Tamponi al vložki.?!

1 | 2 | >>
Cuukr • Od: 5.2.2009 • Prispevkov: 2
Tamponi al vložki.?! 23.2.2009 18:26
Heeej,
mene zanima ka uporablate med menstro tampone al vložke?
kr jsT drgač vložke zadnič sm pa tampone in ko sm si ga dala vn se mi je zdej kot da se mi bo tista vrvica utrgala in me je blo pol ful strah pa me zanima pač če maš vedno občutek kt da se bo vrvica utrgala al sm mela zaendrek tampon.?
Very Happy
pa tut tipi lahk odgovarjajo če vejo ka nihova punca uporabla.=)
aja pa še to:
če uporablate vložke kire mate?
baay
P.S. upaam da ni blo še take teme oz. če je bla d ne bote jezni kr se mi neda iskat.=)
crniLabude • Od: 11.3.2009 • Prispevkov: 4
Re: Tamponi al vložki.?! 12.3.2009 18:51
Uf 100% tamponi...
vloček ni šans tist občutek...ajoj...
res svaka čast tistmu ko je naredu tampon Very Happy
nimaš skrbi da bi ti šlo čez,nimaš občutka kt da imaš plenice gor in ko ni nit čutit da ti teče nimaš ves čas u glavi joj morm it menjat vložek,...pri tamponu pa čutiš kdaj se napije krvi...
tako da jst priporočam tampone...in še ena dobra stvar...poleti si lahk tud u krilcu al pa zloo kratkih hlačkah in nihče ne ve da imaš mensto...
smeskica22 • Od: 12.3.2009 • Prispevkov: 21
Re: Tamponi al vložki.?! 12.3.2009 20:13
js ostajam kr pri vložkih Smile pač nevem no nekot mi ni da bi probala met tampon Confused sej če bi bla sila na morju pa to pol vrjetno bi mogla ja Smile sam drgač se mi zdi pa blek da ti kri teče si si pa notr neki tiščiš Confused drgač use pravijo da so tamponi ful bolš kr jih ne čutiš pa lahk plavaš z njimi pa to a ne. sam mni nekot ni no Smile pa tut ena ko seksa ga ful lažje da notr a je tk? in pol če si ga ne znaš dat pa če ne seksaš te vrjetno žuli? nevem no sam sklepam Smile js ostajam pr vložkih čeprav so res tk ko plenica Laughing
Duda • Od: 12.3.2009 • Prispevkov: 26
Re: Tamponi al vložki.?! 12.3.2009 21:51
Uf, tamponi, itak! Vlozki so zlo nehigienicni... Usaj men... Smile
crniLabude • Od: 11.3.2009 • Prispevkov: 4
Re: Tamponi al vložki.?! 12.3.2009 22:27
smeskica22 pravi:
sam drgač se mi zdi pa blek da ti kri teče si si pa notr neki tiščiš Confused drgač use pravijo da so tamponi ful bolš kr jih ne čutiš pa lahk plavaš z njimi pa to a ne. sam mni nekot ni no Smile pa tut ena ko seksa ga ful lažje da notr a je tk? in pol če si ga ne znaš dat pa če ne seksaš te vrjetno žuli?

ja sj zato pa obstajajo vlažilni robčki za intimno nego sj najprej poskrbiš za higieno predn ga uturaš notr...glede sexa in to...ene se bojijo da bi se razdevičle s tem ampak za to skoraj da ni nevarnosti ker himen(deviška kožica) je malo elestična in ni nujno da prekriva celo nožnico tako da za to ni problema...jap to je pa res,če ga ne daš dovolj not te žuli,ma sj imaš navodila...ni cela umetnost in če si ga daš prav notr nit ne čutiš...
xmeow • Od: 28.3.2009 • Prispevkov: 12
Re: Tamponi al vložki.?! 28.3.2009 18:23
jst uporablam vložke =) ...k enkt k sm mela tampone, in sm mela ful močno mentroo...mi je kr čes pršll... sam mogoče je blo tut to kej narobe da je biu premejhn tampon al pa kej...
somegirl • Od: 20.3.2009 • Prispevkov: 29
Re: Tamponi al vložki.?! 28.3.2009 19:18
crniLabude pravi:
Uf 100% tamponi...
nimaš skrbi da bi ti šlo čez,nimaš občutka kt da imaš plenice gor in ko ni nit čutit da ti teče nimaš ves čas u glavi joj morm it menjat vložek,...pri tamponu pa čutiš kdaj se napije krvi...
tako da jst priporočam tampone...in še ena dobra stvar...poleti si lahk tud u krilcu al pa zloo kratkih hlačkah in nihče ne ve da imaš mensto...

