medijska šola• oblaceeek
• Od: 28.7.2011
medijska šola
26.11.2011 16:52
no mene pč ful veseli fotografiranje in to in me zanima če kdo od vas hodi na medijsko srednjo šolo pa kakši so predmeti, a se je treba ful učit, a je dost "praktičnega dela" al je sama teorija in vse to.
hwalla za odgovore • buba6
• Od: 4.3.2011
Re: medijska šola
27.11.2011 20:01
js hodim na medijsko, mam rada use kar je povezano s to šolo pač fotografija, oblikvanje in use...ampak šole ja pa k. od ku*ca res, nikol nebi šla na to šolo pa še kr velik se je za učit, uglavnem bedna šola, pa use kar je prakse je 14 dni u 2.letniku in 14. dni u 3 letniku kar je če mene uprašaš fuuull premal!
• MitziMo
• Od: 3.9.2011
28.11.2011 16:10
na vsaki šoli si je treba učit.. ka vam ni jasn. je pa tu tut to če hočeš met 3,4,5 al če si že zadovoln z 2... v tem primeru se ti tko ni treba skor nič učit.. drgač za višje ocene se morš pa na vsaki šoli učit
• oblaceeek
28.11.2011 19:27
buba6 pravi:js hodim na medijsko, mam rada use kar je povezano s to šolo pač fotografija, oblikvanje in use...ampak šole ja pa k. od ku*ca res, nikol nebi šla na to šolo pa še kr velik se je za učit, uglavnem bedna šola, pa use kar je prakse je 14 dni u 2.letniku in 14. dni u 3 letniku kar je če mene uprašaš fuuull premal!
kam pa hodiš to? js bi šla u cele. in kake možnosti so to pol sploh za zaposlitev'? kej veŠ? ka pa tisti strkovni predmeti al kak se jim reče. kakšni so pa tisti? aje tam kej več "prakse" da ni sm teorija? • oblaceeek
28.11.2011 19:30
MitziMo pravi:na vsaki šoli si je treba učit.. ka vam ni jasn. je pa tu tut to če hočeš met 3,4,5 al če si že zadovoln z 2... v tem primeru se ti tko ni treba skor nič učit.. drgač za višje ocene se morš pa na vsaki šoli učit
vem da se morš na vsaki šoli učit sam je odvisno od šole. u gimnaziji se morš ful učit, na nekaterih poklicnih se ti ni treba pa skor nč pa jo maš 5.in ne ne mislim met dvojk! a hodiš ti na medijsko? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.