Razlika: tehniška gimnazija in š. za veterinarskega tehnika?• najcika222
• Od: 26.9.2008
Razlika: tehniška gimnazija in š. za veterinarskega tehnika?
3.2.2009 21:57
heyy mene ta šola tut full zanima... kakšne maš pol možnosti za naprej pr eni pa pr drugi? kaj si loh pol po poklicu pa to? plis odg. za unaprej hvalaaa papa uživitee • somebodyinyourhead
• Od: 30.3.2009
Re: Razlika: tehniška gimnazija in š. za veterinarskega tehn
31.3.2009 20:08
najcika222 pravi:heyy mene ta šola tut full zanima...
kakšne maš pol možnosti za naprej pr eni pa pr drugi? kaj si loh pol po poklicu pa to? plis odg. za unaprej hvalaaa papa uživitee alo alo jst tud hočm it u to šolo za veterinarskega tehnika....pri veterinarskem tehniku loh pomagaš veterinaru,,delaš v ZOO,,al pa u zavetišču..... razlika pa je vendar očitna pri veterini se gre za živali in če jih maš rada potem pejt u to šolo za veterinarskega tehnika!!................nekej me še zanima za tebe!......kolko si stara pa kam boš šla u to šolo?? MB,LJ al kam? _________________ I am somebody in your head and i always watching you!!Muahahahaha... • najcika222
Re: Razlika: tehniška gimnazija in š. za veterinarskega tehnika?
2.4.2009 14:46
heyy js sm 14 let stara pa ja bom sla u to šolo amm u lj ja • vanillagirl
• Od: 16.3.2009
• Kraj: Obala
2.4.2009 15:42
heii..jaz grem tudi za veterinarskega tehnika res se zanimam za to. Grem pa v Ljubljano..seveda če bom sprejeta..sem prebrala na njihovi strani da bodo letos omejitve vpisa. Se bo treba potrudit • najcika222
2.4.2009 22:04
nicee in kok si pa stara? papa • somegirl
• Od: 20.3.2009
2.4.2009 22:22
folk,č greste na to šolo,rajš odmislte...sestrično mam tm in je rekla nej folku svetujm d ne grejo tja k se bojo zaj....k je še njej žou d je tja šla k je šola čist na podnu.
• zmedena
• Od: 3.4.2009
3.4.2009 11:15
heii.
amm js sm na veterini...pa bom tko rekla..folk je zakon...šola kokr tko je tut čist uredu...sam če pa nočš bit veterinar oz.veterinarski tehnik je kr neki...js sm šla sm sam zto da mam pol neki nakonc teh 4 let sam mi ej mau žou...ampak ok.drgač delaš kle poklicno maturo,in greš pol naprei lohak na vet.fax al pa še ene par teh šol strokovnih...če pa uzamš še ene dva predmeta druga (nwm kera) delaš pa lohka še splošno maturo.. pr tehniški gimanziji ni pa nč žvali nč...ampak ene mikroskopije pa mikrobiologije pa blaaa xD tko da zaenkrat to xD baiii.hf • vanillagirl
3.4.2009 13:35
najcika222 pravi:nicee Smile in kok si pa stara? Smile papa 14 maja bom 15 • vanillagirl
10.4.2009 20:10
no..jaz sem poslala prijavnico na srednjo veterinarsko.
Pred kratkim sem gor pisala mail svetovalni delavki in mi je tudi povedala na katerem mestu sem gledano na ocene iz sedmega in osmega.Sem hotela samo povedat da če se je kdo na to šolo upisau lahko gor pokliče ali kontaktira prek mejla in zve na kerem mestu je |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.