Kraj/ starost

1 | 2 | 3 | >>
Nameless • Od: 5.10.2008 • Prispevkov: 18
Kraj/ starost 5.10.2008 19:52
iz kje ste/ koliko ste stari? kratka predstavitev, kar radi delate u lajfu in tko....

Bom najprej jst Razz

Sm iz Novga mesta star 17, hodm na strojno šolo na center. u prostem času druženje s prjatli, računalnik in vse kar mi pade na pamet Very Happy....največkrat po šoli preživljam čas v lokalih na busni dokler čakam bus...po prihodu domov ponavadi spet sledi selitev v drugo gostilno :d
XcrazyyX • Od: 4.10.2008 • Prispevkov: 274
Re: Kraj/ starost 5.10.2008 19:54
ook bom pa še js..

nekje bliz nove gorice, mam 14 let...
drgač pa sm večinoma na compu, gledam tv.. plešm orient in hiphop in pojem tui rada ful... x)
to bi blo to xD
Re: Kraj/ starost 7.10.2008 18:33
no jest sm pa iz okolice kranja in sm stara 15 let Very Happy
hodm na ekonomsko gimnazijo v kranj! Very Happy zlo rada govorim in mam dost za povedat he he obožujem glasbo nima veze kakšna je( razn metala), rada spoznavam nov folk k mi je to res najači Razz velik sm tut na kompu in zadnje čase po kavarnah, dobr d vedno kdo drug časti ha ha Razz
LooLly • Od: 1.10.2008 • Prispevkov: 38
Re: Kraj/ starost 7.10.2008 19:47
evo še jest:D

stara sm 17 let sm iz okolice domžal č kdo ve ke je to Razz hodm na ekonomsko u lublano Very Happy rada pojm plešm Very Happy i love glasbo sam d ni balkan al pa kej...em drgač obožujem veselice Embarassed Laughing u prostmu cajtu sm za kompom al sm uzuni ...uglavnm povsod me je dost Very Happy
mikana • Od: 5.10.2008 • Prispevkov: 98
Re: Kraj/ starost 7.10.2008 21:27
eko še mene tuki
stara sm 14..sm sz pivke..
pa drgač plešem, berem, se ne učim:)...sprehhhhhhhodi szz mojim pssssssssskm..
mal bl na kratko kr ne vem kaj nej pišem
d3vi1 • Od: 7.10.2008 • Prispevkov: 175 • Kraj: okolica mb
Re: Kraj/ starost 7.10.2008 23:18
jaz sm pa 18 star pa iz okolice mb,v sql hoim na serš mb itaq,zadno leto,maturo pa toti šit,pa spoznavni bojo zaj počasi Razz pa študiram kam bi šo dalje,pa se mi niti sanja ne,samo v računalniški smeri NE weč! Confused
drugače pa v prostem cajti muzika,poslušam fse,tui slo,najbolj pa hardstyle pa jumpstyle pa hard dance pa to pa of course pa itaq da party pa have fun Very Happy pa seveda lenarjenje Very Happy
LoLaaaa • Od: 9.10.2008 • Prispevkov: 8
Re: Kraj/ starost 9.10.2008 18:08
tiiNaa pravi:
no jest sm pa iz okolice kranja in sm stara 15 let Very Happy
hodm na ekonomsko gimnazijo v kranj! Very Happy zlo rada govorim in mam dost za povedat he he obožujem glasbo nima veze kakšna je( razn metala), rada spoznavam nov folk k mi je to res najači Razz velik sm tut na kompu in zadnje čase po kavarnah, dobr d vedno kdo drug časti ha ha Razz

Tut jas hodim na ekonomsko gimnazijo v kranju:D Najbolša šola. Stara sm pa 16.
tiiNaa • Od: 7.10.2008 • Prispevkov: 23 • Kraj: Cerklje
Re: Kraj/ starost 9.10.2008 19:33
aiia Smile ja ni slaba šola... ampak vsen je šola! pol si ti 2.letnik??
Re: Kraj/ starost 10.10.2008 21:36
Šentjur pri Celju
14 let
9. razred osnonve
Rock/metal
ancy • Od: 10.10.2008 • Prispevkov: 12
Re: Kraj/ starost 11.10.2008 15:28
Stara sm 15..skor 16 Very Happy . Sm iz okolce Radovljice. Hodm na gimnazijo Kranj(nism gik Wink ) Hmm rada se družm s frendi..itaq...obožujemmm muskooo, partiji, komp, ples...
In svet bi bil lepši brez šole...usaj tko zj mislm Laughing

