Kako naj povem šoferju????!!!!

Klaricaa • Od: 6.4.2011 • Prispevkov: 22
Kako naj povem šoferju????!!!! 12.9.2011 19:17
Jaz se vozim domov iz šole z avtobusom, nato pa gremo z drugimi vaškimi otroci k enemu šoferju v avto ki nas odpelje v vas.
z tem šoferjem se je fajn pogovarjati, ker je zeloo razgledan človek. Pa sem mu ravno omenila da bom morala na prošnjo učiteljica slovenščine na neki proslavi recitirat par pesmic, v spomin nekega pomembnega pesnika. Šofer je rekel da ima doma knjigico z njegovo biografijo in je rekel da mi jo bo prinesel.
Naslednji dan mi jo je res prinesel, tako drobno knjigico. V avtobusu sem jo brala, in tudi šla v šolo, kjer sem jo odložila na vrh omarice da bi se preobula. Jaz,ki sem velika pozabljivka sem jo na vrhu omaric tudi pozabila.
Ko sem po pouku šla do omaric, pa sem se šele spomnila in hitro pogledala kje je. Pa je ni bilo več!
Šla sem k knjižnjičarki, k čistilkami, k pomočnici ravatelja in sociani delavki in jim vsem posebaj razložila in nobena ni o tem vedela nič!!!
tako je že 1teden povsod sprašujem, s šoferjem pa se izogibam pogovarjati o čemerkoli da me ne bi kaj vprašal o tem. Kako naj mu povem oz. se rešim??!

Hvalaaa!!!
NickeyBu • Od: 24.8.2011 • Prispevkov: 101
Re: Kako naj povem šoferju????!!!! 12.9.2011 20:03
Ja... Povedat mu bo treba, pa se opravičt. Pa nariš mu še kej lepga. To zmer užge. Pa mal jokci. Pa bo na konc njemu hudo Very Happy :/
No ja. OPRAVIČT SE TREBA
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: Kako naj povem šoferju????!!!! 12.9.2011 22:21
ok jokcat no.. mjao to je skor izsiljewanje.. raj mu pokaž da ti je res res žou alpa pč najbolš wrjanta.. kup mu nowo..
Re: Kako naj povem šoferju????!!!! 12.9.2011 23:01
pk4life pravi:
ok jokcat no.. mjao to je skor izsiljewanje.. raj mu pokaž da ti je res res žou alpa pč najbolš wrjanta.. kup mu nowo..

se strinjam ja Smile
opraviči se & novo kupi tk bo najboljš (:
Klaricaa • Od: 6.4.2011 • Prispevkov: 22
Re: Kako naj povem šoferju????!!!! 13.9.2011 19:20
Hvala! Smile .. problem je da te knjigice ne morem kupit!!
To pa zato ker je ta knjigica bila izdana že pred kakšnih 70-ih ali pa še več letih tako da je zeloooo stara.... šofer jo ima od babice, pesnik pa se je rodil prib. 215 let nazaj. Knjigica je bila pa bolj vaško natisnjena in so jo dobili le redki iz okolice... Aja pa še pisatelj te knjižice ni sam pesnik ampak neki vaški zgodovinar!! Confused
???
Eay • Od: 25.4.2010 • Prispevkov: 420
Re: Kako naj povem šoferju????!!!! 13.9.2011 19:41
za katerga pesnika pa grE?
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: Kako naj povem šoferju????!!!! 14.9.2011 18:53
uff no to je pa druga scena čiz mja.. hehh probi bolš prašat po šoli joj..

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.