help...

keep out • Od: 7.8.2011 • Prispevkov: 63
help... 7.9.2011 21:16
mene pa zanima zkaj se pač use padajo na motoriste, važiče, kao ****če,... enga normalnga tipa pa nobena ne povoha???
NickeyBu • Od: 24.8.2011 • Prispevkov: 101
Re: help... 7.9.2011 21:33
Seveda ga! Very Happy jst osebno tote fejmiče, važiče težko prebauljam. -.-
Zdej... odvisno kake vrste tip si. če si tak bol tih, bo treba kej nardit, da te bodo punce opazle Rolling Eyes .
če pa znaš človeka nasmejat pa se znajdeš u družbi... pol pa sploh nehi komplicirat. sigurno te bo kera "povohala" Wink
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: help... 8.9.2011 0:35
scena je k take modele ženske automatično uzamejo za najbolš prjatle.. reče .. wow zakon tip.. a bi biu moj prjatu??.. in kle ostane XD.. prekletstwo tipou k niso lih obični je.bači

Nazadnje urejal/a pk4life 8.9.2011 17:11; skupaj popravljeno 1 krat
Re: help... 8.9.2011 10:00
pk4life pravi:
scena je k take modele ženske automatično uzamejo za najbolš prjatle.. reče .. wow zakon tip.. a bi biu moj prjatu??.. in kle ostane XD.. prekletstwo tipou k niso lih obični ****či
ja se čist strinjam s tabo...
Re: help... 8.9.2011 10:02
NickeyBu pravi:
Zdej... odvisno kake vrste tip si. če si tak bol tih, bo treba kej nardit, da te bodo punce opazle Rolling Eyes .
če pa znaš človeka nasmejat pa se znajdeš u družbi... pol pa sploh nehi komplicirat. sigurno te bo kera "povohala" Wink
drgač pa ne tih nism, nasprotno mogoče kdaj še preveč govorim... pa itak mamo tud skos zajbance toko da nevem kje bi biu problem... k sama pa do mene zihr nebo pršla, sej vete kdo more pru korak nardit... Razz
evek13 • Od: 30.5.2011 • Prispevkov: 47
Re: help... 9.9.2011 16:48
neo1 pravi:
NickeyBu pravi:
drgač pa ne tih nism, nasprotno mogoče kdaj še preveč govorim... pa itak mamo tud skos zajbance toko da nevem kje bi biu problem... k sama pa do mene zihr nebo pršla, sej vete kdo more pru korak nardit... Razz

lej...js tui ne maram teh *****ev ki se majo za neki več in poberejo vsako pič*o ki jo zagledajo...:/ če pa ti je en a posebno ušeč pa definitivno pejt ti do nje...(girls like that) Wink pač ja punce (vsaj jas) večinoma mislijo da so fantje tisti ki morjo nrdit pru korak ravno zato ker so pč kao močnejši...tak je in tk zmeri bo ;D aja pa oprostite zaradi pruga stavka ko sm mau bol grdo napisala Confused Very Happy
Re: help... 9.9.2011 21:49
evek13 pravi:
neo1 pravi:
NickeyBu pravi:

lej...js tui ne maram teh *****ev ki se majo za neki več in poberejo vsako pič*o ki jo zagledajo...:/ če pa ti je en a posebno ušeč pa definitivno pejt ti do nje...(girls like that) Wink pač ja punce (vsaj jas) večinoma mislijo da so fantje tisti ki morjo nrdit pru korak ravno zato ker so pč kao močnejši...tak je in tk zmeri bo ;D aja pa oprostite zaradi pruga stavka ko sm mau bol grdo napisala Confused Very Happy
m ja se strinjam s tabo, fajn razmišlaš, sam ni pr useh kokr pr teb Wink
teyav • Od: 30.9.2010 • Prispevkov: 3
Re: help... 9.9.2011 21:56
jaz mam ful rada to da tip nared prvi korak,jaz sem preveč sramežljiva za to.Pol pa ko se poznamo pa ni panike Smile Tko da idi do kakšne punce,če te takoj zavrne te veš da pada na *****e in fejmiče al kaj so nek wnb ;p ker usaka normalna punca se rada druži z fanti,in če jo boš nasmejal ji boš ušeč postal Smile
Eay • Od: 25.4.2010 • Prispevkov: 420
Re: help... 9.9.2011 22:04
to je odvisno od punce..moraš pa upoševat da je več različnih okusov..mene osebno takšni fantje odbijajo, ker jim pločevina pomen use na svetu pa kolk hitr se bodo pelal po cesti blabla Smile
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: help... 10.9.2011 9:23
zdej če nimaš honde si luzer
Re: help... 10.9.2011 10:37
plehpi*ke
iceQueen • Od: 17.7.2010 • Prispevkov: 91
Re: help... 10.9.2011 10:41
Pa še nekaj, ne vem KAJ JE TAKO PRIVLAČNEGA NA TIPU, ki ima nek avto, je star 18-20 al kolko že, kajti tega avta/motorja/česarkoli že si prav gotovo NU KUPIL ON, ampak njegovi starši.
Boris • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 458
Re: help... 10.9.2011 11:18
aš iceQueen, današni cajti so taki, de punce padajo na pač take, kr so jim kao "hudi" in nvem ka še, pa se obnašajo ko največji frajerji p se ku*čijo s svojimi igračkami okol. brez zamere če je kdorkol tuki tak, ampak nekateri so res taki, nekateri pa ne, medtem ko tisti čis običajni ostanejo na konc čis zanemarjeni. so p izjeme kokr ponavad, ne, in nvm ka vidjo punce še ostalga na njih.
Re: help... 10.9.2011 12:25
Vem, kako je, samo pravim.....neki 15,16letniki se naj raje učijo, kot pa da se ukvarjajo z razmerji. Bo več koristi.
Boris • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 458
Re: help... 10.9.2011 13:02
na ja sej lahka maš punco/tipa, ne pa zarad tega kr zanemarjat šolo, ampak večinoma ne prčakvat kakršnekol resne stvari.
Re: help... 10.9.2011 13:24
Saj o tem govorim. Vse lepo in prav, samo ne se slepiti, mladostniške zveze so (praviloma) kratke, sladke in ne preveč resne.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.