kako od tipa zvedet, če si mu ušeč?• Tinikaa
• Od: 13.11.2011
• Kraj: Koper
kako od tipa zvedet, če si mu ušeč?
14.11.2011 15:24
Stara sm 14 let in že 2 leti sm tko fuul zalublena u tipa starega 17 let. že pač pred časom sm mu priznala prek fb-ja da mi je ušeč (u živo si tega mgč nebi upala nrdit). prek fb-ja smo si zloo dosti dopisovali od zdej naprej pa si dopisujemo tko prek fona...s tipom sma dobra frenda...u živo sva se vidla nekaj krat na razdalji pribl. 2 metra in se samo pozdravli. Po karakterju sm zelo sramežljiva pa ne glih kej preveč samozavestna. Zeloo mi je neprijetno u druži frendic ki so se že žvale in so mele tipa js pa še nič od tega :/ zanima me če ve katera/kateri kako pristopiti do skupne družbe in začeti pogovor? in kako od tipa zvedet da si mu ušeč (razen da ga direktno uprašaš)...
Hvalaa za odgovore, nasvete.. • Maariiee
• Od: 31.8.2010
Re: kako od tipa zvedet, če si mu ušeč?
15.11.2011 16:11
hej hej ! jst sm že mela isto težavo s tem da je biu un tip tut sramežljiv in so to njegovi frendi pa moji frendi rihtal. Pol sma hodla kaka 2 mesca pol pa konc... ene **** so naju narazn spraule in sm "jokala" za njim še kak mesec. Še zdej učasih mam kake pomisleke na njega...tak da jst ti predlagam da sploh ne hitiš, čeprau se že 2 leti al kuk poznate. Najprej botta frenda(tko kot si napisala) potem pa boš mde ja sama vidla kok se ta tip obnaša do tebe, če je prjazn, spogledljiv, pozorn, potem mislim da si mu že ušeč. Če pa ma skos oprauke z drugimi puncami in je u družbi nesramn do tebe al karkoli negativnega pa mislim da v v glavo ubiješ da ga boš probala odmislat za neki časa in se ne z njim obremenjevat kr če ne bojo drugi bolši tipi mim tebe šli oz. jih boš ves čas že mela pred nosom pa ga neboš opazla zarad enga ko se sploh ne zanima zate ! P.s.: za to kar pa tvoje frendice praujo da je čudn da se še nisi zalizvala, se pa sploh ne sekiri, bot rajš ponosna na to da ne daš usakmu frajerčku ko pride mim tebe in pokaže zanimanje. Une so pa "kokoške" (ja vem čudn izras) ko nevejo glih ka bi rade in menjajo tip ko gate in tak kažejo da so nezrele in ne dorasle babe ko jih usak fant lahk ukol prsta vrti. ane??? Uso srečo<3 • Tinikaa
• Od: 13.11.2011
• Kraj: Koper
15.11.2011 21:58
ahaa...ja hvala ti fuul • pk4life
• Od: 20.7.2010
16.11.2011 0:43
eh točntko.. glede zalizwanja se ti ful ni treba obremenjewt.. ne delej tega ker se ti zdi potrebno da bi delala zto k use ostale .. resno.. ne ozirej se na njih... čeprou je to lažji rečt k nrest.. usen probej_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.