prosm pomoč!!!!• MiniCute97
• Od: 16.11.2010
prosm pomoč!!!!
22.11.2011 22:28
živjo.
sem nesrečna 14 letnica ki ji gre u lajfi use narobe. če vam naštejem probleme: -mela sm bulimijo, nimam je več sam useen mam občutk de sm debela in hočm shujšat. -režem se -skos mislm na samomor - tak občutek mam kot da me noben ne mara - nočm bit več na svetu - u šoli me skos zafrkavajo in učitli me ne marajo, pa nevem zakaj. no moj lajf je res zakompliciran. ne mi rečt de nej grem k psihijatri kr ga že obiskujem sam se mi zdi de me premal zastop ta psihijatrinja h kateri hodm. res skos mislm sam na smrt in ni me strah če bom umrla. sicer vem da me bojo nekater tut pugrešal sam če bi bli u moji koži bi vidl zakaj hočm naredit samomor. moji starši mi nč ne vrjamejo. hočjo mi zbirat prjatle kr misljo de soo usaki prjatli ku jih mam slabi za mene sam to ni res. prosm! res nevem kaj nej nrdim. velikrat se duma tut puguvarjamo u tem in ne pomaga nč kr se tastari samo derejo nad mano in noben se ne pogovarja normaln z mano. ko sm pa to puvedala psihijatrinji je pol to mami zvedla in je bla še bol jzna nad mano. USI ME SUVRAŽJOO! kaj naj naredim?? • Petraa :3
• Od: 23.11.2011
Re: prosm pomoč!!!!
23.11.2011 17:38
...................
Nazadnje urejal/a Petraa :3 5.10.2012 23:51; skupaj popravljeno 2 krat • Peinchy
• Od: 5.3.2011
23.11.2011 17:47
tut jaz sem mela podobne težave ko sem bla v osnovni. zdaj ko sem v srednji je stokrat bolše! poskusi se čimbol trudit za ocene, da boš prišla na vredu šolo. boš vidla da bo potem bolše! Jaz sem na primer osnovno sovražla, srednja pa mi je ful všeč. ker pol te majo starši za bol odgovornega in te bol razumejo. S tem ko ti hočejo zbirat prjatle ti hočejo samo dobro, kar pa na žalost ni vedno dobro za tebe. glede psihiatra, če se ti zdi da ti ne pomaga nehaj hodit. rajši se pogovori z nekom ki mu zaupaš, ali pa je imel podobne izkušnje kot ti. poskusi najt pozitivne stvari u tvojem lajfu, začni delat kar te veseli. tam boš mogoče spoznala ljudi ki ti bodo blizu. na sredni so tut učitli bolši, manj so pristranski, ni več tega da bi mel koga bol rad, ne zanima ga tvoje ozadje... v glavnem poskusi preživet do srednje pa boš vidla kak naprej. in ne se rezat, vem da je težko nehat, ampak ni dobro da kaznuješ svoje telo, ki ti ni nič naredilo. bodi srečna da imaš obe roki in nogi..... torej mlada si še, ni konec sveta če nardiš kako napako in živi svoje življenje do zadnjega trenutka. ko boš starejša ti bo hudo, ko boš vidla da nisi več otrok. vso srečo! ps: najdi si kake res lepe pesmi pa jih poslušaj, samo nikakor žalostne! nekaj o lepotah življenja • Unkn0vvn
• Od: 20.7.2011
24.11.2011 13:35
Hej. (:
Lahko ti pomagam s tem da ti povem kaj je men pomagal, k sm mela tut probleme ampak jih nebi rada izpostavljala ker nevem..nočm obujat spominov i guess. Pač si v teh letih k se pojaula tok problemov in use, in mja učasih se zgodi da se zgubiš. In men je pomagal to : - na list sm si napisala želje k jih želim dosežt v življenju - našla sm si hobije v katerih res uživam (petje, ples) in dala sm si musko naglas kokr sm lohk in pela in plesala VESELE PESMI in s tem svojo slabo voljo in žalost probala spraut vn. In je pomagal. - šla sm tečt na eno polje al neki. Vso energijo k sm jo mela za jezo sm jo uporabla za tek in sm sam laufala. - s prjatli sm se pogovorila o stvareh. Vrjem mi, psihologinja le opravlja svoje delo. Prjatli pa ti želijo srečo. Povej prjatlom, al pa staršem al pa kkšnmu