Problemmm :(

whoknows • Od: 3.5.2011 • Prispevkov: 72
Problemmm :( 29.9.2011 20:33
No... jaz in en tip sva si pisala in je pršlo pač tut do srčkov pa tega... (nikol se nisva vidla(usaj odkar sva si pisala) u živo, sam sva se menla da bi se) in pol sva se skregala Sad zarad brezvezne stvari... in zdaj mi on nič več ni napisal.. jaz bi pa fullll mela še kaj ker mi je ušeč Embarassed

prosiiiiiiiiiiim svetujte mi kaj naj naredim prosiiim Smile
dekle • Od: 24.5.2011 • Prispevkov: 208
Re: Problemmm :( 29.9.2011 20:47
POSKUSI SE MU OPRAVIČIT.
POL SE PA POGOVORITA ČE JE BLO RES POTREBNO DA STA SE SKREGALA.
SAM NE NJEGA KRIVIT ZA VSE!!
annalove • Od: 26.9.2011 • Prispevkov: 66
Re: Problemmm :( 30.9.2011 14:43
pošl mu ti kej

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.