Hudič pri računalniku

birdlover
Hudič pri računalniku 10.9.2011 18:45
heey...ja no mi2 z enim prijateljem sma pač taka da nisma zdrava či v šoli nekaj ne vštimava -.-' ja no in na naši šoli niso xxx strani blokirane in pol ko smo bli v računalniški sma se spomnila da bi to dala za HOMEPAGE in to tudi sma (na njegovem rač. takrat) ja no in takrat smo bili tudi z učiteljico (vzdevek: hudič iz pekla) in či ugotovi da sma bla mi2 na kaj naj se izgovoriva ? da je rač. kriv? ali kaj? Sad ja no in če kaj pomaga: uč. prvo ni verjela da xxx ni blokirano in je frendu rekla ja odpri jo no!! in jo je! haha xDD mogoče se lahko izgovoriva da je bilo to zaradi tega? tenxx wnaprej Smile aja pa bila sma na firefoxu či kaj pomaga
lana • Od: 24.11.2010 • Prispevkov: 155
Re: Hudič pri računalniku 10.9.2011 18:52
hahahahahahahahhahaha stari kruto..omg crkujem od smeha.. Very Happy

am..odgovora pa nevem.. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

boga Very Happy
birdlover
Re: Hudič pri računalniku 10.9.2011 22:12
Hehe saj sma se mi2 tudi hihitala dokler se nisma spomnila kako za vsak drek zganja paniko kot da smo bombo podstavili
kates • Od: 28.8.2010 • Prispevkov: 112
Re: Hudič pri računalniku 10.9.2011 23:56
hahahahaha dobra Very Happy

odgovarjat bosta mogla za svoja dejanja alkaj:D sam sej pomojem ne bo problemou:)
NickeyBu • Od: 24.8.2011 • Prispevkov: 101
Re: Hudič pri računalniku 11.9.2011 11:24
Shit happens Laughing
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: Hudič pri računalniku 11.9.2011 22:46
nč ne kontam XD
Re: Hudič pri računalniku 11.9.2011 23:05
umiram no hahahahahahahahahah.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.