Pa Useen Boli :'(• Ciiciban
• Od: 20.9.2011
Pa Useen Boli :'(
28.9.2011 16:46
Hualaa usm k boste odgvoril , pogledal, prebral, svetval karkool !
Tko je : jst pa en tip (jst 8klass on 9klass) sva začela neki mutit (ukušvt,zalizvt,otipavat)... in jst veem pač da je to normalno da to laah z večimi na enkrat...Ampaak jst ga mam radaa zdeei! in tut on ni tko da bi mi kdaj reku da me ma rd on me sam zalizuje tut za roko me ne prime ... No in dons sm jst od ene zvedŁa da je on v pondeŁk že z eno tut neki mutiu (midwa od petka) No in mee je fuŁ zaboleel! Meen je fuŁ baad pač tko v šoli se pozdrauva sam ne kaževa ... pa to povedaŁa sva tut sam najbl pomembnim prjatlom... ampak dons je ena neki zvedŁa sam ne bo govorila naprej (no sei to ni point) Zdeej jst neveem kaai naj mu rečm glede na to kai sm zvedŁa ... faq , če me povab vn kwaa naaj?! In paač frendica ta k je zvedŁa je rekla da me nebi varu če bi bla prou skupi... no in skos me sprašuje do kam bi šla će bi bla skupii ... in sm rekla da komot do vrhunca če bi se mela rada ...Pa sam govori da bova vidŁa jaa baad a bi se laaah odloču sam men je useen euu k slišm da se še z eno zalizuje faaq .... KWAAA NAAJ NARDIM FOLK ? pomagite razjeeda me • pperko1
• Od: 21.8.2009
Re: Pa Useen Boli :'(
28.9.2011 18:26
Ciiciban pravi:Hualaa usm k boste odgvoril , pogledal, prebral, svetval karkool !
Tko je : jst pa en tip (jst 8klass on 9klass) sva začela neki mutit (ukušvt,zalizvt,otipavat)... in jst veem pač da je to normalno da to laah z večimi na enkrat...Ampaak jst ga mam radaa zdeei! in tut on ni tko da bi mi kdaj reku da me ma rd on me sam zalizuje tut za roko me ne prime ... No in dons sm jst od ene zvedŁa da je on v pondeŁk že z eno tut neki mutiu (midwa od petka) No in mee je fuŁ zaboleel! Meen je fuŁ baad pač tko v šoli se pozdrauva sam ne kaževa ... pa to povedaŁa sva tut sam najbl pomembnim prjatlom... ampak dons je ena neki zvedŁa sam ne bo govorila naprej (no sei to ni point) Zdeej jst neveem kaai naj mu rečm glede na to kai sm zvedŁa ... faq , če me povab vn kwaa naaj?! In paač frendica ta k je zvedŁa je rekla da me nebi varu če bi bla prou skupi... no in skos me sprašuje do kam bi šla će bi bla skupii ... in sm rekla da komot do vrhunca če bi se mela rada ...Pa sam govori da bova vidŁa jaa baad a bi se laaah odloču sam men je useen euu k slišm da se še z eno zalizuje faaq .... KWAAA NAAJ NARDIM FOLK ? pomagite razjeeda me vem kak ti je pri meni je isto pa tut newem kaj naj nardim? samo za mene pač ve da ga mam rada • Ciiciban
28.9.2011 18:47
Prooosiim pomaagitee namaa!
• pk4life
• Od: 20.7.2010
28.9.2011 18:57
ok prwo.. dwojni w-ji namest nawadnih so grda razwada.. (wrjam mi Wem.. XD) sam teli Ł-ji.. cmon no resno..
ok pol.. če ti je tip šeč pa če sm prou razumeu si tut ti njemu.. jz ne widm blema kle.. resno.. powej mu da bi bla ti samo zanga če bi biu on samo s tabo.. zj če mu ful ne bo do tega pol se zna zgodit da bo eno razdaljo uzpostawu.. drgač se pa lahk zgodi kej lepga.. mislm da je bolš da razjasneta kt pa da je use neki u luftu.. to kko bo odreagiru boš pa sama najbolš wedla.. _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Ciiciban
28.9.2011 19:10
pk4life pravi:ok prwo.. dwojni w-ji namest nawadnih so grda razwada.. (wrjam mi Wem.. XD) sam teli Ł-ji.. cmon no resno..
ok pol.. če ti je tip šeč pa če sm prou razumeu si tut ti njemu.. jz ne widm blema kle.. resno.. powej mu da bi bla ti samo zanga če bi biu on samo s tabo.. zj če mu ful ne bo do tega pol se zna zgodit da bo eno razdaljo uzpostawu.. drgač se pa lahk zgodi kej lepga.. mislm da je bolš da razjasneta kt pa da je use neki u luftu.. to kko bo odreagiru boš pa sama najbolš wedla.. thaanks you! Jaa weeem to je grda razwada pa kai čmo ... Bo že mami našeškaŁa • Ciiciban
28.9.2011 19:12
[quote="Ciiciban"]
pk4life pravi:ok prwo.. dwojni w-ji namest nawadnih so grda razwada.. (wrjam mi Wem.. XD) sam teli Ł-ji.. cmon no resno..
ok pol.. če ti je tip šeč pa če sm prou razumeu si tut ti njemu.. jz ne widm blema kle.. resno.. powej mu da bi bla ti samo zanga če bi biu on samo s tabo.. zj če mu ful ne bo do tega pol se zna zgodit da bo eno razdaljo uzpostawu.. drgač se pa lahk zgodi kej lepga.. mislm da je bolš da razjasneta kt pa da je use neki u luftu.. to kko bo odreagiru boš pa sama najbolš wedla.. Ajaa sam tega očitno nisi ujeeu !!! miwda sva v petk zaćela on je pa pol za tem petkom v pondeŁk kao še z eno mutiu in to me boli drugač nebi sploh jamraŁa tok • pk4life
28.9.2011 20:24
čaki od petka kaj?.. mutita al resno?_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Ciiciban
28.9.2011 21:58
pk4life pravi:čaki od petka kaj?.. mutita al resno?
Poozaab use je kul .. zdele sva se pogovarjala.. in je reku da una moja frendica ful laže da so jo **** iz šole .. in me je prašu če bi bl resno začela!! toooo • pk4life
28.9.2011 22:20
ful sm pomagu ni kej XD hf_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Ciiciban
29.9.2011 15:51
pk4life pravi:ful sm pomagu ni kej XD hf
Maa leei sei zdej se menwaa kdai bi šlaa vn pa to... sam usen kdai pa kdai uno sms-ji ful kratki pa skor nč smajlijou to mau uno aveš? saam upaam da me ma rd no nwem • Ciiciban
29.9.2011 15:56
Ciiciban pravi:
pk4life pravi:
ful sm pomagu ni kej XD hf
Maa leei sei zdej se menwaa kdai bi šlaa vn pa to... sam usen kdai pa kdai uno sms-ji ful kratki pa skor nč smajlijou to mau uno aveš? saam upaam da me ma rd no nwem pa pač ni me še prašu.. sei bo werjetno... k bova sama • pk4life
29.9.2011 15:57
ahhh če ti štewilo smajlijou odraža to kok te ma rd mu powej pa ti jih bo zihr weč pisou.. tipi ne namenjamo pozornosti čiz usaki malenkosti.. ženske hitr pomislte da je kej nrobe.. če se wm zdi to tko morte pa takoj powedat..... sam wrjetn ni nč nrobe že po kaj.. pou tedna?.. mja no lej.. če se menta za wn zih ni nč nrobe.. take it easy no _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.