zaljubljena v prijatelja!!!• euch
• Od: 24.2.2009
zaljubljena v prijatelja!!!
24.2.2009 19:48
..Elouuu....
jzz sm pa v šoli v naravi na rogli spoznala enga fanta, je zlu zlu lep in mi je full ušeč. res nevem kako mu naj to povem ker me je sram kako se bo on odzval na to!!! res pa je da je vanj zaljubljena tudi moja prijateljica ampak on je niti pogledat noče več!!! zluu sprašuje zame npr. ko jaz na netloguu napišem da nekoga pač zelo pogrešam on takoj sprašuje koga!!! in tudi na rogli ko smo si dopisovala je enkrat celo iz vlečnice padel samo da bi pobral listek ki sem mu ga dala!!!Prosim pomagajte mi saj veste kako je biti zaljubljen, prosim rabim vašo pomoč!!!ali je zaljubljen vame? kako mu naj povem da mi je všeč??? by euch • sucker
• Od: 19.3.2009
Re: zaljubljena v prijatelja!!!
19.3.2009 20:27
zberi pogum pa ga ****
ne ne joke am pejd do njega ga poglej v oči in mu zašepetaj ljubim te • nixx
• Od: 16.3.2009
Re: zaljubljena v prijatelja!!!
23.3.2009 15:22
eem ja no ...maš vlko serčo, da take stvari počne..=DD
na tvojem mestu ..če si velikrat z listki pošilata, mu lahk na listek napišeš ..da ti je všeč ! ..in ko on vidi listek, ti ne glej dol stran stran od njega.!!! poglej ga v oči nasmej se mu,daj mu vedet da to ni potegavščina.!!! =D |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.