pomagiteee :OO• evek13
• Od: 30.5.2011
pomagiteee :OO
10.9.2011 14:06
če vam je dc bi vas prosla da mi pomagate in greste poiskat vse zanimivosti janeza menarta ker nujno rabim podatke do ponedeljka izvedel pa smo v petek...POZOR zanimivosti anekdote wathever...neki zanimivega o njem...pol mi pa dejte linke...(sevedsa bom jas tui iskala...res iskrena hvala vam če mi pomagate ker mi res voda teče v grlo... Nazadnje urejal/a evek13 12.9.2011 19:03; skupaj popravljeno 2 krat • slovenc79
• Od: 19.8.2011
Re: pomagiteee :OO
11.9.2011 15:11
a bi rada z njim sexala ali pišeš v napačen podforum?
wikipedija, dijaski.net, ... • evek13
11.9.2011 19:32
slovenc79 pravi:a bi rada z njim sexala ali pišeš v napačen podforum?
wikipedija, dijaski.net, ... nee..sej lej če ti je bedn ti ni treba odgovarjat prosla sm za pomoč pri iskanju pa ne življenje pisa pać pa anekdot in kej zanimivosti...sama do ju3 nisem mogla ampak zdej mam če ti kej ne paše ne odgovarji...ne rabm nasvetov od nerazumnih cepcov! • slovenc79
• Od: 19.8.2011
11.9.2011 21:13
ej, red je red, nauči se ga, pa ne boš imela nobenih problemov.
in ne zmerjaj me. • makotejebe
• Od: 30.8.2010
12.9.2011 15:51
evek13 pravi:
slovenc79 pravi:
a bi rada z njim sexala ali pišeš v napačen podforum?
wikipedija, dijaski.net, ... nee..sej lej če ti je bedn ti ni treba odgovarjat prosla sm za pomoč pri iskanju pa ne življenje pisa pać pa anekdot in kej zanimivosti...sama do ju3 nisem mogla ampak zdej mam če ti kej ne paše ne odgovarji...ne rabm nasvetov od nerazumnih cepcov! Cepec si ti! kategorije so z razlogom! Če se usi držijo reda nevem zakaj se ga ti nemoreš • Jok3r
• Od: 22.7.2009
12.9.2011 16:17
slovenc79 pravi:a bi rada z njim sexala ali pišeš v napačen podforum?
wikipedija, dijaski.net, ... tip dejansko govori resnico. podkategorija je Let's talk about... sex! • evek13
12.9.2011 19:02
Oopsala ...mal sm se zmotla..prosim ne zamerte |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.