stara sm 14 let, pa se še nism žvalila

youknowmebitch • Od: 24.10.2010 • Prispevkov: 54
stara sm 14 let, pa se še nism žvalila 12.10.2011 20:06
hj.
okej, mam 1 čudn vprašanje Very Happy
stara sm 14 let, pa se še nism žvalila. tko nism lih najlepša, nism tut najgrša, pač čist navadna.. ful se s tipi družm 1 je trenutno tak mal bl k bi z njemu zamutila alpa kej, sam mene je strah res da nebom znala. ampak ni to zj...
---->no a je vm tipom, k ste se že žvalili (alpa tut tistm k se niste) kul če se žvalite z žensko k se prj še nikol ni(pač žvalila..) pa a vm je dobr če vm to pove, mislm da veste da je zanjo prvič?a vm je bol s tako k se je že.. čim več mnenj prosm! sam to me zanima heh Smile hvala vm <3
anncx3 • Od: 22.1.2011 • Prispevkov: 86
Re: sam 1 vprašanje ;) 12.10.2011 20:55
youknowmebitch pravi:
hj.
stara sm 14 let, pa se še nism žvalila. tko nism lih najlepša, nism tut najgrša, pač čist navadna.. ful se s tipi družm 1 je trenutno tak mal bl k bi z njemu zamutila alpa kej, sam mene je strah res da nebom znala. ampak ni to zj...
---->no a je vm tipom, k ste se že žvalili (alpa tut tistm k se niste) kul če se žvalite z žensko k se prj še nikol ni(pač žvalila..) pa a vm je dobr če vm to pove, mislm da veste da je zanjo prvič?a vm je bol s tako k se je že.. čim več mnenj prosm! sam to me zanima heh Smile hvala vm <3

brezskrbi, vse je enkrat prvič Very Happy sej tipi so tut enkrat prvič to delali al pa še bojo eni Smile
keep out • Od: 7.8.2011 • Prispevkov: 63
Re: sam 1 vprašanje ;) 13.10.2011 15:49
youknowmebitch pravi:
hj.
da neboš znala, to se nemore zgodit razn če st res tak antitalent uglavnm to odpade!!!
sej tipu ni treba povedat da se še nisi, opazu pa tud nebo k kke velike rezlike ni, tko da nč se bat če se boš sprostila bo še tanajbol... Wink) uživej Smile
Ciiciban • Od: 20.9.2011 • Prispevkov: 15
heej :D 13.10.2011 15:58
maa ne skrbeet jst sm 13 tko mal za mojim 13 rojstnim dnem sm se prwič pa tip je tko ful lep pa popularn ...(s tem hočm povedat da se je že z ful puncam ukušvou) pa sploh ni opazu da je prvič in zdej swa skupi tko da ti kr :***
Re: stara sm 14 let, pa se še nism žvalila 13.10.2011 18:19
obedve sta punce ane?
hvala vama <3
ampak res bi rada še od kšnga fanta zvedla če jim je bed zamutit z eno k se še nikol ni žvalila... Smile
Ciiciban • Od: 20.9.2011 • Prispevkov: 15
Re: stara sm 14 let, pa se še nism žvalila 13.10.2011 20:18
jupjup ženski spol Very HappyD <3 ja no sej ta model je prvo zamutiu z mano ...prwič sm se zalizvala ..!
keep out • Od: 7.8.2011 • Prispevkov: 63
Re: stara sm 14 let, pa se še nism žvalila 14.10.2011 16:25
youknowmebitch pravi:
obedve sta punce ane?
hvala vama <3
ampak res bi rada še od kšnga fanta zvedla če jim je bed zamutit z eno k se še nikol ni žvalila... Smile
ne ni čist kul je vrjem mi!! Wink)
Re: stara sm 14 let, pa se še nism žvalila 15.10.2011 17:26
neo1 pravi:
youknowmebitch pravi:
obedve sta punce ane?
hvala vama <3
ne ni čist kul je vrjem mi!! Wink)

