Heelp :D --> SEX !

Ciiciban • Od: 20.9.2011 • Prispevkov: 15
Heelp :D --> SEX ! 19.10.2011 17:05
i can just say 'o my fuck god!' ... ojooj ok uglaaunm v petk pride fnt k men na prvo akcijo.. obadwa junfr... tko da haaam zanima me res usee ..!
1.nasploh kako ste se počutle?
2.a je blo tiste krvi velik?
3. a je res tok bolel kokr praujo?
4.kako je blo njemu ušeč k ti je zbiu junfr?
5.kaj si ti zravn delala xD?
.... in še in še mi povejte ..:! Nasvete in use ... Reees hwaaŁa <3javascript:emoticon('Shocked')
sarkizeME • Od: 22.10.2010 • Prispevkov: 110
Re: Heelp :D --> SEX ! 20.10.2011 19:44
Pa dej njehi bit tk žiučna no!! Sploh ne grunti na to kk bo pa kaj, ampak se sam prepust ritmi kk bo pač tekl k če boš samu na to gruntala te bo bolel in to fejst... Velik sreče
SeeMeSmile • Od: 5.11.2010 • Prispevkov: 70
Re: Heelp :D --> SEX ! 20.10.2011 21:11
če si že zdej tok živčna ... Se rajš ne spušči v to.
Men osebno kri ni tekla... Bolel me je sam k je zbow ... to je to.

Če se pa že boš spuščala v to ti pa predlagam da se vama ne mudi... Go with a flow. Sploh ne razmišlat kaj se bo dogajal naprej.
Sam predlagam ti da se prepustiš to je to. Very Happy

POROČAJ kako tij e šlo Very Happy
frenchkiss • Od: 9.7.2011 • Prispevkov: 103
Re: Heelp :D --> SEX ! 20.10.2011 22:57
preveč vprašanj si postavljaš oz. se ubadaš z njimi..
raje poskrbi za zaščito, se sprosti, mejta veliko predigre in pol te niti bolelo ne bo prav. Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.