Little help please :)• vuvu
• Od: 2.7.2009
Little help please :)
25.9.2011 23:01
Hey!^^
No mam en velik problem. Enga tipa poznam že kšno leto dni in že od tistga prvega dneva mi je postau všeč Uživajte! • slovenc79
• Od: 19.8.2011
Re: Little help please :)
26.9.2011 0:39
nevem, jaz bi raje ostal samo prijatelj. to je problem, da vidiš nekaj več kot prijateljstvo. poskusi s kom drugim raje. odločiš se pa lahko samo sama seveda... mogoče mu lahko malo nakažeš...
je pa tako, jaz tega tipa čisto razumem ker punce kar naprej govorijo kok so čist zaljubljene pa to drugi dan se pa v nekoga drugega noro zaljubijo pa konec "ne čutim več isto" pa ta BS... seveda v redu človek je, saj tisti ki so v redu vedno naJ... potem pri 30ih ko so poročeni jih pa zapeljujejo, ko se dejansko splača imet v redu fanta... no OT že. • mussy
• Od: 3.9.2011
26.9.2011 23:39
Lej nwm velik lahk zgubiš ampak še več pridobiš.. mal si nared seznam + in - .. kaj bi se zgodil če bi vidva začela hodt.. pa za kok doug bi blo.. k če bi blo sam tko za ****.. a ni škoda prjatlstva? ponavad je tud tko da fantje s punco k bi mel kj.. nočjo bit glih frendi 1 let.. tko da nwm kok maš šans.. sam če si mu stala ob strani skoz use pa tko.. pol je zihr hvaležn da te ma in res je da se iz prjatlstva razvijejo najlepše ljubezni, ampak je nažalost tud tko da najbol boli k se use konča. ti se morš SAMA odločt kaj bi zdej rada • mucek
• Od: 25.1.2010
27.9.2011 12:34
vuvu pravi:Hey!^^
No mam en velik problem. Enga tipa poznam že kšno leto dni in že od tistga prvega dneva mi je postau všeč Uživajte! ČAU pomojem je najbolš da mu probaš čimprej pokazad da hočeš met kaj več od rjatelstva pač ker u mojem primeru je blo tko da sm z bf u katero sm biu predovk čaku in polej sm **** use tko, da če si res use zaupate p tko tut on neki več čut do tebe.. veliko sreče. • vuvu
27.9.2011 21:40
No ja vsem vam res velik hvala, zdj pač jst ga kr tko ne morm pozabt, k je men tud ful težko pa vse.. al mislim da je vseen bolš da prjatla ostaneva, glede na to kok sva si dobra.. Če pa bo on kaj hotu mi bo pa že nekak probu nakazat verjetno Hvala vam še enkrat pa lepo se mejte! • pk4life
• Od: 20.7.2010
28.9.2011 20:29
vuvu pravi:No ja vsem vam res velik hvala, zdj pač jst ga kr tko ne morm pozabt, k je men tud ful težko pa vse.. al mislim da je vseen bolš da prjatla ostaneva, glede na to kok sva si dobra.. Če pa bo on kaj hotu mi bo pa že nekak probu nakazat verjetno
Hvala vam še enkrat pa lepo se mejte! mgoče pa on enako misl zate.. če bo kej hotla mi bo že rekla.. tkoda mja zkj nebi probala?.. nikol ne weš.. bolš to k pa da se skos sprašuješ.. ni res? _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • vuvu
1.10.2011 21:05
pk4life pravi:
vuvu pravi:
No ja vsem vam res velik hvala, zdj pač jst ga kr tko ne morm pozabt, k je men tud ful težko pa vse.. al mislim da je vseen bolš da prjatla ostaneva, glede na to kok sva si dobra.. Če pa bo on kaj hotu mi bo pa že nekak probu nakazat verjetno
Hvala vam še enkrat pa lepo se mejte! mgoče pa on enako misl zate.. če bo kej hotla mi bo že rekla.. tkoda mja zkj nebi probala?.. nikol ne weš.. bolš to k pa da se skos sprašuješ.. ni res? no ja sicer to maš prav.. drgač pa sva včeri bluzila.. tko da bomo vidl kako bo naprej Hvala! |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.