KAJ mu naj rečem??• Miimi75
• Od: 8.3.2011
KAJ mu naj rečem??
30.11.2011 18:43
Ja.. pač stvar je taka da mam res naajbolšega frenda pa si zaupava pa vse in naju že **** en čas če sva par al kaj in do zdaj sem pač bla v enga pa je ta moj frend vedu to vse in zdaj sem tistega pozabla in mam drugo teževo... zaljubila sem se v tega frenda in nevem če mu naj kaj rečem in kaj mu naj rečem ker se mi nekak zdi da nisma za skup ampak tako se pri kakšnem predmetu usede k meni ka sva sošolca pač pa tak se lpo menima pa fse in nočem tega pokvart... ka naj nardiiiim?? reees help plis • jasmina13
• Od: 17.2.2011
Re: KAJ mu naj rečem??
30.11.2011 20:24
1. mam enak problem. :$ razn tega d nisva sošolca (:
drgač p nasvet: nwm. probi tko mal kao šarmirat p to p poglej kko se bo kej odzvau.p če se nebo naibolš pač raiš ne poskuši več d neboš uničla prjatlstva. če bojo p odzivi dobri pa LET'S GO GIRL. mogoč si tud ti njemu ušeč p ti ne upa lih povedt naraunost (; uso srečo skratka ;D + če mate res kkšn nasvet lahk napišete. use je dorodošlo • Miimi75
30.11.2011 20:52
sej se gledava med poukom pa vse tisto simpatično pa to pa pol pač punce pojemo pri pouku ono: I just wanna do it. jas sm pa to danes njemo izjavila ker sva bla oba mal horni pa me pogledu sam oa se nasmehnu no in pol se je drugo uro spet k meni usedu pa so naju vsi gledali pa ono: ka pa vidva mata? • anabanana
• Od: 13.4.2010
• Kraj: Velenje!!! :)
30.11.2011 22:26
Miimi75 pravi:Ja.. pač stvar je taka da mam res naajbolšega frenda pa si zaupava pa vse in naju že **** en čas če sva par al kaj in do zdaj sem pač bla v enga pa je ta moj frend vedu to vse in zdaj sem tistega pozabla in mam drugo teževo... zaljubila sem se v tega frenda in nevem če mu naj kaj rečem in kaj mu naj rečem ker se mi nekak zdi da nisma za skup ampak tako se pri kakšnem predmetu usede k meni ka sva sošolca pač pa tak se lpo menima pa fse in nočem tega pokvart... ka naj nardiiiim?? reees help plis :oops: :D
Ma na lep način mu povej use, kar čutiš do njega, kaj če on čuti isto? Ti bo že povedu in tko boš usaj vedla pri čem si :))) _________________ Bombing for peace is like fucking for virginity! :) • Miimi75
1.12.2011 7:08
ANABANANA pravi:
Miimi75 pravi:
Ja.. pač stvar je taka da mam res naajbolšega frenda pa si zaupava pa vse in naju že **** en čas če sva par al kaj in do zdaj sem pač bla v enga pa je ta moj frend vedu to vse in zdaj sem tistega pozabla in mam drugo teževo... zaljubila sem se v tega frenda in nevem če mu naj kaj rečem in kaj mu naj rečem ker se mi nekak zdi da nisma za skup ampak tako se pri kakšnem predmetu usede k meni ka sva sošolca pač pa tak se lpo menima pa fse in nočem tega pokvart... ka naj nardiiiim?? reees help plis
Ma na lep način mu povej use, kar čutiš do njega, kaj če on čuti isto? Ti bo že povedu in tko boš usaj vedla pri čem si če me je pa strah kak bo reagiru no pa da se bo pol do mene začeu drugače obnašat pa ga bom še ko frenda zgubla... • beax
• Od: 26.2.2010
1.12.2011 14:31
ohhh isti probleem;S samo tudi midva nisma sošolca ; in je 1 leto mlajši od mene nažalost, kr sm 9 razred in ja.. hahah pa sma se tko mal oddaljila zard ene poškodbe, pa tut razmišlam da bi mu nekak povedala pač da mi je ušeeč ono na fuull:$$ ampak me je strah da pol se pa še pogledala nebova, kr to se mi je že nardilo ;SSSS
• anabanana
1.12.2011 18:11
Miimi75 pravi:
ANABANANA pravi:
Miimi75 pravi:
Ja.. pač stvar je taka da mam res naajbolšega frenda pa si zaupava pa vse in naju že **** en čas če sva par al kaj in do zdaj sem pač bla v enga pa je ta moj frend vedu to vse in zdaj sem tistega pozabla in mam drugo teževo... zaljubila sem se v tega frenda in nevem če mu naj kaj rečem in kaj mu naj rečem ker se mi nekak zdi da nisma za skup ampak tako se pri kakšnem predmetu usede k meni ka sva sošolca pač pa tak se lpo menima pa fse in nočem tega pokvart... ka naj nardiiiim?? reees help plis :oops: :D
