ljubezenske težave. help me please :)• meli77
• Od: 3.9.2011
ljubezenske težave. help me please :)
20.9.2011 22:01
zdravo, no jes mam pa en problem.
Pač z enim fantom sma se velikrat menla prek msn.ja pa tko sam je pač bol daleč od mene doma pa se nikakor nisma mogla videt. sma se pa že menla da se boma dobila pa use ampak do tega ni nikdar prislo. vbistvu pa sem vsega kriva jes, saj sem po neki stvari začela narobbe razmišlat in sem se odtujila od njega, s tem mislim na to, da si nisma več toliko pisala in vse, kriva sem bila jes , ker sem se spremenila. Sedaj ima punco, vendar sem komaj sedaj dojela koliko mi pomeni in zdaj veš čas mislim na njega kaj naj storim? seveda ne morem storiti ničesar ker ima punco vem da sem večinoma jaz kriva, vendar mi prosim svetujte Lp. hvala vsem že vnaprej rada vas mam • Boris
• Od: 17.4.2010
Re: ljubezenske težave. help me please :)
20.9.2011 22:46
Že zdej te grize use to skup, pomisl, kko b te šele pol, če bi ženski spelala tipa? Sama bi bla usega kriva. Ne upletaj se u zveze, kr boš sam še bol zasovražena postala če bo use po slabem šlo, plus tebe bo grizlo kokr zgleda. Jst se na tvojem mestu nikakor nebi upletou, tud če bi meu osebo še tko hudo rad. Kar ti preostane je, da počakaš, če bosta sama končala pa pol greš nanga, če pa ne, ga pa pač pozab pa si najd nekoga druzga. Če si sama kriva si pač sama kriva, veš za unaprej kko in kaj bo • meli77
21.9.2011 5:26
no to je sicer res, sej tudi nočem niti si nebi upala vtikovati v zveze ker mislim da je to ful narobe, pač sej bom že res vidla in počakala če ne pa ga bom morala pozabiti najlepša hvala za nasvet res. • sarkizeME
• Od: 22.10.2010
21.9.2011 19:35
Lej js pa moje kolegice mamo gesto: BABA NI OVIRA in tak je.. Lej spet si začnita pisat pa se mu probi nzaj prbližat pa zmen se že enkt za tisto pjačo pa pejta nekam pa boš pol vidla kk se obnaša, če mu je do tebe al ne.. če mu ni ga pust na mir pa naj bo svojo punco če mu pa je do tebe ga pa ne pust pa se drž naše geste • meli77
21.9.2011 19:40
sarkizeME pravi:Lej js pa moje kolegice mamo gesto: BABA NI OVIRA in tak je.. Lej spet si začnita pisat pa se mu probi nzaj prbližat pa zmen se že enkt za tisto pjačo pa pejta nekam pa boš pol vidla kk se obnaša, če mu je do tebe al ne.. če mu ni ga pust na mir pa naj bo svojo punco če mu pa je do tebe ga pa ne pust pa se drž naše geste
hehe uuuu • pk4life
• Od: 20.7.2010
22.9.2011 0:06
sarkizeME pravi:Lej js pa moje kolegice mamo gesto: BABA NI OVIRA in tak je.. Lej spet si začnita pisat pa se mu probi nzaj prbližat pa zmen se že enkt za tisto pjačo pa pejta nekam pa boš pol vidla kk se obnaša, če mu je do tebe al ne.. če mu ni ga pust na mir pa naj bo svojo punco če mu pa je do tebe ga pa ne pust pa se drž naše geste
heh si pa prou predstawlam twojo prjatlco k ti ga bo probala spelat k boš našla prfektnga tipa zase.. mja lej.. delej z drugimi tko kt želiš da bojo drugi delal s tabo.. če bi se usi tega držal bi biu swet popoun.. _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • gregorindol
• Od: 9.9.2011
23.9.2011 11:11
Punca je ovira, ni pa zid • meli77
23.9.2011 17:00
gregorindol pravi:Punca je ovira, ni pa zid
ja sam je fora ko če hodi z njo mu je tud ona ziher ušeeč, in nevem • sarkizeME
24.9.2011 12:06
pk4life pravi:
