Zoisova štipendija• zaskrbljena
• Od: 8.7.2011
Zoisova štipendija
19.9.2011 18:55
Žiuujo ! Vsi tisti, ki mate Zoisovo štipendijo oz. ste saj mal več seznanjeni s pravili in kasnejšo pridobitvijo štipendije mi prosim povejte kej o tem ... .. in sicer ... na koncu 9. razreda sm mela pouprečje 4.75 in mam potrdilo o nadarjenosti. Kok je šans da jo dobim? Čuuus :* • Aymar.
• Od: 18.9.2011
Re: Zoisova štipendija
19.9.2011 19:55
Dobila ja boš, ker je potrebno povrpečje za pridobitev štipendije najmanjš 4,5 • fuckingone
• Od: 17.6.2010
20.9.2011 17:31
povprečje 4.5 morš met zato d se sploh ti lahk prjaviš....da jo pa dobiš je pa odvisno kuk jih je letos prjavljenih in kako je povprečje je določeno oz. kako je povprečje useh skupi...lani si mogu met 4.92 povprečje d si jo dubu. • pk4life
• Od: 20.7.2010
20.9.2011 23:06
ma ja dej mi smo mel ogromno pouprečje.. -.-" pomoje tut zto k je zoki tok zaprawu za stadion.. sam dobr to je sam goworica.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • zaskrbljena
• Od: 8.7.2011
21.9.2011 17:01
ahaa . no upam d bo letos kej manši pouprečje, ker bi mi štipendija kr prou pršla • iceQueen
• Od: 17.7.2010
22.9.2011 16:05
Bodite srečni, da lahko pridobite štipendijo le na podlagi povprečja ocen, pa to še v OŠ! Ko sem bila jaz v OŠ, nas je bilo kar dosti, ki smo imeli povprečje 5.0, pa nisi dobil štipendije, če nisi mel zelo zelo dobro opravljenih testov za štipendije plus nevemkolikože priznanj iz državnih tekmovanj.
• zvezdicaa
• Od: 26.10.2009
22.9.2011 16:53
fuckingone pravi:povprečje 4.5 morš met zato d se sploh ti lahk prjaviš....da jo pa dobiš je pa odvisno kuk jih je letos prjavljenih in kako je povprečje je določeno oz. kako je povprečje useh skupi...lani si mogu met 4.92 povprečje d si jo dubu.
Kok jst vem si lani mogo met 4,91, letos je pa 4,92 povprečje =) • BookPrincess
• Od: 9.8.2011
22.9.2011 19:38
Uff, upam da to leto nebo tok visokega povprečja, čeprav mi ni fer, da so ene osnovne šole tok lahke in ti talajo 5-ke, medtem ko sm se jst morala mučt, da sm jih dobila,.. :/_________________ Stop thinking it's dream, it's real life! :* • fuckingone
• Od: 17.6.2010
22.9.2011 20:22
ok kje ti pa to d je treba letos met 4.92?a noujo to kumi pol konc oktobra izdal? pa še neki če kdo ve a je to res d jo lani tut eni tisti ku so mel 5 povprečje niso dubil? • annchx3
• Od: 29.5.2011
23.9.2011 17:54
fuckingone pravi:ok kje ti pa to d je treba letos met 4.92?a noujo to kumi pol konc oktobra izdal?
pa še neki če kdo ve a je to res d jo lani tut eni tisti ku so mel 5 povprečje niso dubil? kulkr js vem se ta štipendija, skor več kot v polovici primerou, podeljuje po vezah... tko da js je vrjetn nebom dobla. xD vem pa za enga fanta k je lani meu sam eno 4, pa še to pr športni. in je ni dobiu. je pa res da sta oba njegova starša zdraunika, tko da majo dost dnarja tko al pa drgač. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.