Prvi poljub1 | 2 | 3 | 4 | >>
• AnahiDulce
• Od: 5.10.2008
Prvi poljub
5.10.2008 19:14
kdaj ste p vi doživel prui poljub.. js ga na žalost še nismm in kaku se je zgodil... a je res, kot praujo, da pride kr sam od sebe in ne rabš nč vaje • XcrazyyX
• Od: 4.10.2008
Re: Prvi poljub
5.10.2008 19:19
ammm... no pr meni je blo nekako tko...
ubitvu je biu enkrat... k niti nvem kolk sm bla stara... kr z radovednosti z enim sošolcem k mi ni biu niti najmanj ušeč, traju pa je 1 sekundo al dve tko d pomoje ne vela alpa usaj upam d ne xD pol je biu en rojstni dan... k smo se igrali resnico al izziv... in je blo paččč..... samo use ful na kratko.. itdddd... no 1. kiss, taki taprau, iz love... se ie pa zgodiu letos poleti... in je biu polom! xD pač oba neizkušena in tko... tko d me vežejo nanj malo čudni spomini ampk zkei bi se pretvarjala da prvi kiss je biu pa čudovit in super xD _________________ It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life, Starts with goodbye. <3 • Nameless
• Od: 5.10.2008
5.10.2008 19:46
glih sm mislu to temo odpret prvi taprav....letos na cvičkariji u nm pred marshallom. z eno smo se neki objemala pa tku pol je pa kr naenkrat tišina ratala pa sm se odloču d ji dam lupčka istu za francoski sam neki časa kasnej. • tiiNaa
• Od: 7.10.2008
• Kraj: Cerklje
7.10.2008 18:16
jest sm pa svoj prvi kiss dožvela letos poleti in to z enmu tipak k je bil iz turčije in je stnovov v gostišču blizu mojega doma XD bil je str tok k jest (15) poznala sm ga tm ene pol ure in me je povabu d grem z nemu na sprehod in pol k sva neki cajta sedela na klopci v parku me je objvem okrog ramen in me poljubil, najprej nism vedla kaj nej nardim ampak pol na konc se je odvil kr samo od sebe !! • XcrazyyX
• Od: 4.10.2008
7.10.2008 18:43
kko pa je blo?_________________ It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life, Starts with goodbye. <3 • tiiNaa
• Od: 7.10.2008
• Kraj: Cerklje
7.10.2008 18:56
ammm... meu je res mehke usnce • BlackAngel
• Od: 8.10.2008
8.10.2008 22:47
amm ja...tip je res zazigu....res je prslo kr od enkrat.. • scar tissue
• Od: 9.10.2008
:/ ??
9.10.2008 15:46
OiiLaa..Rezz HuDaa TeMaa..
EnkaT Mi Jeee Enaa ReKLaa Daa Če Ne Morš OBrnT JeziKaa PoL Se Ne BoŠ PoLjuBLjouu DoBr.. ?? A Jee To Rezz ?? Mene Je ZToo FuL StraH !! PLizz OdGovoRte MoiiMuu ProBLeMčKuu • Popcorn
• Od: 28.9.2008
9.10.2008 19:21
To se zgudi čist u izi sam morš bit sprupščen k čene otrpnš vrjemte. pa ne si delat u glavi načrtou kko bo k bo čist drgač. prepust se tipu pa ti bo bol zaupu in bo men bolši občutk glede usega. uglaunm zaupi mu.
• LiL`Piaa
• Od: 9.10.2008
9.10.2008 20:37
Jaa.. Men se je že zgodiiu ne .. • Morena
• Od: 11.10.2008
Re: prui poljub
11.10.2008 12:11
Pri trinajstih z enim madžarom. Podrobnosti niso pomembne.
• Barby
• Od: 10.10.2008
11.10.2008 12:55
Eksperimentirala sm z enim ko sm bla še majhna. Se mi zdi da sm u vrtec hodla. Uglaunem bli so tisti otroški poljubčki, ko niso bli nč kej...
Drgač pa svoj prvi pravi poljub(bil je francoski namreč) se je pa zgodil lansko leto spomladi. Blo je noro. On je obvladu kr je biu že bol izkušen, in je blo res neki najlepšga. Zdej pa s tem tipom hodma, in se lahk skos tak lubčkam z njim. =P • twilight
• Od: 11.10.2008
11.10.2008 16:00
prvi tapravi francoski poljub sm doživela pred letom in pou. ni biu iz ljubezni al kej tazga. bla sm na križarjenju in spoznala hot tipčka čla z njim vn in me je tabi nič meni nič po niti 5 minutah zalizau. iskušnja, edino to je blo dobro tistega večera, nič druzga. še celo noč pol mi ej blo slabo in tko. res da je blo zanimivo raziskovat njegova usta in on je biu rez izkušen. ampak tkoj e blo bolše, kr ga nikoli več nebom vidla in nabrala sm si izkušnje...hehehe:D
• ezer
• Od: 17.10.2008
17.10.2008 17:46
hm.. pr men je biu pa prvi poljub pr 13tih... to je dve let nazaj... tip je biu pr men stiri ure sva se u moji sobi pogovarjala tak d je biu on na eni strani sobe jst pa na drugi... no pol sva sla pa na sprehod in sva se poljubila na enem travniku... blu je zlo lepo, dubila sm metulčke z trebuh.. sam slo mi je fuuul na smeh in pač ko se je on udmaknu sm se fuul režala...
no se je biu pa zto drugi popoun • PiKaaa
• Od: 16.10.2008
17.10.2008 18:57
Meni Se Je Prvi PoljuB Zgodiuu Pred KratkiM.