sarkizeME pravi:
Lej js pa moje kolegice mamo gesto: BABA NI OVIRA in tak je.. Lej spet si začnita pisat pa se mu probi nzaj prbližat pa zmen se že enkt za tisto pjačo pa pejta nekam pa boš pol vidla kk se obnaša, če mu je do tebe al ne.. če mu ni ga pust na mir pa naj bo svojo punco če mu pa je do tebe ga pa ne pust pa se drž naše geste
heh si pa prou predstawlam twojo prjatlco k ti ga bo probala spelat k boš našla prfektnga tipa zase.. mja lej.. delej z drugimi tko kt želiš da bojo drugi delal s tabo.. če bi se usi tega držal bi biu swet popoun.. če pride do tega se bom borila za njega in ji ga nebom pstila k na pladnu • meli77
25.9.2011 7:50
Alen Jezbeciklom pravi:
sarkizeME pravi:
Lej js pa moje kolegice mamo gesto: BABA NI OVIRA in tak je.. Lej spet si začnita pisat pa se mu probi nzaj prbližat pa zmen se že enkt za tisto pjačo pa pejta nekam pa boš pol vidla kk se obnaša, če mu je do tebe al ne.. če mu ni ga pust na mir pa naj bo svojo punco če mu pa je do tebe ga pa ne pust pa se drž naše geste
jaz pa mam gesto: fant ni zid ampak je ovira, oviro pa se preskoči xD ahaa • sarkizeME
25.9.2011 17:08
meli77 pravi:
Alen Jezbeciklom pravi:
sarkizeME pravi:
jaz pa mam gesto: fant ni zid ampak je ovira, oviro pa se preskoči xD ahaa No ja pol nism edina k tk razmišla... nwm zaka bi čaku d greta narazn če mu je do tebe bv bolš d prej začneš z njem neki in če bo kej od tega jo bo že pustu • meli77
25.9.2011 17:14
sarkizeME pravi:
meli77 pravi:
Alen Jezbeciklom pravi:
sarkizeME pravi:
jaz pa mam gesto: fant ni zid ampak je ovira, oviro pa se preskoči xD ahaa No ja pol nism edina k tk razmišla... nwm zaka bi čaku d greta narazn če mu je do tebe bv bolš d prej začneš z njem neki in če bo kej od tega jo bo že pustu JA sam mene je strah drgač pa če niti nevem če mam kej možnosti, ker mu je itak na 1 mestu punca • sarkizeME
25.9.2011 17:34
meli77 pravi:
sarkizeME pravi:
meli77 pravi:
Alen Jezbeciklom pravi:
sarkizeME pravi:
jaz pa mam gesto: fant ni zid ampak je ovira, oviro pa se preskoči xD ahaa No ja pol nism edina k tk razmišla... nwm zaka bi čaku d greta narazn če mu je do tebe bv bolš d prej začneš z njem neki in če bo kej od tega jo bo že pustu JA sam mene je strah drgač pa če niti nevem če mam kej možnosti, ker mu je itak na 1 mestu punca ja pa bot mu best frendica prbliži se mu tk d ti bo vse zaupu no.. čeprou mu je na prvem mesti punca in če boš ti njegova bf bo tkoj k bota mela pru problem ugotoviu ka dela še z njo če si pa ti tk fajna pa ga razumeš.. lej to sm js nardila pa sma si vse povedala za vsak problem k je meu punco mi je povedu pa je reku če jo naj psti pa sm mu rekla NE je pstit počak še mal in je res počaku in pol jo je pusto pa čeprou sm rekla naj jo ne in jo zdej sovraž najbl in mi je tut priznal d k je šou z uno skp se je odloču al bi z mano al z uno pa je šou pač z njo.. in sma najbolš prjatla tak d bot še ti s tem in vrjem d tut če nebota skp tko k mi2 nisma in me to neč nemot boš zadovolna kr boš vedla d mu največ pomenš in d se lahk z njem menš kadar češ in ti bo vedn prisluhnu in pomagu najprej morš pa ti to njem devat to oporo • sarkizeME
25.9.2011 17:35
meli77 pravi:
sarkizeME pravi:
meli77 pravi:
Alen Jezbeciklom pravi:
sarkizeME pravi:
