Govorili so, da je on v mene, bil pa je v frendico• monky
• Od: 23.7.2011
Govorili so, da je on v mene, bil pa je v frendico
2.11.2011 15:46
Hej ![]() Pač js mam en problem : en moj frend ko trenirama skop plawanje so usi govorli , da je u mene pa to in pač js sm pa vedla da je zihr u mojo frendico ona je bla u njega pa js tot pač pol na državcu ko nje ni blo zravn se je žačeu zlo z mano pogovarjat pa tk . pol po počitnicah smo šle js pa moja ona frendica u naslednjo skupino in smo meli ob pol treh pa nje ni blo in pol ko sm bla konc vidim da je šla še tazadnjič u staro skupino na trening in se je ful z onemo mojmo frendo pravhala ko mi je on na državco rek da mu je ful butasta in pač pol sm se pravhala z njo pa tk pol je pa nehala trenirat . pol smo pa zadnič bli na tekmi in pol je oni frend hoto na mojmo fono igrco špilat in sm mo dala svoj fon on pa mn njegowga in seveda ker je on šel moje sms-e gledat sm šla js tut njegowe in sm widla da sta z njo na držawco tstem pisala srčke pač zej sma z ttem frendo skregana njegova krivda sej je moja tot samo pač .. Pač zej nwm k NEJ NARDIM ? ![]() ![]() ![]() ![]() • cizzz u rozcah...
• Od: 21.10.2011
Re: Govorili so, da je on v mene, bil pa je v frendico
2.11.2011 20:09
prasc je **** ga.... jst bi tku nardila.... če ti je pa fulll do njega pa se peit pogovort z njim in si razjasnta stvari... a pravhat pomen opravlat...???
• monky
• Od: 23.7.2011
2.11.2011 23:42
hvala ful ![]() ![]() • cizzz u rozcah...
3.11.2011 11:48
aha oki...
• cizzz u rozcah...
3.11.2011 11:50
aha oki... =)
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.