no hvala Wink
Someone. • Od: 29.6.2010 • Prispevkov: 103
Re: stara sm 14 let, pa se še nism žvalila 16.10.2011 12:30
fanti majo rajš punce ko kej delajo prvič. ker jih tk punce nemorjo kritizirat :'D nekateri fanti neprenesejo kritik. (: to da pa nebi znala je pa mal sick. usak zna . neglede a je to za njih prvič al pa ne. :3
cizzz u rozcah... • Od: 21.10.2011 • Prispevkov: 16
Re: stara sm 14 let, pa se še nism žvalila 31.10.2011 9:33
moje mnenje je ... da... ni panike če se še nisss žvalila kr... eni se prvič pr dvajstm...leii tu je čizz odvisnu pač če ti je point da se pač žvališ sz enim tipom... okii navali sam če pa ti je point da se mata sz tipom sz katerim se biš žžvalila tut rada pol pa mauu počak... bolš d mau počakaš pa najdeš tistga k ti bo ušeč pa to ... jzzz sm zdeii drugi letnik gimnazije pa pou tipic z našga kolasa sploh še ni melu tipa.... mele so ga sam tiste k žurajo pa še to se ni nwm kaiii dobr izšlo.... pač k so mauu kur*bice... ti se ne sekiri pa se prepust toku... =)
Jok3r • Od: 22.7.2009 • Prispevkov: 606
Re: stara sm 14 let, pa se še nism žvalila 31.10.2011 11:42
cizzz u rozcah... pravi:
moje mnenje je ... da... ni panike če se še nisss žvalila kr... eni se prvič pr dvajstm...leii tu je čizz odvisnu pač če ti je point da se pač žvališ sz enim tipom... okii navali sam če pa ti je point da se mata sz tipom sz katerim se biš žžvalila tut rada pol pa mauu počak... bolš d mau počakaš pa najdeš tistga k ti bo ušeč pa to ... jzzz sm zdeii drugi letnik gimnazije pa pou tipic z našga kolasa sploh še ni melu tipa.... mele so ga sam tiste k žurajo pa še to se ni nwm kaiii dobr izšlo.... pač k so mauu kur*bice... ti se ne sekiri pa se prepust toku... =)

v vsakmu postu napišeš raje počakaj na princa, ki bo prišel z belim konjem.
če še ne veš smo v realnosti, ne v hollywood-u...
Eimidix • Od: 1.10.2011 • Prispevkov: 42
Re: stara sm 14 let, pa se še nism žvalila 31.10.2011 20:12
Jok3r pravi:
cizzz u rozcah... pravi:

v vsakmu postu napišeš raje počakaj na princa, ki bo prišel z belim konjem.
če še ne veš smo v realnosti, ne v hollywood-u...

kva no, nemorš kr iskat enga, sploh če maš še kei bolšga z lajfu za delat.. pa ne napadej folka usak ma svoje mnenje =)
cizzz u rozcah... • Od: 21.10.2011 • Prispevkov: 16
Re: stara sm 14 let, pa se še nism žvalila 1.11.2011 19:10
nism rekla da morš čakat na princa na belm konju ampak je point u tem da... se žvali s tistim k te je vredn ne pa kr z enim idiotom...
aja pa ča nimašš keii druzga za delat se mi smilš...
mussy • Od: 3.9.2011 • Prispevkov: 123
Re: stara sm 14 let, pa se še nism žvalila 7.11.2011 21:15
heii, js se strinjam pač počaki na prauga in ne zažval kr enga, vrjam iz lastnih izkušenj, ZANČ JE!! sploh če sta oba mal prbita in ti un svoj jezik not porine.. lej men je žou in nikol več (ok mogoče če bo res hud ane Wink) sam usen pač ja glede žvaljenja z žensko men ni blo nč drgač Smile sam pol sva se ful nasmejale Wink
abcdefghijklmnoprstuvz • Od: 15.8.2011 • Prispevkov: 99
Re: stara sm 14 let, pa se še nism žvalila 7.11.2011 21:27
ne se sekirat... js sm tut stara 14 in se še nism žvalila čeprou sm mela tipa k sma bla skor 7 mescu skp...
barbi3131 • Od: 3.10.2011 • Prispevkov: 38
Re: stara sm 14 let, pa se še nism žvalila 12.12.2011 15:07
lei to sploh ni prublem vrjem jz sm se pr 14 pa je biu tip fullll ustrajn da me bo zažvaliu tud šlatu me je dul in pol me je uprašu če sm se že pa sm rekla da ja čeprou se nism in k swa ležala skp se je skos dutiku mojga fejsa in me gledu u ustnce in pol sm mu puvedala da to ni res kar sm mu rekla dobr je sprejeu in pol sva pač se in je blo gud tko da če puweš ti bo meybi mau lažj ker jz sm ga pol uprašala tud če mu je gud al sm kei narobe nrdila in mu je blo fajn ker vrjem da tip puwe al pa ti na lep način da svoj nasvet kuko bi to bolš ispadl

