Če maš čs pomagi :D

BookPrincess • Od: 9.8.2011 • Prispevkov: 61
Če maš čs pomagi :D 13.10.2011 20:11
Imam eno zelo dobro prjateljico ki ima težavico:

Zdej hodi v 1. letnik gimnazije in ji je ušeč en iz 2. letnika.
Njujni mami se zelo dobro poznata in ta prijateljica ve zelo veliko o tem fantu, in se tudi poznata. Ko se na hodniku vidita jo on vedno pozdravi.

Zelo je zagledana vanjga in želi več kot pa prijateljstvo.
Toda sama ni tip osebe, ki bi tipa takoj zapletla u pogovor oz. ga povabla vn :/

Kako naj ga "dobi"?

Če ma kdo kkšen predlog naj prosm napiše Wink
Re: Če maš čs pomagi :D 15.10.2011 11:57
Hmm...Za začetek naj fanta večkrat spogleduje (Samo za 5 sekund stik z njegovimi očmi)
Če ji to uspe pomeni da je tudi ona fantu ušeč in čas je za nasledni korak ki je najtežji >>>Pogovor<<<<< Svetujem ji da naj nemisli preveč ker ta korak je nujen in če fanta ne dobi ni edini izgubiti nima kaj!!!Npr lahko ga spravi v pogovor oj živjo in kako kaj tvoja mama neki tazga.... Pri koncu pogovora naj mu reče daj a bi mi dau tvojo telefonsko številko.......

NAJ JO NEBO STRAH SAMO MALO PRAKSE POTREBUJE IN TO JE USE IZGUBITI NEMORE NIČ!!
Someone. • Od: 29.6.2010 • Prispevkov: 103
Re: Če maš čs pomagi :D 16.10.2011 12:26
bosko116 pravi:
Hmm...Za začetek naj fanta večkrat spogleduje (Samo za 5 sekund stik z njegovimi očmi)
Če ji to uspe pomeni da je tudi ona fantu ušeč in čas je za nasledni korak ki je najtežji >>>Pogovor<<<<< Svetujem ji da naj nemisli preveč ker ta korak je nujen in če fanta ne dobi ni edini izgubiti nima kaj!!!Npr lahko ga spravi v pogovor oj živjo in kako kaj tvoja mama neki tazga.... Pri koncu pogovora naj mu reče daj a bi mi dau tvojo telefonsko številko.......

NAJ JO NEBO STRAH SAMO MALO PRAKSE POTREBUJE IN TO JE USE IZGUBITI NEMORE NIČ!!

se čist strinjam (:
Re: Če maš čs pomagi :D 18.10.2011 20:11
hvala za nasvet, ji bom povedala,.. Very Happy

ampak ona je res tko sramežljiva in mirna,
(nikakor ga pa ne bo osvajala s pogledi, to lahko zatrdim) in če kdo ve še kkšno foro na to temo naj prosim pove Smile
Re: Če maš čs pomagi :D 18.10.2011 20:55
hm,... kaj pa mogoče iskren NASMEH, s tem ga bo ziher "začarala". Wink
suzika123 • Od: 21.10.2011 • Prispevkov: 7
Re: Če maš čs pomagi :D 21.10.2011 18:17
naj ostan kar je!!ko jo pozdravi mu naj pozdrav vrne seveda pa se mu nasmehne in ga pri tem pogleda v oči!
manika • Od: 11.9.2010 • Prispevkov: 26
Re: Če maš čs pomagi :D 22.10.2011 11:46
am... ja jaz tudi imam podoben problem, samo da je on v 1.letniku (isto kot jaz) in sma se že menla po facebooku, pa v živo sma se že pozdravla, samo nevem kak nadaljevat...??? Embarassed Embarassed
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Če maš čs pomagi :D 22.10.2011 14:29
manika pravi:
am... ja jaz tudi imam podoben problem, samo da je on v 1.letniku (isto kot jaz) in sma se že menla po facebooku, pa v živo sma se že pozdravla, samo nevem kak nadaljevat...??? Embarassed Embarassed