Ma na lep način mu povej use, kar čutiš do njega, kaj če on čuti isto? Ti bo že povedu in tko boš usaj vedla pri čem si :))) če me je pa strah kak bo reagiru no pa da se bo pol do mene začeu drugače obnašat pa ga bom še ko frenda zgubla... :? Hja, tuki pa pol nastane problem:S Js osebno tipou nebom nikol razumela, nč jim ne paše:D Nevem no, če ti reeees tolk pomeni, pa če te skos gleda če ti je naklonjen prijazn do tebe, bi ga uprašala, če bi lahk blo kej med nama. A je ful sramežljiv?:) _________________ Bombing for peace is like fucking for virginity! :) • beax
1.12.2011 18:12
beax pravi:ohhh isti probleem;S samo tudi midva nisma sošolca ; in je 1 leto mlajši od mene nažalost, kr sm 9 razred in ja.. hahah pa sma se tko mal oddaljila zard ene poškodbe, pa tut razmišlam da bi mu nekak povedala pač da mi je ušeeč ono na fuull:$$ ampak me je strah da pol se pa še pogledala nebova, kr to se mi je že nardilo ;SSSS
+ nasveeet ;D js bi ga na tvojem mestu tko po "ovinkih" uprašala če maš kaj šans pr njemu pa tko.. sam kokr si napisala MAAŠ • Miimi75
1.12.2011 18:25
ANABANANA pravi:Hja, tuki pa pol nastane problem:S Js osebno tipou nebom nikol razumela, nč jim ne paše Nevem no, če ti reeees tolk pomeni, pa če te skos gleda če ti je naklonjen prijazn do tebe, bi ga uprašala, če bi lahk blo kej med nama. A je ful sramežljiv? pa če so pa fsi frendi zmer tko da naju nekaj zaje.bavajo in pol če sva skup tkoj ovo uuu ka pa vidva mata pa to in pol se zmer razburja ko gdo to reče in zdj nvm če to zato ker ga tko moti da drugi to govrijo al ker sm mu ušeč • Miimi75
1.12.2011 18:33
beax pravi:ohhh isti probleem;S samo tudi midva nisma sošolca ; in je 1 leto mlajši od mene nažalost, kr sm 9 razred in ja.. hahah pa sma se tko mal oddaljila zard ene poškodbe, pa tut razmišlam da bi mu nekak povedala pač da mi je ušeeč ono na fuull:$$ ampak me je strah da pol se pa še pogledala nebova, kr to se mi je že nardilo ;SSSS
+ nasveeet ;D js bi ga na tvojem mestu tko po "ovinkih" uprašala če maš kaj šans pr njemu pa tko.. sam kokr si napisala MAAŠ ja pa men je pa najhujše k sm mu zmer razlagala ko mi je ker biu ušeč in ko je kdo vprašu če mi je on sem zmer rekla da nee ker sm pač bla v druzga zej sem ga pa pač ob njem prebolela in če mu kaj takega zdj se bojim da seu spremenu. • beax
1.12.2011 19:25
Miimi75 pravi:
beax pravi:
ohhh isti probleem;S samo tudi midva nisma sošolca ; in je 1 leto mlajši od mene nažalost, kr sm 9 razred in ja.. hahah pa sma se tko mal oddaljila zard ene poškodbe, pa tut razmišlam da bi mu nekak povedala pač da mi je ušeeč ono na fuull:$$ ampak me je strah da pol se pa še pogledala nebova, kr to se mi je že nardilo ;SSSS
+ nasveeet ;D js bi ga na tvojem mestu tko po "ovinkih" uprašala če maš kaj šans pr njemu pa tko.. sam kokr si napisala MAAŠ ja pa men je pa najhujše k sm mu zmer razlagala ko mi je ker biu ušeč in ko je kdo vprašu če mi je on sem zmer rekla da nee ker sm pač bla v druzga zej sem ga pa pač ob njem prebolela in če mu kaj takega zdj se bojim da seu spremenu. kaj pa če bi kaki frendici rekla, da naj ga malo pofpraša o tebi, kaka se mu zdiš pa tko.. • anabanana
1.12.2011 19:57
Miimi75 pravi:
ANABANANA pravi:
Hja, tuki pa pol nastane problem:S Js osebno tipou nebom nikol razumela, nč jim ne paše:D Nevem no, če ti reeees tolk pomeni, pa če te skos gleda če ti je naklonjen prijazn do tebe, bi ga uprašala, če bi lahk blo kej med nama. A je ful sramežljiv?:) pa če so pa fsi frendi zmer tko da naju nekaj zaje.bavajo in pol če sva skup tkoj ovo uuu ka pa vidva mata pa to in pol se zmer razburja ko gdo to reče in zdj nvm če to zato ker ga tko moti da drugi to govrijo al ker sm mu ušeč :oops: Hja, ker če je sramežljiv mogoče neupa nardit koraka naprej in ga boš mogla ti:) Tko, da povab ga v kino al pa kavo, pa mu povej sej nimaš kej zgubit, če je res use tok lepo kot si napisala ti bo uspelo:D _________________ Bombing for peace is like fucking for virginity! :) |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.