30STM

...<3 • Od: 4.1.2010 • Prispevkov: 260
30STM 23.9.2011 16:27
Hej (: no mene zanima če kdo od vas posluša 30 Seconds to Mars. Ka je biu kdo od vas na kakem njihovem koncertu pa če kdo namerava it 26. novemra na koncert na Dunaj.
Drugače me pa na splošno zanima kak je pač pr njihovih koncertih. Ka rabiš VIP vstopnico da prideš čisto pred oder al lahko prideš sam z navadno vstopnico. Aja pa še drugače me na splošno zanima kolko moreš bit star da lahko greš pač sam na koncerte v tujino?

hvala vam za odgovore (:
vuvu • Od: 2.7.2009 • Prispevkov: 54
Re: 30STM 23.9.2011 20:50
Jaaaaaaaaaaaaz greeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem novembraaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :$<3!!!
...<3 • Od: 4.1.2010 • Prispevkov: 260
Re: 30STM 24.9.2011 15:05
kak ti zavidam ej!!! kolko si pa stara? jz si taaaaak želim it pa tastari neki težijo -.-
vuvu • Od: 2.7.2009 • Prispevkov: 54
Re: 30STM 1.10.2011 21:03
aja.. ja to pa je problem Smile drgač pa 16 Smile)

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.