mučenje :)• mussy
• Od: 3.9.2011
mučenje :)
3.9.2011 21:59
No ja, ok 1. nism vedla kko dt naslov, tko da ja..
no fora je pa u tem, da mam problem in bi rabla par nasvetou, neki sm jih sicer že dubla od best frendou in use, sam pač k sm brala vaše objave pa mate dobre nasvete uglavnm je pač en tip (vedno je haha) no pač in me je povabu h seb domou, js sm misnla prjatlsko sam sm pa pač pol začela opažat da ni to tko, k je res celotn flet pospravu sam zame pa tko.. no in ja blo je zlo kul, pač sva se pogovarjala pa mal gledala tv.. pa tko no in pol sva se prestaula u njegovo sobo in gledala en film in pač ker je bla mjhna pojstla sva se stisnla pa pač ja začel se je uno, da je dou glavo na moje noge pa je biu neki časa tko (itak filma sploh nisva gledala) pol sva se prestaula pa mi je dou roko okol vratu in me začeu pač božat pa to.. no uglavnm blo je lepo, sicer se nisva poljubila, ampak znaki so bli, da mogoče pa nisva sam frenda... hmal sm js tud mogla it.. in je bla fora da pač, da je zdj minil 4 dni in se še nisva ne pogovorila in nč... mogoče pretiravam sam zame je to kr dost, glede na to da sva prej se res skoz pogovarjala in use, sej sm mu poslala sms pa use, pa je tud odgovoru, sam je blo drgač.. in zdj nwm kaj naj nardim?.. ubistvu težko je tud uno kaj je problem? sam js res nwm kaj se plete u njegovi glavi :/ • NickeyBu
• Od: 24.8.2011
Re: mučenje :)
4.9.2011 13:57
Tip očitno misli da je šel predaleč. Boji se, kaj si zdaj ti misliš. Po moje bi morala biti ti prva ki bi ga poklicala.
• slovenc79
• Od: 19.8.2011
4.9.2011 14:13
pokliči ga če bi gledala še en film, pa imaš vse težave rešene. na en ali drug način.
• SaraEma
• Od: 27.12.2010
5.9.2011 21:27
Veš kaj bom povedala kar direktno, fantje so brez jajc zato si neupajo nardit prvega koraka, zato bo najbolš če ga ti pokličeš (fantje sori k sm to rekla, ne mislt da mislm kej tazga od fantou, sam, če si brala že u kakšnih knjigah punce pač drgačne ku fantje in zmjrm več ali maj naredimo prvi korak) • slovenc79
5.9.2011 21:41
fantje mamo jajca ja... zato se bojimo ker je nekaj v kar nas punca lahko brcne če si preveč upamo. kaj pa je preveč, je pa odvisno od punce... ampak ne moreš tega vedet.
• mussy
5.9.2011 22:21
poklicala sm ga in mu rekla za kino drgač pa hvala za nasvet, k ga sicer res nikol ne bi poklicala • SeeMeSmile
• Od: 5.11.2010
5.9.2011 22:31
slovenc79 pravi:pokliči ga če bi gledala še en film, pa imaš vse težave rešene. na en ali drug način.
Se strinjam Včasih mormo tut punce narest prvi korak • slovenc79
6.9.2011 0:17
Ampak, a ni prvi korak tisti korak, ko se spoznata oz. en prvič pristopi do njega?
to kar je zdaj med vama, poljubljanje in božanje, ni več ravno prvi korak, no • mussy
6.9.2011 7:52
fora je, da k sva se spoznala ni noben naredu pruga koraka.. k pač smo se spoznal kt družba in ja.. pol sva se doskrat pogovarjala in tko.. je pa res da me je on uprašu če bi pršla h njemu • slovenc79
6.9.2011 11:54
ti sam reci da bi rada spet kakšen film gledala z njim, pa lepo se mu nasmehni, pa bo najbolj vesel človek na svetu;)
sam daj, spodbujaj, on verjetno misli da si se ustrašila, zato se je še on... zmeden je tako kot ti. • pk4life
• Od: 20.7.2010
8.9.2011 0:50
SaraEma pravi:Veš kaj bom povedala kar direktno, fantje so brez jajc zato si neupajo nardit prvega koraka, zato bo najbolš če ga ti pokličeš (fantje sori k sm to rekla, ne mislt da mislm kej tazga od fantou, sam, če si brala že u kakšnih knjigah punce pač drgačne ku fantje in zmjrm več ali maj naredimo prvi korak)
knige.. sory sam to se mi zdi čiz tko k da bi ti pa jz na twoj post odgoworu z: ja walda mamo jajca.. a nisi widla unga filma k je tip powabu žensko wn.... kukrkol.. hotu sm sam rečt da nemorš po tem sklepat.. pa tut ne wela za use to.. niti za ženske niti za tipe.. odwisn je od tipa čloweka.. u enem primeru bo ženska nrdila pru korak u enem pa tip.. čiz odwisn od čloweka _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.