umetniška gimnazija Ljubljana; dramsko - gledališka smer

erkica • Od: 2.9.2010 • Prispevkov: 195
umetniška gimnazija Ljubljana; dramsko - gledališka smer 6.11.2011 15:16
zanima me kak je kej tam ka mam namen it..pa kuk točk bi mogla met..pa če kdo ve kak je v sobah pa če spolh majo internat pa kuk jih je v sobi pa tko.pa če to res spada pod vzgojitelsko...raspište se Very Happy

hvalaaaa

<3<3<3<3<3<3<3<3<3
Tamxx3 • Od: 7.11.2011 • Prispevkov: 4
Re: umetniška gimnazija Ljubljana; dramsko - gledališka smer 7.11.2011 20:37
Heej! Smile

Ja, jz hodm na SVŠGL. In men je ta šola res suuuuuuuuuper! Very Happy Sicer nism iz umetniške gimnazije, ampak iz vzgojiteljske... Ampak poznam jih pa ene par k hodjo na dramsko-gledališko in kukr mi govorijo se mi zdi, da jim je ušeč Smile
Za točke pa... Za dramsko-gledališko smer jih rabš najmanj 98. Usaj tko je blo letos, zdej pa odvisno kako bo pr naslednjih generacijah.
Drugač maš pa tukej link, pa si sama poglej kaj pa kako: [link]
Za internat je pa tko... Od šole je dijaški dom Bežigrad peš oddaljen ene 5 do 10 minut. Po sobah pa se mi zdi da so večina po 2 skupej (mogoče so kje tud 3, ampak to jih je bolj mal), usaj tko so moje sošolke.
Pa to ne spada pod vzgojitelsko. No, mislm... V tej stavbi - Pedagoška fakulteta - je več različnih programov: Srednja vzgojiteljska šola, gimnazija Ljubljana in pa umetniška gimnazija (ta se deli na smer Sodobni ples in Dramsko-gledališko). Aja, pa zravn so še študenjtje k hodjo pač na pedagoško fakulteto Wink

To je to, upam da sm ti odgovorila na vsa uprašanja; če te pa še kej zanima, pa kr povej Very Happy
erkica • Od: 2.9.2010 • Prispevkov: 195
Re: umetniška gimnazija Ljubljana; dramsko - gledališka smer 10.11.2011 16:34
ej hvala ti ;D am ja sm še to ka je res pouk popovdan?? še enkrrat ful ful ti hvala Very Happy Laughing Wink
Re: umetniška gimnazija Ljubljana; dramsko - gledališka smer 10.11.2011 18:39
hm ja... Usak letnik ma 1 dan pouk popoudne. Ponavad je tko, da prvi letnik v ponedeljek, drugi v torek itd. Ni pa nujno da je tko Smile ampak sej to niti ni tok slabo no Very Happy pač 4 dni maš pouk normalno, 1 dan maš pa popoudne. Men se letos recimo začne ob 13.45, pol pa končam nekej do sedmih, eni majo pa samo do šestih. Pač, čist odvisno Smile ampak ja, ni tok hudo kt se zdi; ponavad prou paše Smile

ni za kej, rada pomagam Smile
monxiee • Od: 2.6.2011 • Prispevkov: 68
Re: umetniška gimnazija Ljubljana; dramsko - gledališka smer 10.11.2011 21:59
Hej, js mam pa uprašanje če mogoče veš kok točk rabš za gimnazijo Ljubljana ? Pa če veš kako je kej tm, kakšn je kej folk pa nasploh?
Ful ti hvala že v naprej. Smile
Re: umetniška gimnazija Ljubljana; dramsko - gledališka smer 10.11.2011 22:41
Hm, nimam pojma :/ Mensezdi da ni omejitve, ker je blo mal premal prijav, al ne vem točn. Poglej tukej, če kej najdeš [link]
Drgač pa: to je pač gimnazija kot gimnazija. Men je večina ljudi ušeč, vidš pa zlo različne tipe ljudi Smile Od unih najbol high, pa do unih, k use jemlejo najbol u izzi Wink Eni so res taki, da se jim skoz sam smejiš, eni ti bojo šli pa gotou na žiuce Very Happy Pa sej tko je pa itak povsod Smile
Pa tukej je prbližn enako število fantov & punc - ni tko kt na vzgojitlski Wink
Zdej glede tega, kok je ta gimnazija težka, ti pa nebi znala povedat.. Pomoje ni nekej prou težka; odvisn ker predmet ti leži, pa ker ne Smile

Ni za kej Smile
monxiee • Od: 2.6.2011 • Prispevkov: 68
Re: umetniška gimnazija Ljubljana; dramsko - gledališka smer 10.11.2011 23:07
Ok, ful ti hvala Smile)
la15 • Od: 27.7.2012 • Prispevkov: 3
Re: umetniška gimnazija Ljubljana; dramsko - gledališka smer 27.7.2012 23:44
hej mene zanima ta gledališka gimnazija Very Happy Very Happy in mi je ful ušeč zato mene zanima ker mi manka sam še 9. razred pa mam 90 točk.... a je to uredu pa kolk jih še morm dobit
hvala Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.