jaz pa mam gesto: fant ni zid ampak je ovira, oviro pa se preskoči xD ahaa No ja pol nism edina k tk razmišla... nwm zaka bi čaku d greta narazn če mu je do tebe bv bolš d prej začneš z njem neki in če bo kej od tega jo bo že pustu JA sam mene je strah drgač pa če niti nevem če mam kej možnosti, ker mu je itak na 1 mestu punca ja pa bot mu best frendica prbliži se mu tk d ti bo vse zaupu no.. čeprou mu je na prvem mesti punca in če boš ti njegova bf bo tkoj k bota mela pru problem ugotoviu ka dela še z njo če si pa ti tk fajna pa ga razumeš.. lej to sm js nardila pa sma si vse povedala za vsak problem k je meu punco mi je povedu pa je reku če jo naj psti pa sm mu rekla NE je pstit počak še mal in je res počaku in pol jo je pusto pa čeprou sm rekla naj jo ne in jo zdej sovraž najbl in mi je tut priznal d k je šou z uno skp se je odloču al bi z mano al z uno pa je šou pač z njo.. in sma najbolš prjatla tak d bot še ti s tem in vrjem d tut če nebota skp tko k mi2 nisma in me to neč nemot boš zadovolna kr boš vedla d mu največ pomenš in d se lahk z njem menš kadar češ in ti bo vedn prisluhnu in pomagu najprej morš pa ti to njem devat to oporo • meli77
25.9.2011 19:26
sarkizeME pravi:
meli77 pravi:
sarkizeME pravi:
meli77 pravi:
Alen Jezbeciklom pravi:
sarkizeME pravi:
jaz pa mam gesto: fant ni zid ampak je ovira, oviro pa se preskoči xD ahaa No ja pol nism edina k tk razmišla... nwm zaka bi čaku d greta narazn če mu je do tebe bv bolš d prej začneš z njem neki in če bo kej od tega jo bo že pustu JA sam mene je strah drgač pa če niti nevem če mam kej možnosti, ker mu je itak na 1 mestu punca ja pa bot mu best frendica prbliži se mu tk d ti bo vse zaupu no.. čeprou mu je na prvem mesti punca in če boš ti njegova bf bo tkoj k bota mela pru problem ugotoviu ka dela še z njo če si pa ti tk fajna pa ga razumeš.. lej to sm js nardila pa sma si vse povedala za vsak problem k je meu punco mi je povedu pa je reku če jo naj psti pa sm mu rekla NE je pstit počak še mal in je res počaku in pol jo je pusto pa čeprou sm rekla naj jo ne in jo zdej sovraž najbl in mi je tut priznal d k je šou z uno skp se je odloču al bi z mano al z uno pa je šou pač z njo.. in sma najbolš prjatla tak d bot še ti s tem in vrjem d tut če nebota skp tko k mi2 nisma in me to neč nemot boš zadovolna kr boš vedla d mu največ pomenš in d se lahk z njem menš kadar češ in ti bo vedn prisluhnu in pomagu najprej morš pa ti to njem devat to oporo oooh kak lepo napisano, super ideja, bom poskusla, hvala za vse pol mu verjetno morem napisat da mi lahk zaupa pa to ;D sam me je strah njegove reakcije hehe ;D ampak vseno hvala, bom poskusla • pk4life
• Od: 20.7.2010
25.9.2011 23:41
sarkizeME pravi:
meli77 pravi:
Alen Jezbeciklom pravi:
sarkizeME pravi:
jaz pa mam gesto: fant ni zid ampak je ovira, oviro pa se preskoči xD ahaa No ja pol nism edina k tk razmišla... nwm zaka bi čaku d greta narazn če mu je do tebe bv bolš d prej začneš z njem neki in če bo kej od tega jo bo že pustu k ti bo kšna tkole skliznla tipa ej.. pa sploh nboš wedla da je blo kej narobe kdaj.. hahh.. ne sam nase mislt.. pol tut drugi nebojo nate _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • slovenc79
• Od: 19.8.2011
26.9.2011 0:50
meli77 če bo zaradi tebe pustil punco, bo zaradi druge tebe, če bosta skupaj. bolje da sploh ne veš.
