nevem kaj naj si mislim• teich1596
• Od: 1.2.2010
nevem kaj naj si mislim
24.11.2011 18:57
no pred kratkim sem spoznala enga fanta iz naše šole( drugi letnik sm & on tut ) no in pač moji frendi se z njim ful družjo..in pač sm šla enkrat zraun in smo pač mal po celu gor pa dol hodl..pol so pa usi mogl domu..pa sma ustala sam on & js..pa je reku nj grem zraun njega na lavo(železniška postaja) pa sma pač šla pa se menla pa pač fajn je blo..pa tut zju3 pred poukom smo bli skupi:)..par dni je blo tak.. .pol me je pa kr naenkrat na hodnikih pa pousod kr ignorirat začeu še pogledu me ni pa nč..in kaka dva tedna nazaj je meu b.day...pa sm mu pač hotla čestitat pa ga nikjer u šoli ni blo..pol sm mu pa kr na fejsa napisala..in je usem lajku & napisu hvala edino mene je spet ignoriru..in zdeej res nevem kaj si nej mislim:( kr res sma se štekala in use... prosim da svetujete, komentirate, karkool! hvala:) Nazadnje urejal/a teich1596 29.11.2011 19:07; skupaj popravljeno 1 krat • justfly
• Od: 17.7.2011
Re: nevem kaj naj si mislim
24.11.2011 21:07
kdr te bo spet ignorijru bejži do njega pa ga prašej zkaj to dela • teich1596
24.11.2011 22:32
Ever pravi:kdr te bo spet ignorijru bejži do njega pa ga prašej zkaj to dela
ja sj me skos ignorira-.- če se me kr neki izogiba:( • Unkn0vvn
• Od: 20.7.2011
25.11.2011 13:28
pejt do njega pa ga praši kaj je narobe in da nej se ne obnaša k en 5 letnik da preprosto začne ignorirat namest da bi povedu kaj ga mot. :'D
itak nimaš nč zgubit. (: Če pa pač nočš na tak način pa probi tkole : [link] pomoje se je že usakmu to zgodil da se je s kom ful menu in use pol ga je pa kr na ignorca **** in use. in men k se je to zgodil sm ga uprašala kaj je narobe in je reku da nč ampak se je vidl da neki je. in pol sm ga tut js začela in sm mu dala vedt da se mam fajn tut brez njega in hmau je pršu nazaj in se delu k da nikol ni nč blo narobe. tko da mja, probat ni greh ane • MiniCute97
• Od: 16.11.2010
25.11.2011 14:19
ma poznam to de te en skus ignurira. -.-
lej se strinjam. pejt du njega pa ga enustavn upraš, zkua to dela. Nwm. fantje so taki, če se te ignurira.. nwm. Če je men kak fnt ušeč, pa pol zve da sem v njega, pa on ni u mene, pol se me izogiba. nwm jst mam tak mišlenje no. lej jst upam de bo bolš no :* • levinja1996
• Od: 16.10.2011
25.11.2011 17:18
lahka pa de zato,de je u tebe..pa de neupa nit preveč u tvoji družbi..
ZAČNI GA ŠE TI IGNORIRAT,POL BO PA ZIHR NAZAJ PRŠU.. • levinja1996
• Od: 16.10.2011
25.11.2011 17:26
aja,pa lahka de ti zato ni lajku,pa napisu hvala..de bi ti še bol za njim laufala ..pa te hoče..pač zanalašč ane..
mogoče pa tut zato,ker se mu zdi,de se ti preveč z drugimi fanti družiš (pa objemaš,al pa kej takiga) pa ga je strah de ga boš pol laži prevarala..al mu pa to nebi blo ušeč če bi bla skupi..pač nebi mu blo ušeč,de se ti z drugimi (kot prijateljski objem) objemaš z drugimi,ane.. vrjetn mu nebi blo fajn.. po mojem de jezn ni na tebe,kr tedi bi ti to povedu,če pa ne, te pa zihr nebi ignoriro..tak de po mojem si mu ušeč.. aja pa tist k sm napisala glede objemanja..lahka de ga je strah,pa de misl de ni9mam možnosti (kej velik) pr tem..pa najbrš pol zarad tega nč ne probava..al se pa hoče zanalašč "odlubit"..in to na tak način de te čim manj vid..pa se stabo men..pa bla bla,ane.. • teich1596
28.11.2011 18:37
no zdej je pa tak..šla sm do njega..in pač sm mu rekla če se lahka sama pogovorima ane..in pač sm mu rekla da ka me ignorira..pa mi pač reče da ka mi ni jasn da on me nč ne ignorira...in pol sm pač rekla da okej ..
no in itak vem da to kar je reku ni reees:( in najrajš bi ga nadrla da nej se ne obnaša tak kr je totalno zabit in useee:( |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.