Bila Sm Na Žuru.S Tipom[Ki Sm Ga Prvič Vidla In Nažalost Tud Zadnič.Sam Je Biu Lušn • XXX
• Od: 17.10.2008
• Kraj: Ljubljana
first kiss(:
17.10.2008 20:49
emem men seje ubistvu prvič zgodil z ****..najbolšo frendico..in ubistvu čis sam zarat radovedništva..mislm dasm bla stara 13 takt xD drgač pa **** polom ane..res uno..pač nothin special pa polom..
prvič iz tipom je blo pa pr 13 isto alpa pr 14..okej nespomnm se lih.. tooo je blo pa čis drgač..uno wooah.. ful nism prčakvala tega ane..ampak ksva bla tko skp pol pto..prvič skp..mej epač zažvaliu in uno k dejansko ne mislš na nč.nesmeš mislt na nč tko da ja..ubistvu sploh ni važn kerič se zgodi..če se zgodi s tapravo osebo čutiš metulčke in dejansko SI v devetih nebesih..ni bolšga:) • PiKaaa
• Od: 16.10.2008
Re: first kiss(:
17.10.2008 20:54
XXX pravi:emem men seje ubistvu prvič zgodil z ****..najbolšo frendico..in ubistvu čis sam zarat radovedništva..mislm dasm bla stara 13 takt xD drgač pa **** polom ane..res uno..pač nothin special pa polom..
prvič iz tipom je blo pa pr 13 isto alpa pr 14..okej nespomnm se lih.. tooo je blo pa čis drgač..uno wooah.. ful nism prčakvala tega ane..ampak ksva bla tko skp pol pto..prvič skp..mej epač zažvaliu in uno k dejansko ne mislš na nč.nesmeš mislt na nč tko da ja..ubistvu sploh ni važn kerič se zgodi..če se zgodi s tapravo osebo čutiš metulčke in dejansko SI v devetih nebesih..ni bolšga:) Se strinjam s tabo.Ne smeš mislit na nič in se enostavno prepustiti • Nincy
• Od: 18.10.2008
• Kraj: Ljubljana
18.10.2008 12:13
uf ja...moj prvi je biu pomoje predlan polet enkrat ja...sam to tko...na partiju k mi tip niti ni biu tok ušeč...in pol itq tko še naprej na patrijih pa to...sam zdj se je to nehal..tist taprau kiss iz ljubezni se j epa zgodu letos 15. februarja na smučanju oz. bordanju... _________________ live your life crazy and enjoy every second of it... • xKiDx
• Od: 18.10.2008
• Kraj: Sevnca D.C. xD
18.10.2008 12:54
amm.. jst sm ga mel apolet pr 13-ih. Bla sm totalno zalublena v njega, hodla sma že neki časa, sicer še vse tko plašno, samo jst brez njega res nism mogla žvet^^.. no in tko se je nrdil enkrat na bazenu.. že stokrat prej je skor blo.. SKOR.. sam takt je pa mogl bit.. sicr s ful odlašanja.. je dubu za izziv da mi da kiss.. blo je res ful na kratko se še zavedala nism najprej.. Čist sm bla zdrogirana.. Sj pol me je pa itak pustu pa me zlomu tak da sm se cmerala cele noči.. asshole • smallvillegirl
• Od: 12.10.2008
• Kraj: deskle
...
21.10.2008 13:32
Nism se še.. pa sm mela 4 fante.. čudno Aja pa mam 14 let • sara
• Od: 24.10.2008
24.10.2008 18:23
jaz pa sem bla stara 15 (letos poleti)... pa je kr od neki prišlo... bli smo na rd... pa smo film gledli... pa se je zravn mene vsedo pa smo bli s kojtrom pokriti... pa me je prvo začel božat po nogah... pol pa so že vsi skor ven šli... ker so ugotovili pr čem sma... pa je še bla sam ena .. pa ji je reko da nai gre neke pogledat... pa še kr ni pogruntala pol pa je prišla nazai... sam je pol šla... pa so ji mogli drugi razložit zaka se gre XD... no in potem je pač reku nai mu dam lupčka... in pol je kr naenkrat ratalo... trajalo pa je kake pol ure... pa skor bi se dol dala... pa pol ga nisem več vidla... pa pol prti koncu mi je že dolgcajt ratal • Wordie
• Od: 25.10.2008
25.10.2008 17:52
Ne še. Mislim, da se nič ne mudi... 12 let...
• rockgirl
• Od: 25.10.2008
25.10.2008 19:23
ka je z manooo narooobee če sm stara 16 pa se še nism žvalila s tipom :s zrd tega se počutm zlo bedno kr vem da se je večina sošolk in sošolceu in frendic...pa plz ne se mi posmehovat zrd tega
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.