pač imela si priložnost, zapravila si jo, so what? vsi delamo napake, pač tako je. ampak brezveze misliti na to. Raje glej druge fante, ki so fejst pa samski pa vredu, dosti jih je. Pa eni strani pa ohrani kontakt s tem zdaj, če bo ostal sam, mu bodi v oporo in bo to velik +. ne pa upati na to da ga pusti, bodi vesela zanj, če ga imaš res rada. Pa to "baba ni ovira" sorry ampak tole je navadna svinjarija. Noben tip ki ima pošlihtan v glavi ne bo pustil svoje zaradi druge. tudi obratno velja. pač to ni nobena zveza ampak navadno ****. • meli77
26.9.2011 20:31
slovenc79 pravi:meli77 če bo zaradi tebe pustil punco, bo zaradi druge tebe, če bosta skupaj. bolje da sploh ne veš.
pač imela si priložnost, zapravila si jo, so what? vsi delamo napake, pač tako je. ampak brezveze misliti na to. Raje glej druge fante, ki so fejst pa samski pa vredu, dosti jih je. Pa eni strani pa ohrani kontakt s tem zdaj, če bo ostal sam, mu bodi v oporo in bo to velik +. ne pa upati na to da ga pusti, bodi vesela zanj, če ga imaš res rada. Pa to "baba ni ovira" sorry ampak tole je navadna svinjarija. Noben tip ki ima pošlihtan v glavi ne bo pustil svoje zaradi druge. tudi obratno velja. pač to ni nobena zveza ampak navadno ****. sej niti nemislim d ajo bo pustil, ker je on drgač fuul prijazen, pa vem da on nje nebi pustil, razen če bi ga ona prevarala ali pa kaj, pač pustimo času čas ;D čeprau je težko ampak takšno je pač življenje ;D Hvala • sarkizeME
27.9.2011 18:26
pk4life pravi:
sarkizeME pravi:
meli77 pravi:
Alen Jezbeciklom pravi:
sarkizeME pravi:
jaz pa mam gesto: fant ni zid ampak je ovira, oviro pa se preskoči xD ahaa No ja pol nism edina k tk razmišla... nwm zaka bi čaku d greta narazn če mu je do tebe bv bolš d prej začneš z njem neki in če bo kej od tega jo bo že pustu k ti bo kšna tkole skliznla tipa ej.. pa sploh nboš wedla da je blo kej narobe kdaj.. hahh.. ne sam nase mislt.. pol tut drugi nebojo nate Ja sej vem msilte d sm sebična sam aš ka če bom vedn gledala na druge pol sama nebom nkol srečna.. ja če mi ga bo pa bolš d mki ga je k bi šla zih prej ku slej narazn kr pol vrjeten ni biu zalublen v mene • sarkizeME
27.9.2011 18:29
meli77 pravi:
sarkizeME pravi:
meli77 pravi:
sarkizeME pravi:
meli77 pravi:
Alen Jezbeciklom pravi:
sarkizeME pravi:
jaz pa mam gesto: fant ni zid ampak je ovira, oviro pa se preskoči xD ahaa No ja pol nism edina k tk razmišla... nwm zaka bi čaku d greta narazn če mu je do tebe bv bolš d prej začneš z njem neki in če bo kej od tega jo bo že pustu JA sam mene je strah drgač pa če niti nevem če mam kej možnosti, ker mu je itak na 1 mestu punca neč se bat kr direkt točn tk k mislš mu povej pa kamer pade pade kdor ne reskira ne prifitira ja pa bot mu best frendica prbliži se mu tk d ti bo vse zaupu no.. čeprou mu je na prvem mesti punca in če boš ti njegova bf bo tkoj k bota mela pru problem ugotoviu ka dela še z njo če si pa ti tk fajna pa ga razumeš.. lej to sm js nardila pa sma si vse povedala za vsak problem k je meu punco mi je povedu pa je reku če jo naj psti pa sm mu rekla NE je pstit počak še mal in je res počaku in pol jo je pusto pa čeprou sm rekla naj jo ne in jo zdej sovraž najbl in mi je tut priznal d k je šou z uno skp se je odloču al bi z mano al z uno pa je šou pač z njo.. in sma najbolš prjatla tak d bot še ti s tem in vrjem d tut če nebota skp tko k mi2 nisma in me to neč nemot boš zadovolna kr boš vedla d mu največ pomenš in d se lahk z njem menš kadar češ in ti bo vedn prisluhnu in pomagu najprej morš pa ti to njem devat to oporo oooh kak lepo napisano, super ideja, bom poskusla, hvala za vse pol mu verjetno morem napisat da mi lahk zaupa pa to ;D sam me je strah njegove reakcije hehe ;D ampak vseno hvala, bom poskusla |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.