KAKO POVEDAT DA SI ZALUBLEN• annalove
• Od: 26.9.2011
KAKO POVEDAT DA SI ZALUBLEN
28.9.2011 21:17
sm zalublena kukr usak. pa vem da me pač gun gleda pa mu nočem tud jst puvedat da sm vanga ker ne vem kuko nej to nrdim. pr nm je tko da če enmu puveš da si vanga to čez pet minut ve cela šola res ne vem kva nej nrdim. ne morm pa čakat da gun pride do mene pa mi reče da je vame,ker boto mugoč k bom šla študirat. H.E.L.P. M.E. • slovenc79
• Od: 19.8.2011
Re: KAKO POVEDAT DA SI ZALUBLEN
28.9.2011 21:32
faq pejd do njega ko je sam... mislim če veš da si mu všeč, kaj je sploh problem? problem je če ne bi vedla a si mu všeč al ne...
punce imajo pač prednost • annalove
29.9.2011 14:22
slovenc79 pravi:faq pejd do njega ko je sam... mislim če veš da si mu všeč, kaj je sploh problem? problem je če ne bi vedla a si mu všeč al ne...
punce imajo pač prednost ja vau. če bi vedu ko se to hit razve po naš šol mi neb tko napisau. k je edn fnt puvedal en punc da je vano je takoj vedla to cela šola po so ga pa **** • slovenc79
29.9.2011 14:41
dobro vem kako je če se razve.
ampak če ti to NJEMU poveš, je pa drugo. drugo je če poveš tistemu v kogar si ali pa eni tretji osebi. če se pa razve, se pa razve. če bosta skupaj se bo itak. saj sta v srednji, ne? v osnovni se sploh ne splača o tem govorit ker so še vsi otročji... • pk4life
• Od: 20.7.2010
29.9.2011 15:59
zkj je pa taka panika če bi se zwedl?.. sam pokaž da se ti kratko malo je.be če we ws folk na swetu pa se nebojo niti obremenjewal s tem.. ok ja neki cajta bojo **** na pouno sam ti jim sam ne smeš pokazat da te žiucira pa bojo zgubil interes.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • slovenc79
29.9.2011 17:04
eh problem je če se razve v osnovni... mulčki pač zaj*bavajo, ker so pač otročji.
ampak v srednji, tam je pa parjenje že vsakodnevna stvar, in tudi če se razve ni nič takega... • lana
• Od: 24.11.2010
29.9.2011 18:03
slovenc79 pravi:eh problem je če se razve v osnovni... mulčki pač zaj*bavajo, ker so pač otročji.
ampak v srednji, tam je pa parjenje že vsakodnevna stvar, in tudi če se razve ni nič takega... se strinjam..!! (zelo) • annalove
30.9.2011 14:36
Alen Jezbeciklom pravi:
annalove pravi:
sm zalublena kukr usak. pa vem da me pač gun gleda pa mu nočem tud jst puvedat da sm vanga ker ne vem kuko nej to nrdim. pr nm je tko da če enmu puveš da si vanga to čez pet minut ve cela šola
res ne vem kva nej nrdim. ne morm pa čakat da gun pride do mene pa mi reče da je vame,ker boto mugoč k bom šla študirat. H.E.L.P. M.E. ja boli te k.... mislim v..... če zvejo vsi če ga maš takuu rada mu povej al ke, če pa te je sram da bi vsi vedli pa ga tak al tak nimaš nwm kaj rada kuko to mislš da ga nimam rada če mu to ne puvem |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.