Noro mi je ušeč ampak je zaseden !• Maariiee
• Od: 31.8.2010
Noro mi je ušeč ampak je zaseden !
7.9.2011 21:54
Hej !
...zgodba se je začela 1. septembra... na facebook-u me je kliknu fant ko ma podobne interese k jst pa sma se ful zaštekala, postau mi je ušeč pa čeprav je samo fb chat pa še ne poznam ga doug. Noro mi je ušeč njegovo razmišlanje, hobiji, stil,... star je isto kot jst ampak je zaseden, njegoa punca je eno leto starejša od njega. Nočem razdret njune zveze sploh pa zato ker se niti ne poznama u živo amoak bi ga rada čim prej...v glavnem, povedala sm mu že da mi je ušeč in reku da sm jst tut njemu ampak da ima že punco. Nevem kaj nej nrdim, ker mi je res noro ušeč! P.S.: nism pa taka k se hit zalubi pa hiter "odljubi" . Hvala že u naprej unim ko mi bote skušal svetovat • pk4life
• Od: 20.7.2010
Re: Noro mi je ušeč ampak je zaseden !
8.9.2011 0:33
hja .. scena ja.. druga stwar je če jo on hit pusti zato da bi biu s tabo.. kle se pol lahk prašaš a bo on to teb naredu če bo druga pršla?.. tkoda.. mja to ni dobra scena.. pol nekoga narazn sprawt je še hujš.. pol maš lahk zmeri tak občutk kriwde če bo pa tipo še clo žalostn pol si pa nsplošno čiz zasrala ker si sam nase gledala.. mja kukrkol.. nwm no pomoje počaki da una2 sama končata alpa si poišč druzga.. mja_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • NickeyBu
• Od: 24.8.2011
8.9.2011 16:57
ni to taka frka.
če ti je samo ušeč, pol za en cajt stran od njega. postavi se na mesto tiste punce. če si se pa zalubla.. pol pa mal počaki. če tip drugi punci reče, da mu je ušeč, pol ni glih neki zalublen, take zveze pa ne trajajo posebi dolgo... • wawmei
• Od: 31.8.2011
8.9.2011 18:59
počakaj da ga vidiš u živo.. mogoče spremeniš menje • zala123
• Od: 28.7.2011
8.9.2011 21:42
okej lej ammm pac sm bla na taki sitoaciji
sopznaj ga mal bol kaksn tedn al pa dva pocak po bos pa tak vidla pa ce je nima rad kokr se spodobi jo bo pusto in bo s tabo ce prau razumem da si mo ti rekla da ti je usec pa ti je on rek nazaj da ze mapunco je pomoje hoto s tem povedat da zeli bit sam prjatl s tbo moje mnenje • iceQueen
• Od: 17.7.2010
9.9.2011 16:10
zala123 pravi:pa ce je nima rad kokr se spodobi jo bo pusto in bo s tabo D Glede situacije, fantov je dosti, ne vem zakaj zaboga se je treba na zasedene "spravljati"? Zaljubljena nisi, všeč ti je, to pa se da preboleti (oziroma nekega prebolevanja tu ne rabiš, pač pa samo tipa, ki je bolj zanimiv od tega vezanega). Če se mečeš za vezanim, imaš dosti več problemov, kajti fant ima čustva do neke druge punce...tudi, če ti ga uspe uloviti, je nevarnost, da ne bo prebolel bivše. • slovenc79
• Od: 19.8.2011
11.9.2011 15:04
imam že tako izkušnjo ja. sem bil noro zaljubljen v že zasedeno punco.
kaj je moj nasvet? prste stran, ta ni zate, ne obstaja več, konec. treba si je poiskati drugje... pač, ne moreš imeti vsega kar hočeš. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.