mnja .. :/

Kaych • Od: 12.9.2011 • Prispevkov: 2
mnja .. :/ 11.10.2011 21:32
heii Very Happy pa da še jaz malce zagnjavim .. no .. lani julija sem spoznala zlooo super fanta .. pol sva šla parkrat na pijačo in se zmeraj bolj začela videvat .. in res sva se fuul štekala, vsaj men se je tak zdelo no .. no, in naenkrat se je tam nekje oktobra (lani v tak čas)izkazalo, da je pa zdaj kr naenkrat mel z drugo nekaj .. valda sem se odmaknila z njegovega življenja in ga skušala čimprej pozabit .. no in valda mi ni ratalo, saj mi je letos tam nekje februaurja spet začel pisat .. valda sva vse to še 1x ponovla in se mela fajn .. zdaj je pa spet z eno skup .. in mi je danes spet piso .. če sem kaj jezna na njega kr se nič ne slišiva .. in v bistvu ga jaz reees hočem pozabit, sam je fuul težko, kr ga doma tud poznajo in mi vsak dan nekaj tupijo o njem zakaj več nič k nam ne pride .. meni je pa pune težko jim rečt da ma punco in da mi2 nimava nič več .. in kaj naj z njim, mu sploh naj odp.kaj?? do zdaj mu nisem .. in mu v bistvu nočem, kr .. sem že preveč pretrpela zarad njega .. res je da ga mam fuuul rada, in mu želim vso srečo, pa čeprau to ne bo z mano .. mu želim da je srečen z drugo, tisto "punco njegovih sanj" oz. "tapravo" .. in zato si želim da me na nek način pusti pr miru .. in živiva vsak svoje življenje naprej ..
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: mnja .. :/ 11.10.2011 21:51
praši ga kaj on wid u teb.. al sam zlo dobro prjatlco al te ma kej bl rd.. če te ma pa za weč k sam prjatlco pol mu pa powej da ti ni uredu useskp..

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.