nevem---• abcdefghijklmnoprstuvz
• Od: 15.8.2011
nevem---
18.9.2011 18:48
No... mjen je en fant ušeč. js sm stara 14 un 15. in nevem kako mu naj puvem d mi je ušeč pa tut nevem kako bi odreagiru. pa na facebooki ga mam dodanga za frenda sam ga skor nikol ni dosegliu na facebooki. prosm povejte mi kakp mu naj puvem d mi je ušelč, aiia pa še to. pa drgač se skor ne poznama. sam u istem kraji živima. pa pogovarjala se še tut nisma !
• GoBiCa
• Od: 27.4.2009
Re: nevem---
18.9.2011 20:39
abcdefghijklmnoprstuvz pravi:prosm povejte mi kakp mu naj puvem d mi je ušelč, aiia pa še to. pa drgač se skor ne poznama. sam u istem kraji živima. pa pogovarjala se še tut nisma !
ja najprej se začni z njim pogovarjat, pa potem, če ti bo še vedno ušeč mu to povej pa ni se treba sam prek fejsa pogovarjat, lepše je u živo • slovenc79
• Od: 19.8.2011
18.9.2011 22:25
hmmm plan? da se po "naključju" srečata nekje, pa se zapleti v pogovor... najprej moraš seveda ugotovit, ali mu zdele več pomenijo punce ali PSP... no, in tako naprej... prijatelja, tudi na fb bo več, ko si pa sigurna da je lahko kej več, pa nvm, mogoče na fb napiši da ti je všeč. Ali pa, povabi ga nekam, sladoled, nevem, in mu takrat povej.
pa srečno. • abcdefghijklmnoprstuvz
• Od: 15.8.2011
19.9.2011 18:42
ja lej.. če bi se srečala nevem kua mu naj sploh rečm kr se sploh ne puznama. pa fora je u tem d tut če bi se že srečala pa d bi se puzdraula pa tu sm js fuuul sramežliva pa še govorno napako mam ... in sm res zrt tega tih pa tut nevem u čem bi se puguvarjala... res nevem.
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.