Anja*
LoLaaaa • Od: 9.10.2008 • Prispevkov: 8
Re: Kraj/ starost 11.10.2008 15:42
tiiNaa pravi:
aiia Smile ja ni slaba šola... ampak vsen je šola! pol si ti 2.letnik??

Jap. Ti pa sklepam da 1. Ker pa točno?
twilight • Od: 11.10.2008 • Prispevkov: 14
Re: Kraj/ starost 11.10.2008 16:43
sm izo okolice kopra in sm stara 16 let. hodim na splošno gimnazijo Koper. jezik mi teče kot namazan zato moji sošolci učasih kričijo name naj bom tiho. usi me poznajo kot klepetavo in živahno. pogovra o sexu pri meni ne zmanka. odprta sm, čeprua nsim bal vedno takšna. povem kar si misli, u stilu da ne boli preveč, seveda če oseba ni preveč arogantna in zahrbtna. prva zadari tega imam rada odkritost in zvestobo. lažniuce in zahrptneže sovražim. sama ne lažem, le resnico prikrojom. kaj rada počnem u prostm času..hmm..govroim, berem, govoirm, hodim vn s kolegi, govorim, se družim in gledma TV.

tko na kratko sm s eopisala..hehehe Very Happy
SiddTeiia • Od: 11.10.2008 • Prispevkov: 9 • Kraj: Maribor
Re: Kraj/ starost 11.10.2008 21:06
16 let. 2.letnik. Maribor. obožujem Siddharto <3 . Zvrst glasbe : rock, METAL <3 , industrial itd. xD ^^
Re: Kraj/ starost 11.10.2008 21:43
ja res sm pru ja!! drgač sm pa Č klas.
Re: Kraj/ starost 11.10.2008 21:48
Pol si pa od Jureta sošolka Very Happy
Re: Kraj/ starost 11.10.2008 23:14
aha sm ja
Re: Kraj/ starost 12.10.2008 12:31
js sm pa iz škofje loke, stara bom hmau 17. hodm na gimnazijo škofja loka. sm direktna, nimam predsotkov, sovražm hinauce & lažmiuce. u petkih pa u sobotah me naute najdl doma ^^. drugač pa po kofetkih nairajš, komp če je kšn res zabediran dan. poslušam hardstyle umes tud mau čefurke. neki na kratk
hF
4everyours • Od: 17.10.2008 • Prispevkov: 15
Re: Kraj/ starost 17.10.2008 22:21
stara 16, okolica Ptuja, hodim v 2. letnik gimnazije Ptuj. Smile poslušam večinoma stari rock, metal.. v prostem času, ki ga je bolj malo, rada rišem, slikam, ustvarjam, rada se smejem, govorim.. najbolj srečna sem takrat, ko vidim moje najdražje srečne Smile rada pomagam drugim.. itd itd. bo dovolj? Very Happy
barby999 • Od: 28.9.2008 • Prispevkov: 127 • Kraj: Novo mesto
Re: Kraj/ starost 17.10.2008 22:41
hei ja js sm pa barby...hehe sm z <3 Novga mesta<3 in sm fuuul ponosna na to d sm DOLENKA!! hehe no uglaunem full rada govorim pa plešem pa pojem...hehe jap pa še ena stvar me ful zanima to je pa igranje...verjetn bom šla na igralsko akademija ampak še ne vem...ful rada mam use svoje frendice kaiČiii, UrZZh, ančiii, leičiii, jerčiii... loue ya ''guys''!!! obožujem čokolado ap sladkarije in seveda SLADOLEEED!!!! no kr use kar je sladko Laughing Laughing rada se družim s frendi pa spoznavam nove ljudi najbl sm vesela ko dobim kak mejl al pa sms tk d lohk chatam...sovražm pa verižna pisma... Mad jooi če ne pošleš to te nben now več marau...blablabla! tk da to ne men pošilat... Razz ampak pište mi pa kr fuuul rada pogledam kak zanimiv mejl pa to Wink hmm...kai še...Razz aha visoka sm pa 173cm... če bo kak kjut guy tle gor sam piš Very Happy Very Happy hehe no to bi blo use če te zanima pa veš kje me dobiš Smile Smile

FSM-TE!! RWM!!!

