Kako naj doma povem, da imam fanta?

mata • Od: 7.11.2010 • Prispevkov: 188
Kako naj doma povem, da imam fanta? 29.10.2011 19:16
heeyy!!

mam mal problem...
pred cajtm me je pač zdjašni fant prašou če bi hodla z njim =P in zdej sva pač skp... =)

in kko nej zdej doma to povem????

PLIIISS POMAGTEE!!!
kr ne marm neki skrivat in to in mi pol zrd tega težijo in te fore...
pomagte mi pliiiss!!
=)
kenna • Od: 19.9.2011 • Prispevkov: 13
Re: Kako naj doma povem, da imam fanta? 29.10.2011 19:19
pač lepo razlož, da maš pač fanta in da ti je všeč. sigurn te bojo razumel.
DarkerThanBlack • Od: 19.12.2010 • Prispevkov: 133
Re: Kako naj doma povem, da imam fanta? 29.10.2011 20:25
pr men je blo izi, s fantom vlik sva skup vn hodila in pač vsakič sta me starša prašala skom gremm vn itd, mau sm jima namignila in pol sta sama prašala Razz

ps: bratu sm "ukradla" account ker ga čez vikend ni doma Very Happy
Jok3r • Od: 22.7.2009 • Prispevkov: 606
Re: Kako naj doma povem, da imam fanta? 30.10.2011 10:51
DarkerThanBlack pravi:

ps: bratu sm "ukradla" account ker ga čez vikend ni doma Very Happy

to ni res
DarkerThanBlack • Od: 19.12.2010 • Prispevkov: 133
Re: Kako naj doma povem, da imam fanta? 30.10.2011 13:56
Citat:
to ni res

??
cizzz u rozcah... • Od: 21.10.2011 • Prispevkov: 16
Re: Kako naj doma povem, da imam fanta? 31.10.2011 9:20
ča seii sz starši dokaj štekate pol nared tku da začnete kr eno razpravo.. in pol počas preidte na to temo... in pol jimm počas povej po ovinkih... ča pa veš da bodo nardil štalo pol pa bolš d nč ne poveš....
mata • Od: 7.11.2010 • Prispevkov: 188
Re: Kako naj doma povem, da imam fanta? 31.10.2011 15:06
tenx za nasvete =)

s starši se razuumem dobro drgač. sam nevem zdej kko začet pogovor d jim povem. -_-
<Sad
cizzz u rozcah... • Od: 21.10.2011 • Prispevkov: 16
Re: Kako naj doma povem, da imam fanta? 1.11.2011 19:06
ma nwm ... mau se začnite o šol pogovarjat pa te fore .. pol pa mau o tvojmu klasu....in ja pol pa reč da ti je en tip full ušeč... in pol preid na bistvo... jzzz bi tko nardila...
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: Kako naj doma povem, da imam fanta? 3.11.2011 2:45
sj če ti je treba skriwat pol se dma zih pogowarjate okol takih tem.. ko bo nanesl pa jima omen da maš tipa.. sproščeno se pogowarji o temu ne skriwat pa bosta že zwedla.. nwm zkj bi biu to blem.. a sta kdaj rekla da ne smeš met tipa?..

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.