uničila je prijatelstvo, kako naj se ji maščujem

dekle • Od: 24.5.2011 • Prispevkov: 208
uničila je prijatelstvo, kako naj se ji maščujem 19.9.2011 19:53
sošolka me je popolnoma osramotila pred fantom za katerega je vedela da mi je všeč in poleg tega uničila prijatelstvo z njim.
zdaj bi se ji rada maščevala. rada bi da ob,čuti to kar sem jaz ko mu je govorila laži o meni, vendar nevem kako. če ima kdo kako idejo bi bila zalo hvaležna če bi jo povedal.
kenna • Od: 19.9.2011 • Prispevkov: 13
Re: uničila je prijatelstvo, kako naj se ji maščujem 19.9.2011 19:57
jaz mam podoben problem sam da se mi frendica men maščuje. lej očitno je, da ni tvoja prijateljica. jaz ti ne bi svetovala, da se ji maščuješ. pač če že. nared ji isto. pač nakazuj na nekega fanta in ji počasi povej, da je v njo in da se pogovori z njo. sigurn bo vžgal. potem pa govor kot ona.
Aymar. • Od: 18.9.2011 • Prispevkov: 16
Re: uničila je prijatelstvo, kako naj se ji maščujem 19.9.2011 20:03
Ne se spuščat na njen nivo, tud to sm že kenni rekla. **** jo in konc debate.
Če pa ti je tok do tega fanta, se še vseen lahko pogovoriš z njem in mu poveš, da je vse neresnica ane. Smile slej k prej bo pozabu te čenče.
dekle • Od: 24.5.2011 • Prispevkov: 208
Re: uničila je prijatelstvo, kako naj se ji maščujem 19.9.2011 20:18
8 let se norčuje izmene in zdaj mi je tega dovol nebom je več ignorirala ker to itak ne zaleže. ne le da je ta fant jezen neme ker naj bi JAZ okrog govorila laži o njem. cela šola ve da sem u njega in vsi me zafrkavajo. dokler nebo v mojem položaju nebo nikoli razumela in nebo nikoli odnehala.
zato se ji moram maščevat.
kenna • Od: 19.9.2011 • Prispevkov: 13
Re: uničila je prijatelstvo, kako naj se ji maščujem 19.9.2011 20:21
nared kar sem jaz predlagala.
Aymar. • Od: 18.9.2011 • Prispevkov: 16
Re: uničila je prijatelstvo, kako naj se ji maščujem 19.9.2011 20:27
Ja sam na koncu boš taka prasi*ca k ona v očeh nje, fanta in ostalih. Mislm men so res brezvezna ta maščevanja.. ker se ti bo potem ona nazaj in ti njej nazaj.. Dosegla boš samo še večje sranje in neskončno za******vanje. Sama hinavščina vaju bo, prizadeti pa ne bosta sam vidve, ampak tud drugi okol vaju.
..Mislm kokr hočš, sam jst ti še vsen priporočam, da se pog. s fantom, če ti je tok do njega. Kok časa bo pa dejansko lahko jezn? ..Če niti tok ni, da bi poslušu tvojo plat zgodbe, te ni vredn. Smile
annalove • Od: 26.9.2011 • Prispevkov: 66
Re: uničila je prijatelstvo, kako naj se ji maščujem 30.9.2011 14:52
U FACO JI POVEJ DA JE PRASICA Evil or Very Mad Exclamation Exclamation
Re: uničila je prijatelstvo, kako naj se ji maščujem 30.9.2011 14:57
ne bot sam tih tell him!

pa sej nis kupček dreka k ga bo pometla v smetišnico k gre na sežiganje

ne pust se ji Arrow pojdi naprej
Timi • Od: 17.11.2010 • Prispevkov: 283 • Kraj: Beltinci
Re: uničila je prijatelstvo, kako naj se ji maščujem 30.9.2011 21:56
jst mam eno idea XD u omarco k bo spravla stvari ji vrž pou kile travce pa pol poklič policijo XDD pred usemi fanti(razn rastamani) bo osramočena pa še obtožena bo dilerka XDDD (sam ne tega zares narest... sam hecam se)
ja drgč pa... vrni ji nekak...al pa se probaj s tem fantom pobotat pa čimprej fall in love with him.... bo vidla prasica... jaz bi ji v glavi zakuro.....
Re: uničila je prijatelstvo, kako naj se ji maščujem 27.1.2012 19:47
krmp pa lupata = maščevanje

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.