je pa žau zalublen u eno mojo sošolko, k je pa fullll nesramna z manoo -.-"
Bobblehead • Od: 7.2.2012 • Prispevkov: 39
Re: prijateljice pa take 7.2.2012 22:53
ej škoda časa ti rečm za take auše.
Vse se jim bo še vrnil brez skrbi:) Twisted Evil

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.