upraš če bi šel s tabo na kavo Wink v kino, ... fb je fajn zadeva za nas sramežljive ljudi XD
Re: Če maš čs pomagi :D 24.10.2011 20:14
Kaj pa če je zeloo sramežljiva? Smile
še kkšna idejca? Very Happy
Re: Če maš čs pomagi :D 24.10.2011 20:33
ti kaj pa če bi TI prišla do njega pa rekla da ji je všeč? itak jo prej vprašaš če se strinja s tem ane... pa sploh ne čakaj na odgovor. Ona naj se dela kot da ne ve nič. Pri tipu pa naj opazuje kako bo reagiral... če mu bo všeč bo prišel k njej... če ne pa pač ne...
OrdinaryWeirdo • Od: 25.3.2011 • Prispevkov: 28
Re: Če maš čs pomagi :D 24.10.2011 23:12
slovenc79 pravi:
ti kaj pa če bi TI prišla do njega pa rekla da ji je všeč? itak jo prej vprašaš če se strinja s tem ane... pa sploh ne čakaj na odgovor. Ona naj se dela kot da ne ve nič. Pri tipu pa naj opazuje kako bo reagiral... če mu bo všeč bo prišel k njej... če ne pa pač ne...

brez zamere ampk je najhuj če gre frendica sprašvat tipa če mu je njena frendica ušeč... to je najbl bedna fora kar obstaja. najbollš da gre ona govort z njim ne pa da samo sanja, mau jo zbud in sanj pa ji predstav reality. čist brezveze se sekira da bi jo zavrnu, če pa jo pol pa jbg, nimaš kj life goes on. naj sama to uredu ti ji sam svetuj da naj se zmiga ker če ne ne bo nč, tko je blo in še vedno je pr mojih prjatlcah in še vedno so tipi nekak izvedel da je so vanj in je bla taka scena da so ble u safru. kokr sm rekla, najbolš da sama pristopi k njemu, nč je nau stal da to nrdi Smile
SeeMeSmile • Od: 5.11.2010 • Prispevkov: 70
Re: Če maš čs pomagi :D 24.10.2011 23:55
manika pravi:

dej mu telefonsko ... kao morš dol iz FBja in da ti je ful dc...
pol pa če ti bo on začew ful odpisvt pto... pa da ti bo on sam od sebe začew pisat. sam reč po smsu če gresta na pijČO. Al pa najd vajine skupne frende. pa peita prek njih na kavo ...

tko bi jst nardila
Re: Če maš čs pomagi :D 25.10.2011 18:04
ja... hvala bom probala, če bo šlo...
Re: Če maš čs pomagi :D 28.10.2011 19:42
manika pravi:
ja... hvala bom probala, če bo šlo...

no nisem probala, se je pa zgodla nekaj drugega, in sicer jaz pa on sma sedela drugi nasproti drugiga pa se je polek njega vsela moja sošolka in rekla drugi sošolki naglas če ni to on ko je meni všeč pa reče tista druga sošolka da je ja, pa on mene tak lepo pogleda pa se nasmeji, pol ga pa tista taprva sošolka vpraša zakaj negre do mene pa to ne, pa druga sošolka reče da ma punco pol pa ona njemu če res pa on zak žalostno reče da ja, samo kaj to sploh pomeni??? ka naj zaj neredim?? punco ma pa jaz mam možnosti to nevem ka je mišleno...???
littlepig • Od: 4.7.2011 • Prispevkov: 104
Re: Če maš čs pomagi :D 30.10.2011 15:38
kak je to zgledlo "žalostno" ? Very Happy
Re: Če maš čs pomagi :D 30.10.2011 16:37
littlepig pravi:
kak je to zgledlo "žalostno" ? Very Happy

am .. tak kot da mu je to vlka ovira, kot da nima kaj preveč rad svoje punce... samo zakaj je potlej ne pusti?

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.