odlučitu je pa itak tvoja
Ursxx • Od: 6.12.2009 • Prispevkov: 252
Re: stara sm 14 let, pa se še nism žvalila 12.12.2011 16:30
Jaoo Wink ne se sekirat če se pr 14 nisi še žvalila... Wink jst sm svoj prvi poljub doživela na konc septembra k sm bla u sredni, pa mi je kr mal žou kr s tisto osebo se zdej ne zastopm lih najbul ane... inja.. use je naravno, nikol mist da se ne bi znala zažvalit al pa kej.. bv se sekirat za ljubezen, ko ti bo namenjena bo prišla sama do tebe! (: usak se zna žvalit sam prepustit pa sprostit se moraš in to je to.. in ne men ni sram przn da še tipa nism mela pa sms se pr 15 prvič poljublala itd. (ne pa zdj k me trenutno npr.. 4 osvajajo ) mene bi blu bul sram prznt da sm se pr 13 že dol dala pa da bi mela do sredne že 17 tipou itd-- velik mojih sošolk je tko melo.. Wink vrjem ko si samska boš svobodna ko si pa u zvezi je pa tut lepo sam mal mn svobode maš ane... Wink
evica5 • Od: 16.11.2010 • Prispevkov: 349 • Kraj: Ljubljana
Re: stara sm 14 let, pa se še nism žvalila 12.12.2011 17:22
hah . js se spomnm k mi je dau en tip vedt da sm mu res ušeč in me je kr naenkrat zagrabla panika ker se js še u lajfu nism žvalila. in pol folk govori kok je to narauno pa da to usak zna. in ja. valda nism vrjela. pol sva pa bla enkrat na postaji in me je kr tko zažvaliu in pač.. sm sodelovala al neki ><. in je res awesome. da sm se žvalila dejansko, sm pa dojela šele pol. res ni umetnost. in velik je takih k se jih pr teh letih še ni žvalil. tko da to ni nč tazga. lol
anabanana • Od: 13.4.2010 • Prispevkov: 229 • Kraj: Velenje!!! :)
Re: stara sm 14 let, pa se še nism žvalila 12.12.2011 20:39
Js še tut nism, pa se s tem sploh ne obremenjujem, ko bom pač bom, če nebom pač nebom, bmp:))))
Re: stara sm 14 let, pa se še nism žvalila 13.12.2011 18:42
Za use je blo enkrat prvič ... pa noben se tega ni učiu. Baje da je to neki čist samoumevnega: k probaš pač znaš.
Pa sigurn tipa sploh nebo motil če si "začetnica" (če bo to sploh opazu). Pomoje je to zanga še tok bolš ker tipi ne prenesejo če smo ženske boljše od njih Wink Mr. Green
onlygirl • Od: 9.3.2011 • Prispevkov: 65
Re: stara sm 14 let, pa se še nism žvalila 14.12.2011 14:53
morm povedat da sm se tud sama sekirala ker sm bla oz. sm 14 pa se še nism zalizala(: ampak pol je prišlo kr spontano (je malo pomagalo da sm bla majčken pijana, ker me je blo tega zlo strah...) ampak je biv zravn mene fant ki sm ga in ga še imam rada... (: ja skupi sma že 3 mesce, tko da na prvi poljub bom mela res lepe spomine (: sicer pa sm pol ugotovila da to sploh ni kaj takega,pa da verjetno ne bom mela več pri drugih straha, ker pač ni nč težkega (: sam prepusti se. aja pa fanta morš met rada!!! Very Happy to je z moje strani ...
youbitch • Od: 5.5.2010 • Prispevkov: 158 • Kraj: ljubljana
Re: stara sm 14 let, pa se še nism žvalila 14.12.2011 17:26
jz pa ne razumem kako loh folk govori da je to usi znajo?? haha ker res js tega ne znam! mela sm 3 tipe zaenkrat in se nism niti 1 zažvalila..pač se ne morm..usi trije so hotl amapk jz preprosto nism mogla in ne vem v čem je problem?! ful mi je bedn zard tega ker mislm da sm zard tega use tri zgubila :/ ful ne vem kako je lahko to narauno in da usi znajo ker jz k začutm, da tip pač hoče da se zažvaliva se preprosto umaknem? v čem je fora!?; haha
Re: stara sm 14 let, pa se še nism žvalila 15.12.2011 13:46
smešno kako delate celo znanstveno fantastiko ženske iz tega.. sej ni to seks, pa še seks ni znanstvena fantastika..

vsi tamali ratujete vse večje ovce, družbeno podredjeni, greta za nekimi standardi. pr enih letih je že čudno če še nisi žvalu, mal kasnej je čudno če še nisi prjel spolnega organa druge osebe, pol kasnej je že spet neki druzga nenormalno..

GET A LIFE..oz boljše za vas - GET A CHILDHOOD!

sej sploh nimate več otroštva. sam še probleme mate, vsi hočte neki bit ful odrasli..mate še ceu lajf pred sabo za to, zdej morte uživat pa ne met problemov.
katekx3 • Od: 27.10.2009 • Prispevkov: 29
Re: stara sm 14 let, pa se še nism žvalila 18.12.2011 0:20
youknowmebitch pravi:
hj.

nč ne skrb,tut js sm se prvič žvalila pr 14, pa je use uredu šlo Smile itak se pa tega nemoreš naučit, to pride samo od sebe Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.