se strinjam, tamponi so naj!..pač morš se jih navadt in je pol čist kul..ko mam menstro uporablam sam nočne vložke za ponoč, podnev pa mam tampon pa č mam močno pa še dnevni vložek k je čist tanek..in mi je ful dobr k me ne skrbi nč...
cherryBlossom • Od: 9.7.2009 • Prispevkov: 13
Re: Tamponi al vložki.?! 9.7.2009 14:00
somegirl pravi:
crniLabude pravi:
Uf 100% tamponi...

se strinjam, tamponi so naj!..pač morš se jih navadt in je pol čist kul..ko mam menstro uporablam sam nočne vložke za ponoč, podnev pa mam tampon pa č mam močno pa še dnevni vložek k je čist tanek..in mi je ful dobr k me ne skrbi nč...

Am.. mene pa samo zanima če je lahko daš tampon pa si še nedloža ker mi je nek **** reku da načelma to ni oKej??
Munda • Od: 30.5.2009 • Prispevkov: 161
Re: Tamponi al vložki.?! 9.7.2009 17:39
men so tamponi tbolš Very Happy
jih mam tut čez noč , k prej k sem mela vložke sem se zjutraj zmeraj cela krvava zbudla k je šlo zmer čez -.-
ma tampon nič ne upliva na nedoužnost Razz
ene par poznam ko jih je strah uporablat tampon ker mislijo da se bojo z njim razdevičle Rolling Eyes Shocked
princessMJ • Od: 7.7.2009 • Prispevkov: 39
Re: Tamponi al vložki.?! 10.7.2009 2:09
jz sm tud za tampone! Very Happy ( o.b. mini )
do zdej sm skoz vložke ( always ultra s krilci - tisti roza Wink ) ampak sm bla pr usaki menstruaciji tko tečna k me je blo skoz strah d mi bo kej skoz pršlo pa skoz tist neprijeten občutek kt d maš povhne plenice na sebi.. Very Happy

zdej je prva menstruacija k sm jo dala skoz s tamponi ( končno sm se odločla d probam ) p je blo prva dva dni kul, dns se mi je sicr naredl d mi je mau spustu Shocked newem kko mu je to ratal k sm ga sicer mela 3 ure not, pa čeprou maš ponavad lhk 6 ur....
crniLabude si rekla da čutiš k se tampon napije krvi... khm... kko že? men to ni ratal čutt pa newem a sm si ga dala narobe notr da mi je spustu al se je res preveč napiu...?? Confused
no ja kkšn nasvet bi biu šezmer dobrodošu Embarassed

ponoč pa še zmerej nočne vložke nosm.. se mi je tud že zgudil d sm se zbudila usa krvava p to zutri... ampk sm se zdej nawadla drugač spat al kua j zvem kaj Very Happy Rolling Eyes

lp*
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: Tamponi al vložki.?! 13.7.2009 21:00
Jas sem tudi z atampone Smile
Ponoči pa vložki.. se mi zdi najbolj higijenično, pa še jas se vrei počutim.. Smile
vanillagirl • Od: 16.3.2009 • Prispevkov: 139 • Kraj: Obala
Re: Tamponi al vložki.?! 19.7.2009 16:05
glih dans mam menstro..
pa imam tko amm

vložek uni always ultra pa še tampon da če mi kaj spušča gre na vložek ne..
pol pa ceu dan mam tampone in zvečer dve-tri urce preden grem spat pustim d se napouni pač ta vložek in pol si dam nočnega pa je Wink
tamponi so zakon Cool
some.girl_xx • Od: 24.7.2009 • Prispevkov: 9
Re: Tamponi al vložki.?! 24.7.2009 14:53
zanima me če je kšna starostna meja za tampone... kdaj jih lahko začneš uporabljat?
eni pravjo da morš neko starost dosežžt??????
Krissy • Od: 9.4.2009 • Prispevkov: 78
Re: Tamponi al vložki.?! 24.7.2009 17:22
Ojej...ma ni šans vložke met...vsaj jst nemorm...
odkar sm se navadla na tampone nemorm uporablat vložkov..razn ponoči..
Fantu je vseeeno..sam raj vidi d mam tampone Very Happy
vanillagirl • Od: 16.3.2009 • Prispevkov: 139 • Kraj: Obala
Re: Tamponi al vložki.?! 24.7.2009 18:54
Citat:
zanima me če je kšna starostna meja za tampone... kdaj jih lahko začneš uporabljat?
eni pravjo da morš neko starost dosežžt??????