Nazadnje urejal/a barby999 22.12.2008 22:25; skupaj popravljeno 1 krat
twilight • Od: 11.10.2008 • Prispevkov: 14
Re: Kraj/ starost 17.10.2008 23:08
čefurjeu, pa res nevem če kdo prenašaVery Happy
haha. čim jih vidiš u skupinci se ti obrne.
Nincy • Od: 18.10.2008 • Prispevkov: 37 • Kraj: Ljubljana
Re: Kraj/ starost 18.10.2008 11:23
no pa še js... Very Happy
stara sm 16, iz okolice Lj-->Kamnik..če kdo ve ke je to..hodm na ŠCRM Kamnik(Šolski center Rudolfa Maistra)..poslušam use živo razn metal..obožujem morje pa sladolded pa motorje...sm kr dost zgovorna tko d učasih tok govorim d me majo že kr počas dost:Dhehe...aja pa...fajn zalublena...<3 pa je iz Metlike ampak skor skos v Novem mestu tko da dolenci kej pište....sj mate moj msn...uf skor pozabla..ful lovam my friendZ <3 Ninč, Tamy, Dreia pa Martinaaa...to bi blo pa počas dost...
meite se...rvm Mr. Green

Nazadnje urejal/a Nincy 18.10.2008 15:25; skupaj popravljeno 1 krat
XXX • Od: 17.10.2008 • Prispevkov: 64 • Kraj: Ljubljana
Re: Kraj/ starost 18.10.2008 15:01
14 let, Ljubljana.

eem okej..ukvarjam se s poslušanjem muske po cele dneve.ni dneva v katerem nebi preslišala več kot 5ur glasbe..zvrsti do dokaj različne. odpade balkan, definitivno. punk,rock(star, ta je namreč bol kvalitetn kot zdejšni, čeprov je dost zdejšnih dobrih bendov, vendar se bol ponala za starim, star rock je res ORIGINAL!), najde se tut kšna emo muska xD, metal, akustični rok<3 itd.
ubistvu sem odvisna od telefona, od mojega dragega in od frendic seveda<3
pač stvari kmi največ pomenjo so lubi,frendice,fon in muska<3

toje nekak to, na kratko o men innajbomembenjše stvari.

drgač pa mislm se upisat na sredno grafično in medisko v lj, medijski tehnik. anyone?

;*
Re: Kraj/ starost 18.10.2008 20:16
tiiNaa pravi:
ja res sm pru ja!! drgač sm pa Č klas.

Če je FIstr tvoj sošolc ga prou lepo pozdrav od biuše sošolke Very Happy

15 let, Kranj
SMGŠ Ljubljana
Metal <3
enej93 • Od: 18.10.2008 • Prispevkov: 1
Re: Kraj/ starost 18.10.2008 20:43
oi ... jst sm pa iz Kopra Cool star sem 16 in hodim na jezikovni oddelek gimnazije koper ... če hoče kdo še kej več zvedet naj piše ne Wink
synergy1effect • Od: 18.10.2008 • Prispevkov: 11
Re: Kraj/ starost 18.10.2008 22:41
seem iz mariboraa ( valda)
mam ene petnajst let..še malo pa šestnajjst. Very Happy
hodim na szkš maribor..če hoče kdo veet kera šola je to naj poglea na net ker se mi nea da pisat zaii. Rolling Eyes

dugač sem pa udarjena na rokerje in metalce..sem pa čisti etno človek nisem neka črna metalka ki bi sovražla sonce--ja. od muzike mam najrajš metallico in scorpionsee. =D
no to bi blo zaenkkrat tole..če pa koga kaj zanima pa ne grizemm. =D

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.