sorodniku karkol.. - na list napiš lepe in slabe stvari v življenju. In pol poglej a maš več dobrih al slabih stvari. In potem probi fajn razmislt in narest tko da boš mela več dobrih kot slabih. - dej si en cilj v življenju. in gnou te bo naprej dokler tega neboš dosegla. - nevem kakšne muske poslušaš ampak posluši komad ZLATKO- SVET JE LEP. posluši besedilo in vrjem da so še hujše stvari v življenju in nisi edina k ma probleme. MEN JE TA KOMAD DAL RES VELIK OPTIMIZMA. SKOS sm ga poslušala. - js ne razumem popolnoma te BULIMIJE.. ampak če pravš da si jo premagala ti čestitam. In lej s tem da stradaš delaš samo slabo svojemu telesu. Ker potem ko stradaš tvoje telo začne res poberat maščobo da se "preživi" ampak potem se slabo počutš in ni dobr za telo in slej ko prej boš tok lačna da boš npr neki dni nč jedla pol pa FUUUL in to se ti še 1x tok maščobe alneki nabere da se s takim dejanjem debeliš in ne hujšaš. priporočam ti, da k si jezna pejt tečt al pa kej in že s tem boš mela filing oz. več samozavesti da maš lepšo postavo pa še jezo boš vn spraula. Prehranjuj se 5 na dan. mali obroki. In js sm recimo dost suha. oz. eni praujo da sm lihk prou eni pa da sm premal. Ampak js bi rada mela več kil. Lepš je da ma punca mau več za prjet kt pa nč ane ? In lej usak ma drgačno postavo in usak ma lepo na svoj način - pejt pred ogledalo in se sam glej. Lej slabe in dobre stvari na svojem telesu. Usak ma neko dobro in slabo stvar na seb. (glej nasmeh, oči, lase, postava, zobje, nos..karkol) in k najdš dobro stvar.. nared tko da boš to stvar izpostavljala in pozab na slabe. S tem boš mela več samozavesti. In usak ma rd za prjatlco nasmejano samozavestno punco se ti ne zdi? - to da te učitli nemarajo, bi se js pogovorila s starši in da nardijo neki iz tega. Čene pa se jim sama izpostau. Lahko ti zagotaulam, da k boš našla usaj mau kančka sreče v življenju boš v šoli nasmejana optimistična, boš dobila res dobre prjatle... RES UPAM DA SM TI KEJ POMAGALA. IN ČE RABŠ ŠE KEJ MI LAHKO PIŠŠ PREK SPOROČIL ALPAKEJ SVET JE LEP! Drž glavo gor. ;* • MiniCute97
24.11.2011 21:10
Vsem 1000x hvala. Pumagal mi je ko sm sam brala to. Huala res! Upam d bo bolš use. Sm si pa najdla en hobi. Pišem eno zgodbo. In to mi pomaga, kr use misli pač dam iz sebe vn. Glede postave. Sicer mam velik takih dnevov, ku mislm de sm debela, sam mam pa tut dneve, ku mislm de sm prou suha pa to @Unkn0vvn : teb pa še posebi hvala :* • Unkn0vvn
• Od: 20.7.2011
25.11.2011 13:23
MiniCute97 pravi:Vsem 1000x hvala.
Pumagal mi je ko sm sam brala to. Huala res! Upam d bo bolš use. Sm si pa najdla en hobi. Pišem eno zgodbo. In to mi pomaga, kr use misli pač dam iz sebe vn. Glede postave. Sicer mam velik takih dnevov, ku mislm de sm debela, sam mam pa tut dneve, ku mislm de sm prou suha pa to @Unkn0vvn : teb pa še posebi hvala :* no supr, sej ti bo šlo. sam vrjet morš vase pa bo kul. ej res ni problema. :$ :* • MiniCute97
25.11.2011 14:16
Unkn0vvn pravi:
MiniCute97 pravi:
Vsem 1000x hvala.
Pumagal mi je ko sm sam brala to. Huala res! Upam d bo bolš use. Sm si pa najdla en hobi. Pišem eno zgodbo. In to mi pomaga, kr use misli pač dam iz sebe vn. Glede postave. Sicer mam velik takih dnevov, ku mislm de sm debela, sam mam pa tut dneve, ku mislm de sm prou suha pa to @Unkn0vvn : teb pa še posebi hvala :* no supr, sej ti bo šlo. sam vrjet morš vase pa bo kul. ej res ni problema. :$ :* Ja vem morm vrjet u sebe :* |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.