Ne morm zdej kr navalit z srčki ane - svetuj prosim• buba6
• Od: 4.3.2011
Ne morm zdej kr navalit z srčki ane - svetuj prosim
23.11.2011 16:06
žiiiviijoo,
no mam en problem in sicer ušeč mi je tip k se poznava že prbližn kakih 5 let ( že iz osnovne šole ) ampak družmo se pa kako leto mal več ane, no in lih pred enim tednom smo bli zuni in mi je tip postau fuul ušeč dobesedno k dab mi neki preklopl u glavi k prej nikol nism čist nč do njega čutla. • slovenc79
• Od: 19.8.2011
Re: Ne morm zdej kr navalit z srčki ane - svetuj prosim
23.11.2011 17:43
povej to tako kot si zdej tuki. reci da mu moraš neki na samem povedat, pa povej da ti je všeč. • MiniCute97
• Od: 16.11.2010
25.11.2011 14:24
če ti je res du tega de bi on zvedu, pol se sama udloč, če bi mu povedala. pol boš pa vidla kako bo odreagiru pa to. lhka pa tku zveš de uprašaš eno prjatlco, nej ga upraša kak mišlenje ma u teb pa to. pol boš vidla kua bo reku.
če si mu ušeč bo biu veseu de si mu ti tut ušeč, če mu pa nisi...pol pa nwm. se te bo začeu izugibat, all bo to sprejeu, al mu bo pa useen. udvisn ud tipa fanta. Lej jst ti zaželim vso srečo in upam de se bo lepo kunčal ;* _________________________ I'm not a super model, I still eat mcdonald, but baby...That's just me! • buba6
• Od: 4.3.2011
29.11.2011 16:25
hvala najprej za nasvete ja sej js bi mu povedla ane al pa neki pokazala to mi ni neki problem, SAM mene je strah da bi te moje besede use spremenile kar pa definitivno nočem! mislim pač da bi pol on začeu drgač na mene gledat al pa da bi se odtujila in pač to no sej me vrjetno gdo razume.... • new
• Od: 23.5.2009
29.11.2011 18:33
mislm da je bolš, da ga začneš tko na nek način ostvajat z besedam če ga še do zdej nisi.. tko mej drgačno tehniko pogovora.. bl sexii oz osvajalsko ..pa to:P
...no in pol boš pa vidla kk bo odreagiru • pk4life
• Od: 20.7.2010
29.11.2011 22:19
probej mu usen direkt powedat pa hkrat reč da če ne čut isto da je use ql in da sta lahk lihtok prjatla pa use na lihtak način.. sam pol morš bit prprawlena se tega držat.. pa predusm če ma tip tako dost ql osebnost ti bo to probou lepo powedat pa ne bo unih.. okej .. stran od mene O.o scen.. no kar bi blo u usakm primeru ful čudn.. pa glede tistga z prjatlcami.. to je rahlo zlo zoprn.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.