amm..ni neke starosti kjer naj bi lahko začela.
po mojem lahko tkojko dobiš, sam kupi najmanjše za začetek Wink
annche • Od: 24.7.2009 • Prispevkov: 10
Re: Tamponi al vložki.?! 24.7.2009 21:16
Duda pravi:
Uf, tamponi, itak! Vlozki so zlo nehigienicni... Usaj men... Smile

znanstveno ie dokazano da so tamponi velik bolj nezdravi in nehigienični, ker se ti v telesu zadržuje kri, itd.

priporočam vložke že zarad zdravstvenih razlogov.
teiica • Od: 19.12.2008 • Prispevkov: 16
Re: Tamponi al vložki.?! 25.7.2009 15:23
jz pa zaenkt oboje uporablam, kdr kam greem dam pč tampon drgač pa kr pleničkeXD...mam pa frendico k ma menstrualno skodelico in je uglavnem čizz hepi in nima problemov in že razmišlam d bi kupla sam od mtke ginekologinja prau d to še ni vredu za tolk mlade Confused ...sam po vseh forumih pa to pa vsem priporočajo...tut nedolžnim punčkam Very Happy ... pa sta tut 2 velikosti pa enka je za mlajše od 20 let k še niso sexale --- tko d jz zdei nwem... Rolling Eyes
nixx • Od: 16.3.2009 • Prispevkov: 58
Re: Tamponi al vložki.?! 30.7.2009 11:46
ooj.^^
mene zanima ka nej nardim ..
Gremo na morje in bom 100% dobla menzo..nevem al obstaja kaka rešitev da presavim menzo (kontracepciske tabletke ne jem tk da one odpadejo)?
Lahk bi tu probala tampone sam me je mau strah ..kak bi blo to prvič -.-

Ka bi ve nardile na mestu da grete nam morje in dobite menzo?
hvala. (:
Re: Tamponi al vložki.?! 30.7.2009 11:51
Oila.
meni je mama pri svojmu ginekologu vzela ene tabletke k prestavijo menstruacijo...
niso lih zdrave..ampak če jih vzameš sam enkrat na leto je uredi..
čauu
Re: Tamponi al vložki.?! 30.7.2009 14:19
Krissy pravi:
Oila.
meni je mama pri svojmu ginekologu vzela ene tabletke k prestavijo menstruacijo...
čauu

oo hvala ti <33
005 • Od: 17.5.2009 • Prispevkov: 509
Re: Tamponi al vložki.?! 30.7.2009 17:15
crniLabude pravi:
Uf 100% tamponi...

jes mislim enako.Very Happy
Re: Tamponi al vložki.?! 31.7.2009 14:31
nixx pravi:
Krissy pravi:
Oila.
čauu

oo hvala ti <33

np <33
Re: Tamponi al vložki.?! 31.7.2009 20:32
jst sm probala met tampone pa neupam it me je začetk a k na do konca k na začetku me je malo bolelo oz sm mela tak nedostop do noranjosti ..pa še tisto luknco imam miniaturno ..

več o tej situaciji? .. Shocked
teiica • Od: 19.12.2008 • Prispevkov: 16
Re: Tamponi al vložki.?! 1.8.2009 23:53
em...jz bi na twojem mestu----u lekarni kupla multigyn to je lubrikant na vodni osnovi in pač se mal namažeš tm okol in po konici tampona...čim bl se sprosti...za prvič je tut fajn č ležiš in pol počas naijd s tamponom pravo lukno in čiz lepo sam notr porin kokr ti gre k pol ko boš vstala ga bos še verjetno mal čutla ker si neboš upala preglobok...sam pol pa pač mal globje prtisneš pa je Wink . boš vidla sej bo! pol pa poročaj!
eucha • Od: 12.3.2009 • Prispevkov: 10
Re: Tamponi al vložki.?! 10.8.2009 11:22
jz sm pa zdj začela uporablat tampone pa so mi itaq ful fain pa to.. sam pol ko si pa vn dobiš tist mi je pa tak butast občutek da me včasih kar mine da bi jih še mela..
um pa me zanima tiste ko jih že dolgo uporabljate..a je zmerm tak občutek al se navadiš pol? kr nevem men to res ful ni fajn..

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.