Gimnazija------> Ocene?
• Peinchy
• Od: 5.3.2011
Gimnazija------> Ocene?
9.9.2011 17:52
Hej!
Mene zanima ali je normalno, da ti na gimnaziji padejo ocene...sicer sem zdaj prvi letnik pa še nimam nobene ampak me kr malo skrbi... hvala za odgovore! • Eay
• Od: 25.4.2010
Re: Gimnazija------> Ocene?
9.9.2011 22:01
živjo. najtežja bi naj bila gimnazija bežigrad..ampak to so sam govorice.
Jst sm bla v osnovni šoli skoz odlična pa mela vse predmete 5. pol sm prišla pa v gimnazijo pa pisala prvi test 1 matematiko..pa sem misla da se bom takoj po prvem testu prepisala na drugo šolo. tud ostali so slabo pisali-zabili smo. no in pol ja fak kaj če še drug test zabijem..ampak pisala sem 5 tko da res da se naučit sam več truda je treba vložit..ni več tko kot osnovna k v šoli mal poslušaš doma rešiš 1 primer pa je to to. No nato sm bla pa vsa leta odlična uživi gimnazijska leta pa delaj sproti..men so to doma skoz govorili pa sm si seveda mislila ja pa kaj še..moram pa zato zdej bolj delat za maturo..zapiske si delaj že sedaj..k ti bo velik lažje za maturo. Sama jih trenutno delam šele zdaj • Peinchy
• Od: 5.3.2011
10.9.2011 14:33
hvala za odgovor! • littlepig
• Od: 4.7.2011
10.9.2011 16:37
jaz sem tudi zaj 1. letnik gimnazije in že kar vidim kaki težki prehod iz osnovne bo to .. okejjj no :/ nikdar se nisem sproti učila in dvomim da mi bo zaj ratalo čeprav nevem kak se bo drugače obneslo .. pravijo da se ne moreš sproti učit ? nevem ker je tolko vsega ali zakaj • Eay
• Od: 25.4.2010
10.9.2011 18:40
res se ni možno učit vsega sproti..jst ti predlagam da se sproti učiš mat, slo, pa predmete ki jih misliš imet na maturi, ostalo pa pred testom
• cukrx3
• Od: 6.1.2010
10.9.2011 22:13
okej, jst sm zdej 2.letnik gimnazije, u osnouki se nikol nism učila sproti pa nikol nism mela probleme z ocenami.. lani sm nardila z dobrim uspehom ker me je mata po domač povedano zj****a, sm mela pač dve.. prvi test smo mel itak tretjino pa tut kšne druge teste pr drugih predmetih, sam dejansko sm zabila sam ta prvi test mate.. pač sm se učila en al pa dva dni pred testom ( to lahk sam če dobr delaš pod pritiskom pa če si hitr zapomneš stvari).. drgač sm pa zdj že začela s tem bol "sprotnim učenjem" kr se res splača, enkrat k vidš kok se je treba pol res mn učit ugotoviš da je supr |
||||||||||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.